Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių kamarėlėje

QUOTE(Loveco @ 2014 07 06, 13:16)
kaip sugalvoti vaikams ju asmenines erdves-kambarius,kai vaiku 4-5?smile.gif
Bute ne ką ir prigalvosi...Dviejuose kambariuose gyvendami vaikams atidavėm didįjį.Bet mano gerai sutaria,užteko tos erdvės.O pamokas virtuvėj ruošdavo.Dabar gyvenam keturių kambarių :sūnus su pagranduke vienam,dičkutės kitam,mes miegamam ir turim svetainę-šeimos kambarį.Po kelių metų,jaučiu,visas tris panas apgyvendinsim svetainėj,kad vaikinui suteikt laisvės.Bet čia pagal poreikį...
Sveika atvykus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Laukiam dar vienos naujokės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loveco @ 2014 07 08, 16:21)
Siuo metu kasdien vis galvoju, kaip atrodysim,kaip jausimes,kai busim 8niese - ir vis matau nuostabu vaizdeli, kuris lauzo visokius "daug vaiku- vadinasi, netyciukai , asocialai prasigere" stereotipus.

Buvau šiandien pas gydytoją su trim didžiaisiais dėl pažymų darželiui. vaikai puikios nuotaikos buvo. kol gydytoja popieriuose kuitėsi, jie šoko, dainavo, sporto varžybas surengė, žaidė. net man, nors ir pripratus prie tokio vaizdo, širdis apsalo wub.gif procedūriniam sugalvojo dainuot visi ir man liepė dainuot. irgi vaizdelis neblogas, sėdim, dainuojam švelniai gražiai ir mažoji (2 m. ) pilnu tempu įsijungia. stebėjosi seselė ax.gif tokie momentai viską atperka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo largoconfuoco: 10 liepos 2014 - 01:51
Loveco o kodel 8-se? juk tik 4 vaikelio laukies g.gif

Veluma va cia tai naujienos-zaviuosi blink.gif bigsmile.gif ka studijuosi? Pamenu rasei kad turi tave atleist iki kaledu ,tai kiek suprantu prailgino ta laika? irgi labai smagu. Saunuole 4u.gif

largo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 07 10, 10:02)
Loveco o kodel 8-se? juk tik 4 vaikelio laukies  g.gif

ji masto dar apie du ax.gif

visos merginos su dekiais ir lelem isleke i lauka zaist. o pati po vejaliu tupiu doh.gif vakare gal prie tvenkinio eisim biggrin.gif
Atsakyti
bet tas kada nors tai labai miglota.... g.gif
Atsakyti
gi rase, kad po kokiu 10m dar numate vaikeli ar net du ax.gif
Atsakyti
nu jo as irgi sunkiai isivaizduoju kai reiks po 15 metu paruost kuciu vakariene 18 zmoniu...
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 07 10, 11:02)
Loveco o kodel 8-se? juk tik 4 vaikelio laukies  g.gif

man rodos, kad šunys priskaičiuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 07 10, 13:06)
nu jo as irgi sunkiai isivaizduoju kai reiks po 15 metu  paruost kuciu vakariene 18 zmoniu...

mes jau dazniausiai ruosiam tik savo seimai kucias, o pas gimines per kaledas einam. man uztenka jau ir 5 paruost, ka jau kalbet apie 18 doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2014 07 10, 12:46)
man rodos, kad šunys priskaičiuoti  lotuliukas.gif

Taip,juk sunys irgi seimos nariai smile.gif)) ypac kai vienas is ju sueda daugiau uz mano tris vaikus dabar! lotuliukas.gif

Vakar per viena svente keli draugai pamate garsiai pasveikino, tiksliau pasisveikindami istare : "ooho,ar jau sveikinti galima?". Ketinau slepti kuri laika, na juk pilvo nesimato, o pasirodo,matosi... taip suzinojo ir anyta,kuri aisku buvo ne itin gerai nusiteikusi smile.gif "man gaila tavo jauno organizmo,nusilpsi,vaikeli". Na as jai ir atsakiau,kad kaip tik esu sveika,jauna, kol turiu sveikatos tai drasiai gimdau, o kai bus 40, ka as zinau kokia ta mano sveikata bus....tada paklause,kur desim dideli suni smile.gif atsakiau,kad kaip ir planavom,su mumis. Sivakar pasakysim mano tevam,kadangi nenorim,jog suzinotu is anytos:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loveco: 10 liepos 2014 - 15:11
Kokybes vadybos magistra studijuosiu... VU.
Siandien sutarti pasirasiau ir imoka sumokejau uz pirma pusmeti.

Del darbo, miglotos zinios. Pozicija kaip ir keiciu i aukstesne, bet tik keliems menesiamd turbut, na, bent CV papuosiu. Ir iseitines geros tikiuosi, kad pusmeti bent jau nereiktu sukt galvos... Gi finansai ant manes visi pakabinti... Kol kas...
Atsakyti
audryta tai faktas kad kucios tik savo seimai,tai isivaizduok kaip ateiti visi su antrom puses ir po 2 vaikucius... vat ir susideda skaiciukas....

atejau is susirinkimo mokykloj...nuotaikos keistos.... bet kadangi nieko nesitikejau,tai labai ir nenusivyliau, zinojau kad pagalbos nesulauksim,kolkas viltys kad visus ivertinimus ir konsultacijas gausim Lietuvoje...
Atsakyti