QUOTE(_una_ @ 2014 07 12, 17:39)
Ach jau anytos žiponą matuojiesi

? Sėkmės, Kuzyt, nelengvas tai darbas, gal ir gerai, kad kitakalbė - bet kokį nesusipratimą galėsi nurašyt ant netobulo kalbos mokėjimo

.
Nusisukčiau sprandą ilgiau pakalbėjus

, neįpratus aukštyn žiūrėt

.
Panasu, kad taip

. Nors gi dar tikrai neaisku kaip cia bus

. Jauni dar abu. Su dideliais siekiais gyvenime. Smagu, kad dabar jiems gerai kartu, o kaip bus veliau, laikas parodys.
As tai nezinau kokia busiu anyta, visada maniau, kad labai bloga. Nes jau sito vaiko man labiausiai gaila atiduot kitai moteriskei

. O va rado tokia, kad net man ramu. Sitai but negaila

.
Una, tu teisi del kalbos!!! As taip noreciau kartais pasislept uz kalbos nemokejimo

. Tai yra taip patogu kartais, ta prasme, situacijose, kai tenka kazka pagalvot ir tik tada priimt sprendima. Ar jei liapsusu prisidirbi. Bet cia gal kokiose institucijose taip pavyktu, kas nepazista

. Bet apie sita mergyte kalbant, tai kazi ar pavyktu, nes gi mate kokias nesamones mokiausi ir supratimo pajeguma(siusdavau sunui perziuret mano darbus, o jie gi gyvena kartu). Gyvenime dar viskas truputeli paprasciau. Manyciau, kad man uzteks taktikos geriems santykiams islaikyti tiesiog negyvent kartu. O reciau matantis nuoskaudas ir nesusipratimus lengviau isgyvent.
Una, as nepatyrusi visiskai, gal ir juokingai skamba mano mintys, zinant visa tai realiai

.