Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

+11,+16 rodo Gismeteo,sauleta arba lietus,pati paziurek,jei nepasikeis:)
kas naujo pas merginas?Pas mane viskas gerai,siandiena obuoliu prisikepiau,tai visa diena valgiau,kaip skanu buvo:)))
Atsakyti
Labas rytas! Uoj kaip man sunku su dienos rutina susitvarkyt doh.gif pusryčius valgau, pietus ne visada išeina pavalgyt ir tik vakarienė lieka...
O jau saldumynų norėjimas, mat smegenims maisto reikia doh.gif
Žodžiu kovoju su savimi dabar lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikavaida @ 2014 09 24, 06:45)
Labas rytas! Uoj kaip man sunku su dienos rutina susitvarkyt  doh.gif  pusryčius valgau, pietus ne visada išeina pavalgyt ir tik vakarienė lieka...
O jau saldumynų norėjimas, mat smegenims maisto reikia  doh.gif
Žodžiu kovoju su savimi dabar  lotuliukas.gif

Saldumynu nori,nes normaliai nevalgai..ir joks cia maistas smegenims..smegenu maistas yra vaisiai ir darzoves..taip,kad per pietus,bent jau obuoliu pora sugrauzk isimetus...
Atsakyti
kikavaida, kai saldumynu ziauriai norisi nusipirk datuliu dziovintu, jos sveikiau vistiek ir saldzios ir skanios taip pat, o ir nebrangios lietuvoj lyg. smile.gif
svorelis pas mane siai dienai 77.3kg, reiktu kazkaip i 76 izengt jau.

Verseckiukai, as tai spalio 7 skrisiu. del isdeklaravimo ,tai gali bet kada atgal prisideklaruot.
Atsakyti
Sveikos grazuoles,

mano svoris 86kg. labai sunkiai krenta 2kilogramu dovana po atostogu, bet nesiskundziu, nes valgau taisyklingai, t.y. stengiuiosi.
Bijau savaitgalio, del sios priezasties susiplanavau sau veiklos. ziuresiu kaip bus si karta doh.gif

labai gerai alki numusa dziuveseliai. o ir sveikiau zarnynui wub.gif
Atsakyti
Jo ,dziuveseliai neblogai,tik 100 g turi nuo 350 iki 450 kaloriju..Man tai siltas vanduo gerai musa alki:)
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 09 25, 14:17)
.Man tai siltas vanduo gerai musa alki:)

man ir padeda.

yra dar toks rytinis receptas zarnyno veiklai gerinti: siltas vanduo, medus, citrinos svieziai isspaustos. man patinka ir kartais propoguoju menesio kursa
Atsakyti
valio , izengiau siandien i 76 pagaliau. tiksliau 76.8kg. taip netiketai, gal kad sriuba vakar valgiau ir mineralinio geriau nemazai. dabar vis paziuriu i Vivilmos foto , tikrai puiki motyvacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandycandy @ 2014 09 26, 11:30)
valio , izengiau siandien i 76 pagaliau. tiksliau 76.8kg. taip netiketai, gal kad sriuba vakar valgiau ir mineralinio geriau nemazai. dabar vis paziuriu i Vivilmos foto , tikrai puiki motyvacija  smile.gif

Labas rytas,

as ir izengiau i 85.8kg. bigsmile.gif sunkiai bet tvarkingai, nes maitinausi itin atsargiai, bet su pasimegavimu. rolleyes.gif

vadovaujuos tokiu metodu, kad iki 12val vaisiai o poto darzoves su baltymais. o vakare tik lapuociu salotos.

O musu VIVILMA, SAUNUOLE, TRYS KARTUS BRAVO 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kokia data mes pasirinkom prisidavimui, priminkit blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Verseckiukai: 26 rugsėjo 2014 - 12:03
paskutine menesio diena. tai rugsejo 30d atsiusk man zinute su svoriu smile.gif

na tai liuks, metam metam nesustojam biggrin.gif
kikavaida, ar jau nusipirkai svarstykles ? smile.gif
Atsakyti
dar nenusipirkau blush2.gif
Atsakyti
Nu Kikavaida,prisivalgysi jau be svarstykliu sededama:)))nors,gal ir nukrisi,juk nauji ispudziai:)kaip tau tie mokslai atrodo g.gif ?
pas mane viskas normos ribose thumbup.gif Kavos is viso nebegeriu,ir i ta puse ziuret negaliu,arbata irgi tik zoleliu:)arba paprastas siltas ar saltas vanduo..valgyt jau nebegaliu daugiau,nes skrandis jau zino norma,pyksta,jeigu ka idedu nelaiku.\,tai as su juo pyktis kaip ir nenoriu..riebus maistas is viso nebetraukia,rukytos desros visos-nulis emociju...svajoju apie salotas su vistiena:)))ryt tikrai darysiu:)o gal krabu su pomidorais ir melynais svogunais?nu dabar jau pasimeciau doh.gif bet siaip,ziuriu vyras pradejo maziau daug valgyt,tai turiu labai ziuret,kad nepadaugint maisto pagamint,nes antra karta dar pavalgom,o trecias jau eina kalem:)geriausia,kai gaminu vienam kartui:)kazko biski sportus apleidau,reiks susiimt..o siaip,gyvenimas grazus,jau kaip dziaugiuosi,kad tiek kilu nusimeciau,kitas zmogus jauciuosi,tiesiog nuostabus jausmas,nenusakomas:)sekmes mergiotes,pasakokit:)
Atsakyti