Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

Labas rytas, kas kavos.

mano svoris stabilus, 85.1kg, mano dienos gal del to. g.gif

mano sios dienos meniu:
roziu ziedlapiu arbata
krabu lazdeles,
kepta zuvis su cukinijom ir spinatais
obuolys
kava su pienu,
rukytas suris
ir vanduo 2l. pastebejau, kad kuo toliau tuo daugiau isgeriu vandens. noriu save pripratinti prie 3L per diena. nes kai dirbi office ir visa diena praleidi patalpose kur vedinimo nera isskyrus kondicionierius, tai labai veikia oda.

kaip jus savo veido ir kuno oda priziurit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verseckiukai: 19 rugpjūčio 2014 - 08:59
Sveikutės, aš jau po festivalio grįžus ir atsigavus, sloga ir balsas prikimęs... Duok Die, kad nesusirgt 4u.gif
Kaip jūs gyvenat? ax.gif
Atsakyti
hehe, gryna tiesa, Verseckiukai, as anglijoj jau per 8metus, tai cia sverdama apie 78kg visai dar plona jauciuos biggrin.gif tik gryzus i lietuva pasijunti stora ir sunki. na, o jei rimciau, tai visad tokia ir jauciuos. bet kaip Vivilma sako, juk jei nieko nedarysi, tai taip ir turesi..
siai dienai 78.6kg. noreciau kita savaite pasiekt 77kg.
Kikavaida, sveika sugryzus. kas per festivalis?
Agnytia, sveika prisiungus 4u.gif

Papildyta:
Verseckiukai, oho, 3litrai vandens per diena? ar ne per daug inkstukams darbo? smile.gif
as tai vandenuka primirsus tiesa pasakius. reiktu kazkaip susidraugaut su juo vel. veido oda as kiekviena diena drekinanciu kremu tepu. mano gana sausa. be kremo neissiverciu niekaip. kartais kokoso aliejum patepu. kazkur prisiskaiciau kad gerai..
Atsakyti
QUOTE(sandycandy @ 2014 08 19, 14:15)

Papildyta:
Verseckiukai, oho, 3litrai vandens per diena? ar ne per daug inkstukams darbo? smile.gif
as tai vandenuka primirsus tiesa pasakius.  reiktu kazkaip susidraugaut su juo vel. veido oda as kiekviena diena drekinanciu kremu tepu. mano gana sausa. be kremo neissiverciu niekaip. kartais kokoso aliejum patepu. kazkur prisiskaiciau kad gerai..

Sandycandy pasiziurek roziu vandens, labai gerai drekina. pries kiekviena kremo tepima apipursk veida ir tada krema tepk. pasirodo, kai dregna oda ji geriau igeria krema i oda, ir kremo poviekis kitoks. taip darau jau trys menesius, rezultatas mane labai tenkina.
tiesa pasakiu labai daug kremu atsisakiau, kur nesuprantu sudeties ir perejau prie naturaliu produktu, tokiu kaip vunuogiu kauliuku aliejus po vonios, shea sviestas, kokoso aliejus ir kiti, tik reikia kantrybes su siais produktias. tik manau Lt juos sunkiau gauti, o pliu si kainos labai aukstos. doh.gif
Atsakyti
Sveikos sveikos...ir naujokei labas 4u.gif
Kaip mergytems sekasi?Vandenuko reikia gert,as,kazko irgi pamazinus...jei kojos ,paakiai nepatinsta,reiskiasi viskas ok:)As tai veida tepu su lazdyno riesutu nerafinuotu aliejumi,ypac po vonios,pries tai,butinai sudrekinusi..Dienai naudoju krema is faberlico jautriai odai.Kuna pilinguoju su kavos tirsciais thumbup.gif tai riebaliuko gauna nuo kavos,kai labai sauseja vasara,kazka uztepu..Siaip,reiketu dazniau veiduka palepint,kokia kauke pasidaryt is maisto produktu..tiek agurku buvo,o net neuzsidejau ant veido,kazkokia netvarka:)))darausi tik plaukams kaukes su medum ir aliejum,cinamonu.
Vejas kad kyla,vel vetra bus,kaip vakar,zaibavo,griaudejo,o lietus dave doh.gif
pusryciai-grybu sriubos lekste:)ir kava
pietus-bandeles su sonine-nesmerkit,buvau mieste
dabar nektarinas 1 ir mazas obuoliukas,arbata
proteinu kokteiliukas vakarienei(vyras nusipirko nauja kokteili,tai savo atidave man) g.gif bandysiu po truputi gert,kad nereiktu valgyt verysad.gif
Issiveze savo kalyte vaikai,tai biski tyluma jau,nes manosios tai va,pasidave lauke,ir snaudzia abidvi:))
Ar jus daznai jauciate per diena alki?as issiaiskinau viena dalyka,jei visa diena nejauciu alkio ne kiek,svoris stovi,jei jauciu alki kai kuriom valandom,tada krenta g.gif
einu skalbiniu ziuret...
Atsakyti
Na, kaip jus laikotes? Svarstykles gal drauges jau tapo? mirksiukas.gif
As siandien pasisveriau, tai 71.6! Kaip per 14dienu numetus 3,3kg jauciuosi saunuole! smile.gif) geriu daug vandens, valgau daug vaisiu ir darzoviu. Visiskai atsisakiau riebaluose kepto maisto smile.gif tik siandien sugalvojau, kad man reikia suvalgyti darzoves tempuroje... blush2.gif tai 1) buvo neskanu, organizmas visiskai atprato nuo aliejaus ir riebalu 2) ismeciau pinigus biggrin.gif
Esame susitare su draugu, kad kai grisiu i Lietuva (gruodzio pradzioje) turiu sverti 64! Tikiuosi pavyks! Kaip manot, moterys, imanoma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyttia @ 2014 08 19, 18:41)
Na, kaip jus laikotes? Svarstykles gal drauges jau tapo?  mirksiukas.gif
As siandien pasisveriau, tai 71.6! Kaip per 14dienu numetus 3,3kg jauciuosi saunuole! smile.gif) geriu daug vandens, valgau daug vaisiu ir darzoviu. Visiskai atsisakiau riebaluose kepto maisto smile.gif tik siandien sugalvojau, kad man reikia suvalgyti darzoves tempuroje...  blush2.gif tai 1) buvo neskanu, organizmas visiskai atprato nuo aliejaus ir riebalu 2) ismeciau pinigus  biggrin.gif
Esame susitare su draugu, kad kai grisiu i Lietuva (gruodzio pradzioje) turiu sverti 64! Tikiuosi pavyks! Kaip manot, moterys, imanoma?  g.gif

Netgi labai imanoma..man spalio pabaigai reiktu panasiai svert:)bandysiu:)
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 08 19, 19:47)
Netgi labai imanoma..man spalio pabaigai reiktu panasiai svert:)bandysiu:)

Ech, merginos kaip dziugu, kad as ne viena ir yra mane palaikanciuju! 4u.gif bandysim siekti savo tikslu smile.gif atsiprasau, as nelabai siekiau temos, kiek jau numetete? blush2.gif visos jus! Kiek laiko jau einate grazaus kuno link? tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas,

jau skaiciuoju valandas iki musu keliones Lietuvon, NAMO!!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

vakar siek tiek streso turejau, tai vakare skrudinta banduka su ledais kapojau, tai snd ryte man skrandis parode nepasitenkinima. Rubai ant manes kaba, bet dziaugiuosi kad turiu atsargai nuo tu laiku kai sveriau 78kg. Ech kaip gera gyvent merginos bigsmile.gif bigsmile.gif

mano sios dienos meniu (siek tiek lengva iskrova)

Grudeta varske,
krabu lazdeles,
pasukos,
pasukos su selenom
vanduo
spanguoliu ir obuokiu sultys
vakare omletas ant vandens.

QUOTE(agnyttia @ 2014 08 19, 21:08)
Ech, merginos kaip dziugu, kad as ne viena ir yra mane palaikanciuju! 4u.gif bandysim siekti savo tikslu smile.gif atsiprasau, as nelabai siekiau temos, kiek jau numetete? blush2.gif visos jus! Kiek laiko jau einate grazaus kuno link? tongue.gif

kai yra kas tau kaili ispera (Vivilma mirksiukas.gif ), kitos palaiko - tai daug lengviau. nes nesinori pasakot savo dietu ar gyvenimo pasikeitimu savo draugams, nes prasideda '' kam to reikia, man truksta tavo zanduku ir t.t.''

o dar svarbiau, kai artimiausias zmogus tave palaiko: vakar vyrui pagaminau noodles su jautiena is darzovem, o jis valgo , kvepia taip viliojanciais, o pati net neragavus. Sakau duok paragauti, o jis man - jau velu, paliksiu tau pietums i darba. Tai kaip jo nemylet, o tik dideli ACIU pasakyt 4u.gif

Kaskokia itartinai laiminga as snd wub.gif wub.gif
Atsakyti
Verseckiukai, kaip dziugu! Mane irgi yra kas palaiko:)) taip dziugu, kad nesu viena smile.gif as kai uzsinoriu saldumyno, berniukas mano vis primena kodel as pradejau... Arba kai tingisi i sporto kluba irgi ispiria siknon:) aisku, per atstuma sunkoka... verysad.gif bet ka padarysi ;D
Siandienos meniu: apelsinas pusryciams
Pietus-vistyte su ryziais wink.gif)
Ir daug vandens!!
Atsakyti
QUOTE(agnyttia @ 2014 08 20, 11:02)

Siandienos meniu: apelsinas pusryciams
Pietus-vistyte su ryziais wink.gif)
Ir daug vandens!!

ir viskas g.gif mazokai. is pradziu as ir bandziau mazinti valgymu skaiciu, bet tai tikrai nepades jei sportuoji9, tau neuztaks energijos kalorijas deginti.

o ka galvoji vakarienei valgyti
Atsakyti
QUOTE(Verseckiukai @ 2014 08 20, 11:22)
ir viskas g.gif  mazokai. is pradziu as ir bandziau mazinti valgymu skaiciu, bet tai tikrai nepades jei sportuoji9, tau neuztaks energijos kalorijas deginti.

o ka galvoji vakarienei valgyti

Verseckiukai, siuo metu esu azijoje, maista pirktis cia be proto brangu, tad pusryciams vaisiu koki isimetu i burna smile.gif pietums kaip iseina.. Kartais nepavalgau. O vakarienei dazniausiai buna kokios darzoves, brokoliai pvz su krevetem;))
Atsakyti