Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių kamarėlėje

QUOTE(tindiriuška @ 2014 05 12, 10:08)
tai ko tada drąskaisi apie homofobiją ir stiprių moterų baimę? smile.gif gal pačiai verta tolerancijos pasimokyt kitokiai nuomonei.  4u.gif

super
ačiū už epitetus 4u.gif

bet vis tiek įdomu, kurioj vietoj čia buvo draskymasis ? (šis žodis rašosi be nosinės mirksiukas.gif )
Atsakyti
ačiū už pataisymą.
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2014 05 12, 10:09)
jei tai būtų diplomatiškai prijungtos žemės, ukrainiečių istorijos mokytojai nemokytų, jog atėjo lenkų ir lietuvių pulkai žemių užimti smile.gif
Papildyta:
aš balsavau prieš Grybauskaitę, išsirinkus mano akim mažiausią blogį iš visų labai labai blogų variantų. labai bjaurūs šie rinkimai, labai labai. nesijaučiu padarius kažką gero. t.y., pilietinės pareigos giliai širdyje neatlikau.
antram ture balsuosiu taip pat. ne už, o prieš. tame ir bjaurumas visas, kad ne nuomonę pareiški, o protestą.
beje, prieš 5-erius metus už Grybauskaitę nebalsavau, neturėjau galimybės. bet būčiau balsavus.

as ir nesakau kad visos taikiai paimtos-tik sakau vienos karu, kitos-per vedybas 4u.gif bet dauguma per vedybas ax.gif tam kunigaiksciai ir pulkais vaiku turedavo..dukra istekinai-zeme prisijungei ir kariaut nereikia... ax.gif tais laikais tai buvo normalus reiskinys...
Kad ir Vytautas laimejo-prisijunge zemes-tai pas mus del to berods niekas kariniu paradu del to nerengia g.gif
Atsakyti
As tai nezinojau kaip paaiskinti 8-metei dukrai apie Eurovizijos laimetojo (?),-os (?) lyti... g.gif doh.gif

Laba diena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2014 05 12, 10:01)

Kas yra gegužės 9 d.? Tai yra diena, kai vienas šlykštus banditas švenčia pergalę prieš kitą šlykštų banditą.Tai yra diena, kai viena tauta parodo savo beribę nostalgiją totalitariniam režimui, kuris pats be gailesčio skerdė milijonus žmonių.

http://www.delfi.lt/...9#ixzz31TwcXlLw

drinks_cheers.gif
Atsakyti
zaneta tai palauk praeis tiek laiko kiek nuo Vytauto ir gedemino laikuir apie II pasaulinio baigti irgi niekas nebeprisimins...

liliux ziuriu turit nemazai idomiu projektu,ir vasara maciau kazkas jusu centriuke vyks,mastau kad vertetu kokia savaite palankyt kazka pas jus,vistiek busim jusu krastuose,tai butu gerai su vaikais kazka kryptingai nuveikt.... blush2.gif

ikulia jau kazkam sakiau bet gal ir cia,bet pasikartosiu... meskit laukt lv,nereikes visokiu nesamoniu aiskint blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mentas: 12 gegužės 2014 - 11:07
QUOTE(Ikulia @ 2014 05 12, 12:00)
As tai nezinojau kaip paaiskinti 8-metei dukrai apie Eurovizijos laimetojo (?),-os (?) lyti...  g.gif  doh.gif

Laba diena  4u.gif

vyras apsirenges moterimi ax.gif as taip ir apie Vierka Serdiucka paaiskinau taip blush2.gif sakau gi zinai artistai visaip petrsirengineja ir vyrais, ir moterimis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mentas @ 2014 05 12, 12:06)
zaneta tai palauk  praeis tiek laiko kiek nuo Vytauto ir gedemino laikuir apie II pasaulinio baigti irgi niekas nebeprisimins...

liliux ziuriu turit nemazai idomiu projektu,ir vasara maciau kazkas jusu centriuke vyks,mastau kad vertetu kokia savaite palankyt kazka pas jus,vistiek busim jusu krastuose,tai butu gerai su vaikais kazka kryptingai nuveikt....  blush2.gif

ikulia jau kazkam sakiau bet gal ir cia,bet pasikartosiu... meskit laukt lv,nereikes visokiu nesamoniu aiskint  blush2.gif

prisimins bet tik istorijos vadoveliuose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 12 gegužės 2014 - 11:14
Taip ir aiskinau. Tik jai labai uzkliuvo, kad tokia barzda visikai netinka prie sukneles ir blakstienu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ikulia @ 2014 05 12, 12:23)
Taip ir aiskinau. Tik jai labai uzkliuvo, kad tokia barzda visikai netinka prie sukneles ir blakstienu biggrin.gif

lotuliukas.gif man ir uzkliuvo -nusiskustu barzda tai jauciu realiai neatskirciau kur vyras , kur moteris doh.gif Kai pasiziuri na kad ir ta zymuji Rauli-nu niekaip jo nepavadinciau vyru biggrin.gif
Atsakyti
vat butent kad barzda netinka,butu labai grazi moteris jei nusiskustu blush2.gif

tesiant skutimosi tema.... nuo kada leidziat mergaitems depeliotis kojas? as suprantu kad yra moteru kurioms ir suagus nelabai to reikia,nera didelio plaukotumo,sviesios ir tt,bet jei yra tikrai didelis ir gan matomas augimas?
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 05 12, 12:35)
vat butent kad barzda netinka,butu labai grazi moteris jei nusiskustu  blush2.gif

tesiant skutimosi tema.... nuo kada leidziat mergaitems depeliotis kojas? as suprantu kad yra moteru kurioms ir suagus nelabai to reikia,nera didelio plaukotumo,sviesios ir tt,bet jei yra tikrai didelis ir gan matomas augimas?

mano nieko ten nesimate nes sviesiaplauke -bet depiliuotis kojas anksti pradejau-paaugle budama doh.gif jei galvoja kad reikia tai kodel ne g.gif
Papildyta:
o siaip to tas austras buvo vertas finalo -ir balsas, ir daina ax.gif galima peikt ji uz orentacija ne ta, bet daina buvo verta .....
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2014 05 12, 10:53)
una, pasikeitė, kad iš stiprios asmenybės ji virto tiesiog boba, pasiduodančia bobiškoms/rusiškoms/provokacinėms intrigoms.
Nata*, būtent Grybauskaitės kiaušų pametimas man ir kliūna.

drinks_cheers.gif
Prieš pirmus rinkimus buvo „och, kaip aš viską sutvarkysiu“ rolleyes.gif Daug sutvarkė cool.gif

Patinka man Valatka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 12 gegužės 2014 - 12:36