Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių kamarėlėje

QUOTE(starke @ 2014 10 29, 03:26)
Cia pagrandukiu turbut toks esminis bruozas, nes turi gi kovoti seimoje uz buvi hihihi.gif

hihihi.gif norėtųsi kad bent truputuką turėtų brolių ramomo laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2014 10 28, 22:21)
Jetau. Tik siandien apie tave galvojau. Prisiminiau, kad seniai nebendravai. FB paziurejau ar gyva tongue.gif O tu - op ir pasirodei biggrin.gif

Gyva, mirt dar nesiruosiu biggrin.gif Malonu, kad apie mane galvojama blush2.gif
Kad to laiko tik FB telieka biggrin.gif Darbas, namai, tusai, atostogos, laikas kazkur isgaruoja biggrin.gif o kur dar bureliai vaiku
Dabar vaikas susirges, tai namie sedziu doh.gif pavargau, noriu i darba.

Recepto man labai reik, pagaminciau kol namie biggrin.gif man rodos nataliuncikas gal buvo davusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2014 10 29, 13:26)
Gyva, mirt dar nesiruosiu biggrin.gif Malonu, kad apie mane galvojama blush2.gif
Kad to laiko tik FB telieka biggrin.gif  Darbas, namai, tusai, atostogos, laikas kazkur isgaruoja biggrin.gif o kur dar bureliai vaiku
Dabar vaikas susirges, tai namie sedziu doh.gif pavargau, noriu i darba.

Recepto man labai reik, pagaminciau kol namie biggrin.gif man rodos nataliuncikas gal buvo davusi g.gif

sveika,
pažiūrėk, gal tiks šitas . Radau internete, išsisaugojau kompe, bet nepamenu, kas autorius....
Man šitas labiau patinka, nes nereikia laistyti kas kiek laiko, primirkai gerai tuos vaisius, ir užtenka drėgmės sočiai, svarbu neperkepti pyrago..

Kalėdinis džiovintų vaisių pyragas

Pyragą reikėtų iškepti bent 2 savaitėm likus iki švenčių. Jis turėtų subręsti išryškėtų jo skonis, nors ir tą pačią dieną man jo skonis labai sodrus pasirodė. Tai va dviems pyragams aš sunaudojau :

500 gr. margarino "Vilnius"
180 gr. rudojo cukraus
180 gr. cukraus
8 kiaušiniai
2 šaukštai apelsinų džemo
2 lašai vanilės esencijos
2 šaukštai skysto medaus
2,5 kg. dž. vaisių (razinos, datulės, slyvos, abrikosai, mangai, ananasai, spanguolės, papajos, imbieras)
750 gr. miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukštai prieskonių meduoliams
0.5 l. butelį brendžio biggrin.gif

Viską dariau kaip liepė autorė:

Stambesnius dž. vaisius supjaustyti 1 cm. storio juostelėmis. Užpilkite brendžiu ir leiskite pastovėti per naktį.
Po nakties skysčio inde neliko ne lašo, viską išgeria vaisiai smile.gif
Sviestą išsukite su cukrumi iki purumo, sudėkite kiaušinius ir gerai viską išplakite. Supilkite visus skystus produktus ir vėl išplakite. Galiausiai suberkite miltus su maišytus su kepimo milteliais ir prieskoniais. Kai gausis vientisa masė, į ją suberkite vaisius.
Kepimo skardą ar torto formą (22cm.) išklokite dvigubu kepimo popieriumi, paliekant aukštus popieriaus kraštus. Sukrėskite viską vis šaukštu paspaudant, kad nepalikti oro tarpų. Išlyginkite paviršių ir krestelkit visą formą į stalą.

Įkaitintoje iki 150 C orkaitėje pyragą reikia kepti 2,5 val. Aš kepiau lygiai 2 val. Iškeptą pyragą palikite skardoje iki visiško atvėsimo. Tada išimkite iš formos ir su visu popieriumi dėkite į politileno maišą bent savaitei ar dviem, kad subręstų skonis.
Kantraus laukimo !! smile.gif
Atsakyti
Nata, dekui. Buvau radus si recepta, issisaugojau del visa ko biggrin.gif Bet na tas kur kartais paliet brendziu reikejo-buvo labai visiems skanus (ne man, as neragavau lotuliukas.gif ), todel noriu butent tokio biggrin.gif

Gal kam is Jusu vaiku buvo bambos isvarza ir reikejo operuot?
Atsakyti
SuperBaba mano dvyniams buvo siaubingos isvarzuos, sakykim nemazos slyvos dydzio, siai dienai liko zirnio dydzio,ir matyt taip liks.Su panele niekad nemaciau biedu,bet pasirodo irgi yra isvarza zirnio dydzio,kaip mergytei siule susitvarkyt,nes per nestuma isvirs,kolkas nzn ar ka darysim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mentas: 30 spalio 2014 - 02:35
QUOTE(SuperBaba @ 2014 10 29, 17:01)
Nata, dekui. Buvau radus si recepta,  issisaugojau del visa ko biggrin.gif  Bet na tas kur kartais paliet brendziu reikejo-buvo labai visiems skanus (ne man, as neragavau lotuliukas.gif ), todel noriu butent tokio biggrin.gif

Gal kam is Jusu vaiku buvo bambos isvarza ir reikejo operuot?

Pas vyriausia sunu buvo isvarza,bet kirksnies.Operavom,kai buvo 3 metai.
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 10 30, 03:32)
SuperBaba mano dvyniams buvo siaubingos isvarzuos, sakykim  nemazos slyvos dydzio, siai dienai liko zirnio dydzio,ir matyt taip liks.Su panele niekad nemaciau biedu,bet pasirodo irgi yra isvarza zirnio dydzio,kaip mergytei siule susitvarkyt,nes per nestuma isvirs,kolkas nzn ar ka darysim.

Mums reikia pavasari operuotis, prie mokykla susitvarkyti. Musu tikrai ne slyvos dydzio, mazesne, bet chirurgas patare tvarkyti.
Mane domina kaip tas vyksta, sake ryte atsigulsim ir vakare jau paleis. Bet toliau kiek dar pats susitvarkymas vyksta g.gif
QUOTE(uoga 3 @ 2014 10 30, 12:27)
Pas vyriausia sunu buvo isvarza,bet kirksnies.Operavom,kai buvo 3 metai.

Jusu kitokia, turbut rimtesne.
Atsakyti
SuperB as aisku nezinau bet turbut kaip ir kaip po kiekvienos chirurgines,jokios sporto 6 savaites ir pan. Visi chirurginiai dalykai gyja 6 sav vidutiniskai.
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 10 30, 13:03)
SuperB as aisku nezinau bet turbut kaip ir kaip po kiekvienos chirurgines,jokios sporto 6 savaites ir pan. Visi chirurginiai dalykai gyja 6 sav vidutiniskai.

ogo, ilgai doh.gif
Tai ir i mokykla tiek laiko negalima bus eiti g.gif
Atsakyti
i mokykla manau galima,tik kad fizinio nedaryt,nelakstyt ir panasiai
Atsakyti
Bet tai koks aktyvumas cia bigsmile.gif reiks dažniau užbėgti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2014 11 04, 22:28)
Bet tai koks aktyvumas cia bigsmile.gif  reiks dažniau užbėgti smile.gif
Po gimtadienio,kai jau stalo nuklot nereiks? bigsmile.gif
Sveikinu,mergyt 4u.gif Kad ir su praėjusiu 4u.gif
Atsakyti