ilja isivaizduoju kad atostogos vargina.Neisivaizduoju kam as uzsakiau 5 dienas prie juros,su maniskiais maksimali trukme gali but 2-3 dienos
Kuzia dziugu kad atsipirkot isgasciu
ilja isivaizduoju kad atostogos vargina.Neisivaizduoju kam as uzsakiau 5 dienas prie juros,su maniskiais maksimali trukme gali but 2-3 dienos
ir tai....
QUOTE(Kuzia @ 2014 07 14, 08:47)
QUOTE(mentas @ 2014 07 14, 09:18)
Neisivaizduoju kam as uzsakiau 5 dienas prie juros,su maniskiais maksimali trukme gali but 2-3 dienos
ir tai....
o kur važiuosit? gal patiks vaikams ir viskas bus gerai QUOTE(mentas @ 2014 07 14, 10:18)
Kuzia dziugu kad atsipirkot isgasciu
ir tai....
Kodel tu užprogramuoji save,kad bus blogai?
QUOTE(nataliuncik @ 2014 07 14, 11:50)
Va va, kaip tik apie tai galvoju
Dar gi buvo cia pries savaite... Ejom su Danielium per gatve, masinos stovi - mus praleidzia, baigiant pereit vejas stiprus papute, jis istrauke is manes ranka ir capt uz galvos kepure laikyt, o kepure jau nupute vejas
oho Kuzia.....
mano dicke irgi tokia nelaimiu rinkinukas
tai ant egles zaisliuko uzlipus peda susipjausto, tai ant spintos lipdama vos nosies nesusilauzo. paskutini karta vonioj ant sudauzytos stiklines krito ir kelena keturiom siulem siuvo
o atrodo tokia turetu buti juste. nes visur lipa, kariasi, bega, griuna ir ttt
uoga nenusistatau,paprasciausiai juos zinau,juk mano vaikai
kaip sian juokiausi,einam is darzelio,ir nesasi maniskis priespeciu dezute,sako wow kaip kvepia... sakau ,o kuom kvepia? gal obuoliukas? -ne,hotdog ( sumustinis), sultys ir obuolys (tradicinis davinys).Sakau sian jogurtas.Adomas- ne,ne,ne , hotdog. Atidaro masinoj dezute ir spiegia- mama,jogurtas, gali patiketi?! kaip tu ir sakei!!!!
kaip sian juokiausi,einam is darzelio,ir nesasi maniskis priespeciu dezute,sako wow kaip kvepia... sakau ,o kuom kvepia? gal obuoliukas? -ne,hotdog ( sumustinis), sultys ir obuolys (tradicinis davinys).Sakau sian jogurtas.Adomas- ne,ne,ne , hotdog. Atidaro masinoj dezute ir spiegia- mama,jogurtas, gali patiketi?! kaip tu ir sakei!!!!
QUOTE(mentas @ 2014 07 14, 13:09)
uoga nenusistatau,paprasciausiai juos zinau,juk mano vaikai

QUOTE(Kuzia @ 2014 07 14, 13:23)
Tas parode, kad koks bebut vaikas, dabot ji reik ir to per daug nebus.
dažniausia instinktai paima viršu už protą QUOTE(mentas @ 2014 07 14, 14:09)
Labas
Kur visos dingusios? Paskaityt nebėra ką
Mes aktyviai atostogaujam. Turiu ketvirtą vaiką nuo pirmadienio
Kur visos dingusios? Paskaityt nebėra ką
Mes aktyviai atostogaujam. Turiu ketvirtą vaiką nuo pirmadienio
QUOTE(gupija @ 2014 07 23, 09:58)
Tikrai kaip tuščia čia
Aš tai kaifuoju - vaikam atostogos, tai diena parke, vakarais i darbuka šuoliuoju. Įspūdžių milijardai
o aš savaitgalį Uną mačiau
planavau trumpam tik pasimatyt, bet kažkaip ir 4 valandų mažoka pasirodė
dar gavau velnių Smiltynėj - buvau su savo trim vaikais šalia moterų paplūdimio (kokie 10-15 žingsnių nuo ribos). man patinka degintis be viršutinės dalies. mano bernai nekreipia nei menkiausio dėmesio. ramiai sau vaikai pliuškenasi, aš gulinėju. atsivilko dvi babcės visiškai nuogos, davė velnių, kad beveik paaugliai prie moterų pležo žaidžia. šešiametis savo stiliuj leptelėjo "nei mums gražūs, nei įdomūs tie užpakaliai pliki". tai man kaip ir nebeliko daugiau ką sakyti...
dar gavau velnių Smiltynėj - buvau su savo trim vaikais šalia moterų paplūdimio (kokie 10-15 žingsnių nuo ribos). man patinka degintis be viršutinės dalies. mano bernai nekreipia nei menkiausio dėmesio. ramiai sau vaikai pliuškenasi, aš gulinėju. atsivilko dvi babcės visiškai nuogos, davė velnių, kad beveik paaugliai prie moterų pležo žaidžia. šešiametis savo stiliuj leptelėjo "nei mums gražūs, nei įdomūs tie užpakaliai pliki". tai man kaip ir nebeliko daugiau ką sakyti...
QUOTE(tindiriuška @ 2014 07 30, 15:14)
dar gavau velnių Smiltynėj
1. Tu ne Italijoj?2.Ta vieta švelni ir jautri,nereikia jos saulėj atkišus laikyt