Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių kamarėlėje

Kuzia man jau virtualaus gyvenimo ir taip per akys,dar tik gromo truksta doh.gif lotuliukas.gif nu simpatiska tokia,labai nesigilinau.... as neisivaizduoju laiko kai reiks savo mazuliukus paleist... kazkaip bauginamai atrodo....
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 07 11, 20:48)
Man jin labai patinka is to ka matau socialiniuose tinkluose, ypac tai, kaip ji atsiliepia apie savo tevus. Labai patinka isvaizda - ypac tai, kad auksta. Uz mane zymiai aukstesne biggrin.gif . Zinot, man visuomet patiko auksti vyrai. MB yra aukstas, bet jei butu toks ugis kaip vaiko, turbut jausciausi nejaukiai. Nu zinot iki pazastu unsure.gif . Aisku, cia ne kriterijus poros santykiams, yra daugybe tokiu poru, bet graziau kai yra proporcingi vienas kitam biggrin.gif .
O tavo koks?  biggrin.gif
wub.gif gal vėliau, kai pažinsi geriau, dar labiau patiks, tikėsimės bigsmile.gif
175cm
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 07 12, 11:31)
wub.gif gal vėliau, kai pažinsi geriau, dar labiau patiks, tikėsimės  bigsmile.gif
175cm

Nu ir tu nemažylė smile.gif

Mano vyresnėlis mane visu 20 cm praaugo smile.gif . Bet ir dukra vos ne 10 cm didesnė. Likau mažylė šeimoj biggrin.gif biggrin.gif

Kuzia, gražu skaityti, kai viskas fainai sekasi, nors kai kuriose vietose žiauriai daug jėgų ir pastangų dedi.
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2014 07 12, 11:18)
Nu ir tu nemažylė smile.gif

Mano vyresnėlis mane visu 20 cm praaugo smile.gif . Bet ir dukra vos ne 10 cm didesnė. Likau mažylė šeimoj biggrin.gif biggrin.gif

Kuzia, gražu skaityti, kai viskas fainai sekasi, nors kai kuriose vietose žiauriai daug jėgų ir pastangų dedi.

Nataliukas irgi auksta ganetinai cool.gif
Tarp musu su sunum jau daugiau nei 30cm skirtumas. As 170.

Nata, as turbut kitaip nemoku. Mane kaip narkorikai uzveza idetu pastangu rezultatai. I kad sekasi, tai jo, pastebejau biggrin.gif , kaip ir tai, kad sutinku daug geru zmoniu savo kely.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 07 11, 11:52)
Jetus, kaip man jie abu graziai ziurisi wub.gif . Kazi ar atstumas kitamet neiskirs...

Ach jau anytos žiponą matuojiesi bigsmile.gif ? Sėkmės, Kuzyt, nelengvas tai darbas, gal ir gerai, kad kitakalbė - bet kokį nesusipratimą galėsi nurašyt ant netobulo kalbos mokėjimo biggrin.gif .
QUOTE(Kuzia @ 2014 07 12, 17:53)
Tarp musu su sunum jau daugiau nei 30cm skirtumas.

Nusisukčiau sprandą ilgiau pakalbėjus doh.gif , neįpratus aukštyn žiūrėt tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2014 07 12, 17:39)
Ach jau anytos žiponą matuojiesi bigsmile.gif ? Sėkmės, Kuzyt, nelengvas tai darbas, gal ir gerai, kad kitakalbė - bet kokį nesusipratimą galėsi nurašyt ant netobulo kalbos mokėjimo biggrin.gif .

Nusisukčiau sprandą ilgiau pakalbėjus doh.gif , neįpratus aukštyn žiūrėt tongue.gif .

Panasu, kad taip lotuliukas.gif . Nors gi dar tikrai neaisku kaip cia bus rolleyes.gif . Jauni dar abu. Su dideliais siekiais gyvenime. Smagu, kad dabar jiems gerai kartu, o kaip bus veliau, laikas parodys.
As tai nezinau kokia busiu anyta, visada maniau, kad labai bloga. Nes jau sito vaiko man labiausiai gaila atiduot kitai moteriskei blink.gif . O va rado tokia, kad net man ramu. Sitai but negaila lotuliukas.gif .
Una, tu teisi del kalbos!!! As taip noreciau kartais pasislept uz kalbos nemokejimo doh.gif . Tai yra taip patogu kartais, ta prasme, situacijose, kai tenka kazka pagalvot ir tik tada priimt sprendima. Ar jei liapsusu prisidirbi. Bet cia gal kokiose institucijose taip pavyktu, kas nepazista biggrin.gif . Bet apie sita mergyte kalbant, tai kazi ar pavyktu, nes gi mate kokias nesamones mokiausi ir supratimo pajeguma(siusdavau sunui perziuret mano darbus, o jie gi gyvena kartu). Gyvenime dar viskas truputeli paprasciau. Manyciau, kad man uzteks taktikos geriems santykiams islaikyti tiesiog negyvent kartu. O reciau matantis nuoskaudas ir nesusipratimus lengviau isgyvent.

Una, as nepatyrusi visiskai, gal ir juokingai skamba mano mintys, zinant visa tai realiai blush2.gif biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 07 12, 21:29)
Una, as nepatyrusi visiskai, gal ir juokingai skamba mano mintys, zinant visa tai realiai blush2.gif  biggrin.gif .

Labai normaliai 4u.gif . Tiesiog tenka išmokti, kad žodžius, kuriuos nuosavi vaikai priima kaip patarimą, atvestieji vaikai gali priimti kaip nepasitikėjimą, tenka daug kartų pamatuoti prieš ką nors pasakant ir vis tiek nepataikai biggrin.gif . Kadangi turiu anytą, kurią be galo gerbiu, tikiuosi ir man pavyks išmokti nesugadinti santykių su tais žmonėm, su kuriais mano vaikai laimingi.
Atsakyti
Rimtai pradedu svarstyt apsigyvent prie ligonines. Vaziuoju i A&E, Domcia nuo laiptu nuvirto, galimai ranka luzo ties alkune doh.gif unsure.gif
Atsakyti
kuzia doh.gif kas cia per laikotarpis uzpuole doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 07 13, 23:01)
kuzia doh.gif kas cia per laikotarpis uzpuole  doh.gif

Blem, kaip prakeikimas kazkoks unsure.gif . Duok dieve tik sutrenkta unsure.gif , laukiam x-ray dabar.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 07 14, 01:53)
Blem, kaip prakeikimas kazkoks unsure.gif . Duok dieve tik sutrenkta unsure.gif , laukiam x-ray dabar.

Nu kaip ranka?

Smagu, kad šviežienos temoj atsiranda, o ir dar taip optimistiškai nusiteikusios bigsmile.gif Buvom keliom dienom prie jūros išvažiavę, tai nesupratau, ko aš ten važiavau, pavargau labiau nei pailsėjau doh.gif Mažiui laikotarpis NE, o dičkiai tai vienas kitą moka išerzint, kad net baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2014 07 14, 07:28)
Nu kaip ranka?

Neblogai - neluzus thumbup.gif .
Atsakyti