Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių kamarėlėje

Aciu, mergytes friends.gif oro_buckis.gif
Sunku, kad esu dabar toli nuo artimuju, atlekt galimybiu jokiu. Bet gal ir i gera, nes turbut vietoj budama apskritai isproteciau. O dabar tai kaip koks nuolatinis besikartojantis blogas sapnas unsure.gif .
Atsakyti
Kuzia laikykis ir didele uzuojauta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2014 09 24, 10:02)
Kuzia laikykis ir didele uzuojauta 4u.gif  4u.gif

Aciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 09 23, 23:41)
Tokiom rankom rašau  doh.gif  Kai paplaunu indus,net pirštai riečiasi  verysad.gif

Aš naudoju šitą rankų kremą, labai padeda (man žiemom labai nusausėja, kai kūrent reikia, net prie megztinių prikimba).
user posted image
Eurovaistinėse į mėnesio pabaigą būna akcijos pigėliau, šiaip apie 25 Lt kainuoja 4u.gif .
QUOTE(Kuzia @ 2014 09 24, 02:37)
Broliui liga progresuoja
Ir dar. Pusbrolio sunus

Kaip sunku. Ypač, kai nujauti, kad gydymo rezultatai gal būtų kitokie, jei ne tie laiko tempimai verysad.gif .
unsure.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _una_: 24 rugsėjo 2014 - 13:22
QUOTE(_una_ @ 2014 09 24, 11:56)

unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuzia: 24 rugsėjo 2014 - 13:15
QUOTE(Kuzia @ 2014 09 24, 13:58)
Taip. unsure.gif
O is kur zinai?

verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _una_: 24 rugsėjo 2014 - 13:23
QUOTE(_una_ @ 2014 09 24, 12:56)
Aš naudoju šitą rankų kremą, labai padeda
Aš TBS kūno sviestą perku,tai ir pėdoms ir plaštakoms
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2014 09 24, 12:07)
Jau paspausdino kažkuris portalas, užkliuvo akis. Jei nori, ištrinsiu pavadinimą.

Aha, Delfi. Radau.
Trinam., jei dar galim.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 09 24, 14:09)
Aš TBS kūno sviestą perku,tai ir pėdoms ir plaštakoms

Nežinau, kaip iš tikrųjų yra, bet natūralūs kremai (pvz., l'occitane su sviestais) man mažiau veiksmingi rimtesnėms problemoms, tik sveikai odai tinka. Rankas, jau slaugydama tėvus pastebėjau, kad labai gerai sugydo visokie ligoniams skirti, ilgai naudojau tena odos kremą, kol išėmė iš apyvartos, nes buvo parabenų. Jis buvo 150 ml ir kaina apie 19 Lt. Nu tų parabenų, aišku, nereikia. O, žiūriu, jau vėl yra:
user posted image
Atsakyti
kuzia console.gif zodziu truksta.

nataliuncik apie tvarka tai ner ka dar kalbet ir isvis doh.gif na tikiuosi viskas susideliuos kazkaip ax.gif kad tu zinotum kaip daznai as prisimenu tavo mergina....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mentas: 24 rugsėjo 2014 - 13:27
QUOTE(Kuzia @ 2014 09 24, 14:14)

Ne vieną tokį atvejį jau teko išgyvent. Kodėl jaunuoliai taip išsigąsta problemų, kad net gyvent nebenori, kodėl nemato savo galimybių, pasaulio žavesio?
Atsakyti
Kuzyt unsure.gif labai užjaučiu...
verysad.gif

dėl kremo rankoms - man eurovaistinėj pasiūlė kažkokį paprastą lietuvišką tepalą rankoms (dabar nepamenu pavadinimo, namie vonioj stovi), bet vyrui po visokių statybos darbų, kai rankos pavirto į tarką, ir nebepadėjo jokie kiti eiliniai tepalai, tikrai labai greitai atsistatė smile.gif . To kremo kaina apie 6 litus tik
Atsakyti