QUOTE(Kikavaida @ 2014 07 23, 18:22)
Susiimti tai susiimti, bet neatsisakysiu eiti į jubiliejus ir vestuves dėl to, kad noriu būt liekna, tai jau nieko gyvenime tada reikia nebedaryt
Svarbiausia saiko neprarasti valgant
Aisku,kad reikia visur eiti,bet tai nereiskia,kad visoki slamstmaisti i burna deti
juk eini linksmintis,o ne pasikrauti visokio sss..taigi ir mastyk nuejus,ar taip labai sito nori???jei labai-pirmyn,pasidaryk sau svente..as irgi budama Zagarej Vysniu sventej suvalgiau kebaba,nes norejom valgyt,ir tai man atrode svieziausias maistas:)ir zinau,kad kita karta ji valgysiu gal tik po puses metu:)o gal po 3men.tada,kai labai sito noresiu..kai einu i baliu,nuo pusryciu nieko nebevalgau,tik geriu vandeni,neapsikraunu,nes zinau,kad kazka susigundysiu suvalgyt...bandau lygint..lygiai tas pats ir po baliaus,tikrai vartoju mazai maisto,kad greiciau ateit i vezes..svarbu nenutraukti to darbelio,kuri kiekviena dirbame su savimi:)SVARBU TURETI TIKSLA

ir dabar kuo dazniau pagalvoju-ar tikrai man to reikia?ir zinau,kad nebereikia jokios coca-colos,kad vietoj kokteilio renkuosi balta vyna,kad man linksma ir neprisigerus,kad man daznai buna gaila svirduliuojanciu,apsmukusiu sveciu,kurie ryte dar su angelais sneka...o as viska atsimenu,as ryte galiu vairuoti,ir visada gerai jauciuosi-tiesiog esu laimingas zmogus..ir tai man patinka:)matyt,kiekvienam savo,ir savo laiku

be to,ir baliuje gali rasti,kas tau tinka..nes ilgiau pavalgius tvarkingai,apsivalgymas tiesiog kelia sleikstuli ir skrandzio skausmus:)apie bloga nuotaika net nebesneku:)