Merginos,rugstys kyla ne nuo vaisiu,o nuo to,kad neteisingai juos valgote...vaisius galima valgyti pries valgi kokia valanda,ir po valgio po 3 val,kadangi vaisiu virskina apie valanda,ir tada galite kitka valgyti,o po pietu,maistas virskinamas apie 3-4 valandas,tai vaisius jei dar uzvalgysit uz valandos,tai rugimas gaunasi,nuo to ir tos rugstys..kas norit,parasykit man AZ,su gmail adresu,atsiuisu knyga nebloga:)
Labutis, labutis, svarstyklių dar negaliu įsigyt
Gyvenu įdomiai, pavalgyt dieną neberandu laiko, na kol adaptacija vyksta, tai bandau kažką derint, kad pavyktų
Buvau apsirgus gripu
bet dabar jau kaip ir neblogai, reikia imunitetą stiprint

Gyvenu įdomiai, pavalgyt dieną neberandu laiko, na kol adaptacija vyksta, tai bandau kažką derint, kad pavyktų

Tylu ramu,ziuriu pas mus:)as tai uzsivalgiau kazko,dar obuoliu pavariau,tai sustreikavo visas zarnynas,sedesiu ''ant ryziu"
daugiau kaip ir gerai viskas,kaip kitoms sekasi?

labas rytas, kas kavos?
pagaliau mano svoris normalizuojasi, o dar mmm tai is vis panikoje buvau
snd meniu:
2-3 obuoliai,
datuliu, morku tarkio ir saulegrazu saldesis
salotos su riesutais (didelis dubuo)
vakarienei salotos su kiausiniu.
Kur visos dingusios
pagaliau mano svoris normalizuojasi, o dar mmm tai is vis panikoje buvau

snd meniu:
2-3 obuoliai,
datuliu, morku tarkio ir saulegrazu saldesis
salotos su riesutais (didelis dubuo)
vakarienei salotos su kiausiniu.
Kur visos dingusios

As dar ryzius valgau
jau man jie ir patiko:)siandiena dar kiausa isiplakiau,tai is viso lafa:)eisiu braskiu ravet nezinau,kelinta karta

QUOTE(vivilma @ 2014 09 17, 13:30)
As dar ryzius valgau
jau man jie ir patiko:)siandiena dar kiausa isiplakiau,tai is viso lafa:)eisiu braskiu ravet nezinau,kelinta karta 

Vivilma, cia iskrova tokia
sveikos visos
ir kas naujo?pas mane,kaip ir gerai viskas..grybauju dar,braskes nuravetos,viskas beveik suvakuota..svoris krenta,palengva,bet krenta...dziaugiuosi..o ka merginos tokios tylios?
ir kas naujo?pas mane,kaip ir gerai viskas..grybauju dar,braskes nuravetos,viskas beveik suvakuota..svoris krenta,palengva,bet krenta...dziaugiuosi..o ka merginos tokios tylios?
Kaip puiku, kad turite darbu lauke (na ir prie stiklainiu), o ne ofise sedit, kur visokios kavytes ir sokoladukai.. O ir ryte vis sunkiau pries darba atsikelti, kad pasportuot spetum:)
Vakar buvau apsipirkinet, nu varge vargeli, tos lempos persirengimo kabinose
namie prie veidrodzio dziaugiuos, kad jokiu celiulitu nebera, pasirodo yra, tik reikia geresnio apsvietimo:D teks mazint 'pakramsnojimu' kieki...

QUOTE(Simona313 @ 2014 09 22, 13:00)
Kaip puiku, kad turite darbu lauke (na ir prie stiklainiu), o ne ofise sedit, kur visokios kavytes ir sokoladukai.. O ir ryte vis sunkiau pries darba atsikelti, kad pasportuot spetum:)
namie prie veidrodzio dziaugiuos, kad jokiu celiulitu nebera, pasirodo yra, tik reikia geresnio apsvietimo:D teks mazint 'pakramsnojimu' kieki...

labas rytas.
as pries atostogas i LT, apie menesi laiko keliausi rytais ir begiojau. keltis reikejo 5ryto, ir iki 6.30 parke. bet tuo pat matu ir maista ziurejau ka valgau, tai svoris krito labai letai. del to man labiau tinka vakariniai begiojimai, deja dabar nelabai turiu laiko, nes visas laisvalaikis pasvestas disertacijos rasymui.
po keliu savaiciu vel i lt skrendu, nes studijos prasideda, tai ziuresiu kaip bus su masitu, nes LT LABAI skiriasi nuo UK. bet pliusas tas kad nors pieno produktai kokybiskesni

o kasliecia veidrodziu, tai

Tiesa, pamirsau pasigirti

nusipirkau siulciaspaude

sios dienos meniu:
abuoliu kopustu kale lapu sultus
grudeta varske
maslanka*2
vanduo
nezinau, kodel man svoris po savaitgalio soktelna, si savaitgali tikrai prisiziurejau, ir valgiau derinta maista,
kepta lasisa su darzoviu salotom,
virti vistienos sparneliai su salotom,
vaisiu smothy
du gabaleliai vegetarisko pyrago su sakoladiniu glajum
NEJAU NUO DVIEJU GABALIUKU GALI SOKTI SVORIS, NORS VISA DIENA VALGAI TVARKYNGAI

sveikutes mergickos, sitas menuo taip greitai lekia. jau ir prisidavimai ne uz kalnu. svorelis panasiai laikos, vis dar apie 77kg. reiktu gal ant ryziu pabut su darzovem pora dienu, iskrat kilogramo neliktu hehe.
verseckiukai kada i lietuvele? as irgi spali skrisiu. planavau lapkriti, bet reikia pasa pasikeist. galvojau anglijoj pasidarysiu, bet cia net iki 3 menesiu visas procesas uztrunka. o lietuvoj per para padaro.
Papildyta:
gal daugiau druskos suvartojai ir skysciai susilaike tam kartui. kita diena daugiau vandens pagurksnok, issiplaus
verseckiukai kada i lietuvele? as irgi spali skrisiu. planavau lapkriti, bet reikia pasa pasikeist. galvojau anglijoj pasidarysiu, bet cia net iki 3 menesiu visas procesas uztrunka. o lietuvoj per para padaro.
Papildyta:
QUOTE(Verseckiukai @ 2014 09 22, 11:24)
nezinau, kodel man svoris po savaitgalio soktelna, si savaitgali tikrai prisiziurejau, ir valgiau derinta maista,
vaisiu smothy
vaisiu smothy

gal daugiau druskos suvartojai ir skysciai susilaike tam kartui. kita diena daugiau vandens pagurksnok, issiplaus

QUOTE(sandycandy @ 2014 09 22, 15:58)
sveikutes mergickos, sitas menuo taip greitai lekia. jau ir prisidavimai ne uz kalnu. svorelis panasiai laikos, vis dar apie 77kg. reiktu gal ant ryziu pabut su darzovem pora dienu, iskrat kilogramo neliktu hehe.
Papildyta:
Papildyta:

as skrendu namo Spalio5, o gristu Spalio 18. kas liecia paso, tai jei nenori deklaruoti savo gyvenamosios vieots UK, tai tada zinoma daryk LT, nes kai as dariau sunui pasa, tai as pries paso daryma nebuvau informuota ambasadoje, kad automatiskai mane isdeklaruoja is LT. tai vat toks nekoks atvejis buvo.
drsukos tai pavartojau, nes ir sparneliai buvo marinuoti, ir lasisa.

Labas rytas,
Mano dienos meniu:
svieziai spaustos sultys,
6figos
3bananai
riesutu, morku tarkio ir figu skanestas
dziuveseliai,
maslianka
Pas mus jau vesoki tyrai. Idomu koks ora bus LT po keliu savaiciu
Mano dienos meniu:
svieziai spaustos sultys,
6figos