Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių kamarėlėje

QUOTE(Jussstma @ 2014 10 17, 11:36)
4u.gif labusikas  drinks_cheers.gif
Kad ir krikštaduktė,bet turi kokiu nors greituoju būdu dar du pasigimdyti tongue.gif
Atsakyti
nu so, gal kas padetu reklamu atsikratyti, zinau, kazkur turejau ir kompo nekeiciau, bet nebeveikia repeke, nk nebematau per reklamas blink.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Jussstma @ 2014 10 18, 20:54)
nu so, gal kas padetu reklamu atsikratyti, zinau, kazkur turejau ir kompo nekeiciau, bet nebeveikia repeke, nk nebematau per reklamas  blink.gif  doh.gif

https://adblockplus.org
Atsakyti
Ar galima prie jūsų pritūpti
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 19, 17:57)
Ar galima prie jūsų pritūpti
Prisistatyk ir tūpk.
Neturiu jėgų po baseino,man reikia pavaduotojos ax.gif
Atsakyti
Ką jau čia dabar tokio pasakyt, esu trijų vaikų mama, paskutinė va tokia visai netikėta netyčiukė, maža dar. Kiti jau prakutę. Mezgu, siuvu ir net dainuoju, ryju knygas. O šiaip tai va tokia nei šiokia nei tokia. Skorpionas ir tiek.
aš iš karto su klausimu- kaip mokykla. Vyriausias ėjo sau ir ėjo, na vidurinėlė tai ryte šiaip taip iš lovos ištraukiu, pusryčius pamaitinu pati, nes ji dar budinasi, paskui jau trise einam į mokyklą- ten traukiu sąsiuvinius, pieštukus, atverčiu ir palieku jau. Mokytoja toliau dorojasi pati. Sako- gabi ne tas žodis, bet tokia svajoklė, taip užneša ją, kad visiškai. Paskutinis toks atsitikimas- rašė matematikos pasitikrinimą- nuo pusės skaičiavimo ji jau ant to pat lapuko kūrė savo vaikišką eilėraštuką. Gal ir nieko būtų, ala kažkaip norisi tvarkos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapkritinė aušra: 19 spalio 2014 - 19:43
kaip miela 4u.gif

tik nepakirpkite vaikams sparnu....
lai lekia lai svajoja....

nu kaip graziai susirimavo mirksiukas.gif

tikiuosi nesate prijaucianti kareiviniu tvarkai mirksiukas.gif
nupirkite grazu bloknociuka, lai ten raso eiles, pazadekite issaugoti... paaiskinkite , kad norite, kad tai liktu uzrasyti prisiminimai, gal kada knygute isleisite.... supras mergucia...
tik gink dieve ne mustras, ''suzeisite jautria siela'', uzsiskles

aciu aukse mano uz adblock 4u.gif net sviesiau patapo mirksiukas.gif
Atsakyti
as prijaucianti kareiviskai tvarkai,mano vaikams ta ''fantazijos neribotuma'' diagnozavo,dabar bandom pasiekt kad bent viena koja liestu zeme...

Atsakyti
sveikos,

Man rodos kazkada cia buvo ikeltas brandinto kaledinio pyrago receptas? biggrin.gif toks kur vis brendziu palaistyti reikia. Labai labai noreciau gauti ji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2014 10 28, 19:28)
sveikos,

Man rodos kazkada cia buvo ikeltas brandinto kaledinio pyrago receptas? biggrin.gif  toks kur vis brendziu palaistyti reikia. Labai labai noreciau gauti ji 4u.gif

Jetau. Tik siandien apie tave galvojau. Prisiminiau, kad seniai nebendravai. FB paziurejau ar gyva tongue.gif O tu - op ir pasirodei biggrin.gif
Atsakyti
Labas ax.gif Buvau pradingus iš forumo, niekaip nesugebėjau atrasti jam laiko blush2.gif ir aišku to priežastis- naujas darbas. Jau eina antras mėnuo, bet grįžtu tokia išsunkta, kad nieko nebesinori. Pamažu apsiprantu su naujom pareigom, naujais potyriais tad ir laiko atsiranda daugiau biggrin.gif Ir lyg to būtų negana, kaip vyras sako suvaikėjau laugh.gif Pasiilgau gerų emocijų, pakvailiojimų, geros kompanijos, tad pradėjau lankyti šokius. biggrin.gif echa, gyvenimas veža ax.gif
Vyresnėlis keliauja į penktą klasę- pažymius turim tikrai neblogus, bet viskas per juodą darbą. Nu niekaip nenori mokytis, o aš aišku ir tempiu jį ax.gif
Viduriukas šiemet paruošiamukas. Viskas būtų gerai, bet kalba kalba... nu bliauti norisi kokia tragiška unsure.gif
O pana laugh.gif karo vyras biggrin.gif Stipraus charakterio, valdinga, vyrus nuo mažens laiko po padu laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2014 10 28, 16:15)
O pana laugh.gif karo vyras  biggrin.gif Stipraus charakterio, valdinga, vyrus nuo mažens laiko po padu laugh.gif

Cia pagrandukiu turbut toks esminis bruozas, nes turi gi kovoti seimoje uz buvi hihihi.gif
Atsakyti