Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

Agnyttia, iki gruodzio dar nemazai laiko, tai tuos 7-8kg imanoma numest nesunkiai jei neapleisi tokio valgymo rezimo.
man siandien lygiai 4men kai pradejau. labiausiai krenta kai daugiau aktyvumo buna. ir kai kurios arbatos neblogai skyscius isplauna lauk. bet mano problema ta, kad zinau kad galiu numest, tai daznai vis atrodo , kad aj, spesiu, neskubesiu. jei ismokciau vakarais neuzkandziaut, tai galeciau paspartint procesa.
siandien galvoju irgi ryzius su vistyte pietums.
Agnyttia, gal Indijoje esi? kaip sekas azijoj gyvent, ar ilgam?
Vivilma, ar alki jauciam daznai dienos begyje? man tai ivairiai, dazniausiai tai apetito nebuna kai dirbu. arba kai kur nors keliauju, daug ispudziu, irgi valgyt nesinori man. svoris gal stovi jei skysciu maziau geriama ta laika?
Verseckiukai, geru atostogu tau! kada isleki?
Atsakyti
QUOTE(sandycandy @ 2014 08 20, 12:40)

bet mano problema ta, kad zinau kad galiu numest, tai daznai vis atrodo , kad aj, spesiu, neskubesiu. jei ismokciau vakarais neuzkandziaut, tai galeciau paspartint procesa.

Vivilma, ar alki jauciam daznai dienos begyje? man tai ivairiai, dazniausiai tai apetito nebuna kai dirbu. arba kai kur nors keliauju, daug ispudziu, irgi valgyt nesinori man. svoris gal stovi jei skysciu maziau geriama ta laika?
Verseckiukai, geru atostogu tau! kada isleki?

Sandycandy, pas mane tokia pati problema, del to bandau apgundrauti savo poreiki. bandziau pries einant namo po darbo pavalgyti, gan sociai, bet kai tik lieka 10min iki namu, pilvas pradeda gurskti ir gerkleje alkio jausmas atsiranda. ir tikrai kankinausi kai bandziau save perlausti.
o dabar darau taip: atejusi is kart uzsiverdu arbatos, o po arbatos kokiu melyniu suvalgau, arba kokiu sausi dribssiu be pieno.

Darbo metu pas mane apetitas mazas, nes daznai vandeni gurksnoju, lengvus uzkandzius turiu, tokias kaip slyvas, bet uzkandziauju tik iki pietu. kai pavalgau pitus stengiuosi daugiau nieko nedet i burna. o tik tada kai gristu namo, lengvai uzkast.

isvaziuojam rytoi nakti su masina, nors kelione ilga, bet kai pats vairuoji tai visai kitaipvaziuojasi. biggrin.gif
Atsakyti
oho, su masiniuku , kaip fainiai. as tai visad su lektuvu. lyg ir apsipratus jau buvau. bet paskutini karta griztant kai supurte karta leidziantis, kad puse keleiviu sucypem, o paskui kad pradejom visi juoktis. gerai kad gerai. tai gali pasijuokt paskui biggrin.gif
na gero kelelio tau, ziurek cepelinu daug nevalgyk biggrin.gif
Atsakyti
As Singapure esu smile.gif mokausi cia, busiu iki gruodzio smile.gif taciau ketinu ir toliau pakeliauti, Vietnamas, Kambodza, Filipinai, Tailandas, Malaizija, Balis.. Zodziu praplesiu akirati, vietoje nesedziu, todel ir sakau, kad gamintis maista butu pakankamai sunku... smile.gif
as tik ka is gymo... pasisveriau, sveriu 72 sad.gif po vakar is kazkur atsirado PAPILDOMU gramu..... verysad.gif bet nieko, rytoj pasistengsiu atsigriebti... smile.gif
Ir siaip, paziurejau, kad man VISAI nesinori mesos... visiskai! galvoju, kad gal ja isimti is savo raciono? Tik kazin kaip butu grizus i Lietuva... Mano namiskiai be mesos ne dienos, o vaikinas irgi biggrin.gif tai jei po 4 men dietinimosi pulciau i mesa vel, tas svoris, jauciu, su kaupu griztu... doh.gif doh.gif
Atsakyti
Nu man tas jusu mesos nevalgymas,tai jau per smegenis kerta doh.gif ar jus isivizduojat,kad nuo mesos svoris kyla???isivarysit mazakraujyste,tai bus jums,baisiau negu baisu doh.gif ir valgyti 2-3 kart per diena yra tragedija,organizmas pradeda kaupti ,jei negauna laiku valgyti..Valgyti reikia kas 3 valandas butinaiiii..bet koki vaisiu,ar darzove,bet suvalgykit..
Verseckiukai,tu irgi mesos nevalgai visai ziuriu g.gif kad vakare stengies neprivalgyt,tai labai gerai,arbata apgauna skrandi,tada mastyt pradedi,o kai alkana,tai viska noris est is eiles lotuliukas.gif
Candycandy,o ar negeriau butu pirma numest,o paskui mastyt?? smile.gif Matai,galvoti yra viena,o darbai taip greit nesidaro..Busi didvyre,kai numetus nepriaugsi thumbup.gif o dabarmesk,kam leidi laika tusciai tongue.gif
Siandiena grybaut buvau,grybus valau smile.gif iki,pasikoliojau ,uzteks wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 08 20, 17:42)
Nu man tas jusu mesos nevalgymas,tai jau per smegenis kerta doh.gif ar jus isivizduojat,kad nuo mesos svoris kyla???isivarysit mazakraujyste,tai bus jums,baisiau negu baisu doh.gif ir valgyti 2-3 kart per diena yra tragedija,organizmas pradeda kaupti ,jei negauna laiku valgyti..Valgyti reikia kas 3 valandas butinaiiii..bet koki vaisiu,ar darzove,bet suvalgykit..
Verseckiukai,tu irgi mesos nevalgai visai ziuriu g.gif kad vakare stengies neprivalgyt,tai labai gerai,arbata apgauna skrandi,tada mastyt pradedi,o kai alkana,tai viska noris est is eiles lotuliukas.gif
Candycandy,o ar negeriau butu pirma numest,o paskui mastyt?? smile.gif Matai,galvoti yra viena,o darbai taip greit nesidaro..Busi didvyre,kai numetus nepriaugsi thumbup.gif o dabarmesk,kam leidi laika tusciai tongue.gif
Siandiena grybaut buvau,grybus valau smile.gif iki,pasikoliojau ,uzteks wub.gif

Vivilma, ne, as negalvoju, kad nuo mesos svoris kyla, tiesiog mano organizmas jos nereikalauja smile.gif As juk nesakau, kad viskas, dabar tai jau kaip nukirsta - atsisakau mesos. Siaip, cia buvo garsus pamastymas smile.gif O del valgymo kas 3 valandas, nelabai iseina, bet teks pasistengti, aciu uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyttia @ 2014 08 20, 16:51)
Vivilma, ne, as negalvoju, kad nuo mesos svoris kyla, tiesiog mano organizmas jos nereikalauja smile.gif As juk nesakau, kad viskas, dabar tai jau kaip nukirsta - atsisakau mesos. Siaip, cia buvo garsus pamastymas smile.gif O del valgymo kas 3 valandas, nelabai iseina, bet teks pasistengti, aciu uz patarimus smile.gif

O ko reikalauja?tada gal zuvi meegsti?reikia kazkaip gelezies atsargas neissvaistyti...gal burokelius,spanguoles valgai,riesutus?Avokadus reikia valgyti,riebia zuvi,ir gerus augalinius aliejus.Jei bijosi augaliniu riebalu,taip pat negausi reikiamu medziagu..mes metam svori ne drastiskomis dietomis,o atsisakydamos nesveiku maisto produktu ir patiekalu...nes tai-ne dieta,tai naujas gyvenimo budas smile.gif visam gyvenimui:)nes kitaip svoris ataugs..tokia tiesa ir patirtis smile.gif
Nenusialinkit organizmu..dar jums vaikus visoms gimdyt nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 20 rugpjūčio 2014 - 18:44
QUOTE(vivilma @ 2014 08 20, 19:43)
O ko reikalauja?tada gal zuvi meegsti?reikia kazkaip gelezies atsargas neissvaistyti...gal burokelius,spanguoles valgai,riesutus?Avokadus reikia valgyti,riebia zuvi,ir gerus augalinius aliejus.Jei bijosi augaliniu riebalu,taip pat negausi reikiamu medziagu..mes metam svori ne drastiskomis dietomis,o atsisakydamos nesveiku maisto produktu ir patiekalu...nes tai-ne dieta,tai naujas gyvenimo budas smile.gif visam gyvenimui:)nes kitaip svoris ataugs..tokia tiesa ir patirtis smile.gif
Nenusialinkit organizmu..dar jums vaikus visoms gimdyt nestuke.gif

Vivilma, labai megstu juros gerybes visas smile.gif
O del gimdymo... Man diagnozuotas policistinis kiausidziu sindromas (PKS), ginekologe sake turiu BUTINAI numesti svorio, jei ateityje noriu tureti vaiku.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif Kol kas su draugu atzalu neplanuojame, taciau artimoje ateity tikiuosi susilaukt poros pabiruciu... 4u.gif Tad reik tuos riebaliukus nuo pilvo greiciau mesti blush2.gif Pasidariau foto kaip atrodau dabar su pradiniu svoriu (na, jau 3kg numetusi) ir pasidarysiu kita - kai pasieksiu savo tiksla. Zinokit baisu ziureti... Ta nuotrauka motyvuoja nesustoti... smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyttia @ 2014 08 20, 20:09)
Vivilma, labai megstu juros gerybes visas smile.gif
O del gimdymo... Man diagnozuotas policistinis kiausidziu sindromas (PKS), ginekologe sake turiu BUTINAI numesti svorio, jei ateityje noriu tureti vaiku....  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Kol kas su draugu atzalu neplanuojame, taciau artimoje ateity tikiuosi susilaukt poros pabiruciu...  4u.gif Tad reik tuos riebaliukus nuo pilvo greiciau mesti  blush2.gif Pasidariau foto kaip atrodau dabar su pradiniu svoriu (na, jau 3kg numetusi) ir pasidarysiu kita - kai pasieksiu savo tiksla. Zinokit baisu ziureti... Ta nuotrauka motyvuoja nesustoti... smile.gif thumbup.gif

Labas rytas merginos,

kaip vivilma minejo, reikia riebalu mums, bet teisingu, kurios galima gauti naturaliai su masitu. kokoso aliejus tai pasaka, avokado aliejus ir t.t. mirksiukas.gif
Pas mane perejo poreikis ant surio, nezinau ar gerai, bet kai pamatau negaliu atsilaikyt. bet ne tuos lyditus, bet tokius geresnius. kasni padarai ir alkis nusimusa.

Pasiilgau labai lietuvisku dziuveseliu, net seiles nuryju kaip noriu, pas anglus tokiu nera, tik visokie dziovinti pagaliukai su seklom ir su kita velniava.

Kas liecia gelezies, tai labai gerai mesa atstoja avizirniai (tikiuosi teisingai pavadinau) turi labai daug proteinu, gelezies ir aminoruksciu, vegetarai daug maitinasi sia rusim. Vivilma as nepropoguoju mesos nevalgymo tongue.gif

I kelione prisipirkau vytintos jautienos, darzoviu, vaisiu, vyrui kumpio ir lavasu, bus gerai susimesti, suvynioti ir suvalgyti svieziai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, pas mane kraustymasis vyksta doh.gif uoj kiek daug turto reikia atsigabent prieš pradedant studijuoti, mama sako sudedu tau kraitį lotuliukas.gif
Nepykit, kad nepasirodau blush2.gif su maistuku neblogai sutariu bigsmile.gif
Tuoj rudeniopos dienos prasidės, ilgiau prie kompo sedėsiu su arbatėle ir galėsiu pliurpti thumbup.gif
Atsakyti
Apie 0,5 kg geltonojo arba oranžinio moliūgo, nulupta oda ir supjaustyto 0,5 cm storio riekelėmis (iš viso apie 20-25 riekelių);
135 g avinžirnių miltų;
1,5-2 šaukštelio druskos (pagal skonį);
šaukšto bekvapio augalinio aliejaus tešlai ir kiek daugiau - "pakorų" kepimui;
½ šaukštelio ciberžolės;
¼ šaukštelio asafetidos (kvapiosios ferulos);
šaukšto indiškosios kalendros sėklų (jei neturite, naudokite paprastą);
2 šaukštų naminio jogurto (arba natūralaus pirktinio);
200 ml šalto vandens.
Ruošimo eiga

Kalendrų sėklas stambiai sugrūskite piestoje (prieskonių grūstuvėje). Žirnių miltus prasijokite į dubenį, suberkite druską, ciberžolę, asafetidą, grūstas kalendrų sėklas, supilkite tešlai skirtą aliejų, jogurtą. Iš lėto pildami vandenį turinį gerai išplakite rankiniu plaktuvu (galite į pagalbą pasitelkti ir elektrinį plaktuvą). Tešla turi gautis labai puri ir riebios grietinės tirštumo (šiek tiek tirštesnė, nei plaktumėte tešlą lietiniams blynams). Atidėkite tešlą brinkti 15 minučių. Keptuvėje įkaitinkite kepimui skirtą aliejų. Merkite po vieną moliūgo riekelę į tešlą, tešlos perteklių gerai nuvarvinkite ir dėkite į įkaitusius riebalus. Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių kol riekelės gardžiai apskrus, o moliūgas viduje suminkštės. Jei kepėte gausiame riebalų kiekyje, riekeles išgriebę sudėkite ant popierinio rankšluosčio ar servetėlių, kad susigertų riebalų perteklius. Patiekite dar karštus su naminiu pomidorų padažu ir (arba) grietine, pagardinta sojos padažu. Galite valgyti rankomis, merkdami moliūgo gabalėlius tai į vieną, tai į kitą padažą.

Išeiga: 3 porcijos.
Prisiskaiciau apie avinzirnius,dabar ieskosiu:)tikrai,kad geras daiktas:)Kazin,tik ar rasiu kur nors?
Siandiena prisisodinau braskiu i siltnami,tegul bus akstyvesniu:)O tai neapvalgom darzoviu...
Daugiau,kaip ir nieko naujo,svoris stovi,arteja gerosios dieneles,tai neimu i galva;)
Veseckiukai,o kur grizti i koki miesta?gal ir sakei,bet nepamenu dabar...
pusryciams buvo 2 trapuciai su kepenu pastetu,kava,paskui slyvu su avietemis,tada rudieji ryziai su kulsele ir darzovemis,dabar grybu kotletukai 2 su darzovemis..
taip noriu grybaut doh.gif galeciau grybaut ir grybaut..jau nuo vasaros pradzios dairausi pro masinos langa i miskus ir dusauju,kad dar nera grybu:))kazkokia pamisus lotuliukas.gif is teveliu paveldejau,matyt thumbup.gif
nu,ka,varom toliau,kaip bebutu sunku...geros keliones ir gero kraustymosi smile.gif
Atsakyti
biggrin.gif mano mama irgi megtsa grybauti. lyg tais zada vaziuot kuria cia diena. man tai nelabai patikdavo grybavimas. visados baidydavaus voru, ypac vabzdziu visokiu miskuos. dar ziuret kad gyveate neislysti is po kelmo biggrin.gif tai grybu nerasdavau, nebudavo kada.
avinzirniu as daznai nusiperku. kaip kari pasidarau, ir su ryziais, niam niam. cia anglijoje ju visur buna. dazniausiai prie visokiu pupeliu ar kruopu, buna sausu buna ir koncervuotu.
pagooglinus raso kad parduodami ir lietuvoj, maximoj ar rimi turetu but, gal prie pupeliu kruopu, ar kokiam indiskam skyrely.
Atsakyti