Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

Sveikos,sportuoju ir as tik va bijau lipt ant svarstykliu,nes nejauciu,kad buciau numetus svorio.Darau pratimus pilvui ir kojoms bei suku lanka po 15 min.Va ir dabar eisiu pasimankstint kol mazasis mankstinukas miega biggrin.gif ,nes jei bandau sportuot kai jis atsikeles tai nelabai kas gaunasi lipa ant galvos lotuliukas.gif
Atsakyti
vivilma, sekmes tau su malkom smile.gif o kur jas nesi?
..kaip su svorio lentele, niekas nebedaro? gruodes irgi dingo. as galeciau sudaryt ta lentele, bet pas mane kompe tik word pad yra,neturiu isivedusi excel ar word, kuriuose galima lenteles braizyt. gaila. nebent paprastai surasyt eilutem..

kaip tau, vivilma, tiek nemazai jau numetus, ar nereikejo eit nauju drabuziu pirkt? smile.gif
as kelias bliuskutes nusipirkau i mazesne puse, kad nesugalvociau storet.
gavau atostogas, tai kita antradieni skrendu i lietuvele. noreciau sverti apie 77kg smile.gif) tai dar reik bent 1.5kg numest iki antradienio smile.gif nu ziuresim kas gausis...
Atsakyti
sveikos,

svoris pajudejo zemyn, dziaugiuosi. bigsmile.gif bigsmile.gif

mano meniu:
smoothy
4persikai
du bananai
ivairiu darzoviu salotos su kuskus (visai dienai prigaminai)

Vivilma,
neatsilaikiau vakar as nuo zuvies, vakarienei buvo salotos su rukyta skumbre doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sandycandy @ 2014 07 16, 11:46)
vivilma, sekmes tau su malkom smile.gif o kur jas nesi?
..

gavau atostogas, tai kita antradieni skrendu i lietuvele. noreciau sverti apie 77kg smile.gif) tai dar reik bent 1.5kg numest iki antradienio smile.gif nu ziuresim kas gausis...

smagu kad visoms sekasi su svoriu, vivilma pas mus moteris kaip reikia ir graksti ir malku nebijo. mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif

o as i lietuva su mano vyrais vaziuosim rupjucio pabaigoje. negaliu sulaukti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
o, merginos, radau kompe microsoft word uzsislepusi begedi biggrin.gif
galiu pabandyt sudaryt lentele, jei atsiusit 15d duomenukus smile.gif
Papildyta:
verseckiukai, o tu buvai nesenai lietuvoj, daznai vazinejies smile.gif
Atsakyti
Vau,na ir priraset siandiena merginos,kol malkas veziau:))))taiga I malkine,kur daugiau:))bet visos netilpo,tao pridejom dar ir kitur...I faceboka ikeliu savo sios dienos darba..nebuciau susidorojusi,bet drauge pasisiule,ir vyras nuo pietu grizo is darbo,tai va,dabar ir baigeme:)bet dabar,kaip ramu,3metus galesim kurent:))
Verseckiukai,labai gerai,kad zuvi valgai:)saunuole:)
candycandy,drabuziai jau seniai pakeisti:))visi kadaruojasi:)bet smagu:)
merginos,mes viska galim atminkite tai:)))
Atsakyti
Aš šiandien pradėjau grikių dietą, jau ketvirtą kartą šiais metais. 5 dienas nieko nevalgau, išskyrus grikius, jų valgau kiek noriu (bet dažniausiai daug nesinori) ir tik vandenį gert galiu. Po 5 dienų dietos visada bent porą kilogramų nukrenta, aišku kartais vėl jie grįžtą, kai sunku susilaikyti, bet bent jau organizamas prasivalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Irena82 @ 2014 07 16, 23:44)
Aš šiandien pradėjau grikių dietą, jau ketvirtą kartą šiais metais. 5 dienas nieko nevalgau, išskyrus grikius, jų valgau kiek noriu (bet dažniausiai daug nesinori) ir tik vandenį gert galiu. Po 5 dienų dietos visada bent porą kilogramų nukrenta, aišku kartais vėl jie grįžtą, kai sunku susilaikyti, bet bent jau organizamas prasivalo smile.gif

Irena,o jus netycia gal cia is grikiu dietos pas mus ikritot? smile.gif Mes nesilaikome jokiu dietu..organizma pravalyt galima ir per iskrovos dienele,siaip mes stengiames viska valgyt,bet mazint porcijas,ir taip-visa gyvenima,kad negryztu svoris atgal:)Ne esti,o valgyti...ir tai,kas skanu ir naudinga organizmui:)
Ir nieko tokio nuostabaus tie grikiai,pagal mano dosa jie netgi netinka man:)

Grikiai – vitaminų B1, B2 ir vitaminų PP bei P šaltinis. Būtent iš grikiuose esančio rutino gaminami gydomieji preparatai, skiriami esant aukštam kraujospūdžiui, spindulinei ligai, kraujo išsiliejimui į akies tinklainę, endokarditui, glomerulonefritui, reumatizmui ir kitoms ligoms. Būtent dėl bioflavonoidų, o ne todėl, kad turi mažai kalorijų, grikius pataria valgyti sergantiems cukriniu diabetu, kadangi būna pažeistos jų kraujagyslės ir kapiliarai.

Grikiuose daug mineralų – kalcio, fosforo, vario, cinko, bromo. Na ir visiems žinoma, kad grikiai – geležies šaltinis, todėl patariama jų valgyti, sergant mažakraujyste. Tiesa, ne viskas taip paprasta. Net ir kasdienis grikių valgymas sergant anemija gali neduoti rezultatų.

Pagal geležies kiekį grikiai yra vieni iš pirmųjų produktų, šalimais su mėsa ir subproduktais, tačiau geležis iš grikių, kaip ir iš kitų kruopų, prastai įsisavinama – mūsų organizmui netinka jų valentingumas, be to, įsisavinti elementą trukdo fosfatai ir fitinai. Todėl iš grikių įsisavinama tik 5 proc., daugiausiai – 10 proc. juose esančios geležies, o iš mėsos – 30 proc.

Na, bet dietologai atrado, kaip tiesiogiai paimti iš grikių geležį. Jei vienu metu suvalgome grikių su vaisiais arba su vaisių sultimis be minkštimo, palengvėja geležies perėjimas į mums įsisavinamą formą. Ypač svarbu tai žinoti vegetarams. Tradiciškai besimaitinantys gali derinti grikius su mėsa ar paukštiena, tada geležies įsisavinimas vyks dar geriau.

Kalbant apie pagrindines maistingąsias ypatybes, grikiai nedaug vertingesni už kitas kruopas. Jos išsiskiria baltymo kiekiu ir jo sudėtimi, pagal šį rodiklį grikiai pirmauja. Pagal riebalų kiekį (3,5 proc.) grikiai nusileidžia tik avižų kruopoms, o pagal angliavandenių kiekį ir kaloringumą yra panašios su kitomis kruopomis.

Grikiai įtraukiami į beveik visas gydomąsias dietas, sergant įvairiausiomis ligomis. Tiesa, nepatariama valgyti grikių sergant tokiomis inkstų ligomis, kai reikia vartoti mažai baltymų, taip pat sergantiems podagra ir turint akmenų inkstuose.

http://www.delfi.lt/...2#ixzz37hwr4KEZ
Atsakyti
as grikius tik lietuvoj valgau smile.gif cia anglijoje nesu uzmacius, nors nelabai ir ieskojau. man kazkaip jie vieni nelabai valgosi, turi buti tada ir mesyte salia. as kartais kai jau noriu biski skrandi palengvint, tai diena ar pirma dienos puse pabunu su ryziais ir vandeniu. tai neblogai praplauna organizma...
siandienos svorelis lygiai 79kg. slapciom tikejaus izengt i 78kg jau, na bet nieko, kita diena biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

mano dienos meniu:
2greifrutai,
apelsinas,
lapuociu salotos su kiausiniais,
vakare nezinau blush2.gif

Trumpalaikes dietos, tai tik organizmo zalojimas. iskrovos dienai tai gal ir tinka, bet ne uzsissedimui. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2014 07 17, 13:34)
Sveikos,

mano dienos meniu:
2greifrutai,
apelsinas,
lapuociu salotos su kiausiniais,
vakare nezinau  blush2.gif
Trumpalaikes dietos, tai tik organizmo zalojimas. iskrovos dienai tai gal ir tinka, bet ne uzsissedimui. 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mergina,tu man baik tuos bajerius..vien ant darzoviu ir vaisiu sedi doh.gif kur mesa ar zuvis?ar tu negali savaitgali mesos ar zuvies nusipirkt,ir i saldikli pasidet?ar keliom dienom issivirt,ar issikept?tikrai nusilpinsi krauja g.gif negalima taip silpnai valgyti,paskui nebus jegu dirbti,o ir atstatymui kraujo labai daug pinigu reiks isleist,ir per kepenis jie duoda gerai..patikek,as zinau doh.gif prasom pasitaisyti smile.gif
Candycandy,o kur tavo meniu?prasom pasirodyt,ka valgom..pradesit cia badu marintis,gausit velniu lotuliukas.gif
mano pusryciai-2 kepti kiausai su trupuciu lasinuku ir duona
paskui gematogenas
pietus-grikiai su vistiena,cukinija,paprika
paskui vistienos salotos
vakare didelis pomidoras su virtu kiausiniu...
jau galvojau,kad ilipsiu ryte i 75,bet niekaip dar:)tikiuosi,kad rytoj:)))
Tiesa,ka darom del prisidavimo,gal candycandy tada galetu lentute sudaryt,kaip galvojat?tai gal galui menesio candycandy rasom?o ka rasom?pradini svori,ugi,ir dabartini?ar candycandy nurasysi paskutinius duomenis is gruodes lentutes?nu pamastom visos,ka darom:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 17 liepos 2014 - 15:24
QUOTE(vivilma @ 2014 07 17, 16:20)
Mergina,tu man baik tuos bajerius..vien ant darzoviu ir vaisiu sedi doh.gif kur mesa ar zuvis?ar tu negali savaitgali mesos ar zuvies nusipirkt,ir i saldikli pasidet?ar keliom dienom issivirt,ar issikept?tikrai nusilpinsi krauja g.gif negalima taip silpnai valgyti,paskui nebus jegu dirbti,o ir atstatymui kraujo labai daug pinigu reiks isleist,ir per kepenis jie duoda gerai..patikek,as zinau doh.gif prasom pasitaisyti smile.gif

Tiesa,ka darom del prisidavimo,gal candycandy tada galetu lentute sudaryt,kaip galvojat?tai gal galui menesio candycandy rasom?o ka rasom?pradini svori,ugi,ir dabartini?ar candycandy nurasysi paskutinius duomenis is gruodes lentutes?nu pamastom visos,ka darom:)

Vivilma, dekui kad rupinies 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Katik sukapojau likusias salotas, nes visada i darba atsinesu dideli inda, su Couscous. Labai skaniai suejo rolleyes.gif
savaitgali apsipirksiu zuvies, o tada Jums visoms seiles varves nuo mano meniu. nail.gif

Del lenteles, tai manau galetu buti taip. prisijungimo data, ugis, pradinis svoris ir dabartinis. nes i detales inykti bus sunku, Ypac Vivilmai prisiminti kiek ji svere pries du menesius mirksiukas.gif

Atsakyti
tai galit man liepos paskutine diena atsiusti savo svorius. surasyciau ir patalpinciau rugpjucio 1d tada. vivilmos, kikavaidos duomenis galiu nukopijuoti is gruodes lenteles. o visu kitu mergyciu reikes duomenu: kada pradejot mesti svori, pradini svori, siekiama svori, ugis, lyg ir viskas smile.gif supuokles, jei vis dar cia, man reikes tada tavo ugio ir datos kada pradejai mesti smile.gif
vivilma, mano meniu nieko gero, nepavyzdinis tai ir nerasau biggrin.gif su tom mesom pas mane retai gaunas. o kaip tas kraujo nusilpimas pasireiskia?
dabar silta, tai saldytuvas pilnas uogu ir vaisiu. pusryciam valgiau sumustini su suriu, paskui nektarina, kelis graikiskus riesutukus, paskui ryziu plova su avinzirniais. vakare zadu vysnias lest, gal dar kriause.
neseniai nusipirkau krapu arbatos. man patiko, lyg ir skycius varo lauk biski. tai tos kiekv diena po bokala isgeriu. hehe.
Atsakyti