tindi mano vyresneliui buvo isivares akiu tikas,irgi mirksejo keistai,ejom pas neurologa ,rekomendavo B grupes vitaminai + sedatif tabletes paciulpt ( jos homeopatines),pabandyk,tik labai sunku rast butent B gr vit vaikams,mums pasiule suaugusiems,ir davem po 4tadali,jam 3 metai tebuvo.
reikia patarimu,tos kur nuosavus namus turit,kap tvarkotes su trinkelem lauke? kaip valot,jei voles auga tarp ju tai ravit ar su kokia metaline sluota pravarot?
Tindi o kalbetis bandei-gal isikalbes ...kaimynes berniukui buvo-bet lasiukus kazkokius israse -padejo-susitvarke...plius pas psichologa buvo
QUOTE(tindiriuška @ 2014 05 13, 07:05)
sako - mama, tu ką, negirdi, balsas vyriškas.
Kazi ka apie Katunskyte pasakytu

Uff, susinervinus

Einu gal mokytis, nors namie zalciai jau turbut visur sliauzo

Aj, tiesa, manes darbas jau 2 sav laukia
. Nekantrauju pradet(gimdyklose asistuot), bet nors susikapok i gabalus kaip laiko nera 
Dar Mergiotei baigiamieji egzaminai sia savaite
. Ji ganetinai stipri jauciasi, bet ikvepimo ir palaikymo is manes labai reikia. O dar mmm prasidejo jai, antras kartas, bet gal nuo siokio tokio streso kazkaip mazas intervalas buvo - tik 25 dienos
. O gal, kad dar nenusistoveje
.

Dar Mergiotei baigiamieji egzaminai sia savaite

Kuzia kokia smagi naujiena,tikiuosi greit galesi pradet dirbt...fantaskika,svikinu. Del mergytes
maniskei tai vejas gavoj...

QUOTE(mentas @ 2014 05 13, 17:19)
Kuzia kokia smagi naujiena,tikiuosi greit galesi pradet dirbt...fantaskika,svikinu. Del mergytes
maniskei tai vejas gavoj...

Aciu

Nezinau ar minejau, bet gal kam idomu, nes siaip internete visokiu briedu esu priskaicius. Buvau tikrinama del imuniteto vaikiskoms ligoms ir kt. Taigi, kraujo tyrimas parode, kad imunitetas puikus tiek po persirgtu ligu, tiek po vakcinavimo.
QUOTE(Kuzia @ 2014 05 13, 18:26)
O dar mmm prasidejo jai, antras kartas, bet gal nuo siokio tokio streso kazkaip mazas intervalas buvo - tik 25 dienos
. O gal, kad dar nenusistoveje
.

Man pusę gyvenimo 21 diena būdavo, ir sirgdavau 7 dienas

Puiku, kad patikrino imunitetą, gerai žinot, kuriom ligom nėra pavojaus užsikrėsti

Kuziuk, labai džiaugiuosi už tave
O dėl mmm, man panašiai kaip una'i, ir taip nuo 14 metų, tai ir nesuku sau galvos
Pas mus šiandien vėl bemiegė naktis buvo
Tai kol mažajai nesuleidom dexametazon'o, tai cipiantis kvėpavimas su dusuliais neaprimo
Jei vėl pasikartos(nes tęsiasi jau nuo pirmadienio vakaro) guldys į ligoninę
O mes į sanatoriją ruošėmės, procedūras praėjom...

O dėl mmm, man panašiai kaip una'i, ir taip nuo 14 metų, tai ir nesuku sau galvos
Pas mus šiandien vėl bemiegė naktis buvo

nataliuncik

O kiek pribendrauta, labas
As tik uz Grybauskaite
Ir eisiu balsuot su nuotaika ne PRIES,o UZ
Kuzia-mano mergiotei jau 6m.kai dar mmm nenusistovejo reguliariai.. Nervuojasi ji juodai jei neateina laiku..Sakau ko nervuojies,lytinio gyvenimo dar negyveni,tai buk rami
O ji megsta planuoti sportus,isejimus ir pan.. Buvom pas gine,paziurejo,istikrino,sako viskas normaliai,nusistoves..Kazka dar pagert israse,bet ai negere,as irgi ta pati isgyvendavau
Labai skausmingos pirmaja para ir gausios.
zeneta-paveluoti sveikinimai su sunaus 18m
As vis pagalvoju koks jausmas kai vaikas jau pilnametis..Smagu turbut
Maniske 16,tai jau visa pana,18 turbut i suaugusias "irasysiu"
Dabar pradejom kartu eit i sporto kluba,tai matau,jog daugeliui "stalciai" atisdaro kai isgirsta "mama"
Vienas "balionelis"(kulturistas)priejes net uzklause ar cia tikrai mama su dukra? sakau,na taip...Girdziu:normaaaaaaliai...
Susidomejo kiek cia man metu galetu buti,teko skubiai atsakyt,kad nepagalvotu,jog 14 gimdziau
Papildyta:
Is sportu i dietos tema.Anytai gaminu patiekalus sudarytus treneriu norintiems sulieknet,tai ka,vakar buvo tik 3 diena,o jau 2kg istirpe,neblogai manau
Taip maitinsis dar gera savaite(pakol neisvaziuos i LV),ziuresim,bet pradzia tai dziuginanti visai
Valgymai 5 per diena,sociai,skaniai,sveikai ir pilnavertiskai.. Kam idomu,galeciau nufotkinus valgiarascius imest kur gal i fb
Eurovizijoj patiko Sveicarai berods,svilpukai tie
Keturmete is barzdos tik uzsijuoke nuosirdziai,gerai,kad per daug lyg klausimu neiskele
Dicke pabudo isberta(kaip uodo ikandimu pilna),niezti,rausta,tempa 37.. Alergija cia turbut? Riesutus vakar valge,su plutele ta prieskonine,tevo pirkta
Ner buve..
I mokykla leidau neit,reiks gydytojai gal pasiskambint..

As tik uz Grybauskaite

Kuzia-mano mergiotei jau 6m.kai dar mmm nenusistovejo reguliariai.. Nervuojasi ji juodai jei neateina laiku..Sakau ko nervuojies,lytinio gyvenimo dar negyveni,tai buk rami

zeneta-paveluoti sveikinimai su sunaus 18m

Papildyta:
Is sportu i dietos tema.Anytai gaminu patiekalus sudarytus treneriu norintiems sulieknet,tai ka,vakar buvo tik 3 diena,o jau 2kg istirpe,neblogai manau

Eurovizijoj patiko Sveicarai berods,svilpukai tie

Dicke pabudo isberta(kaip uodo ikandimu pilna),niezti,rausta,tempa 37.. Alergija cia turbut? Riesutus vakar valge,su plutele ta prieskonine,tevo pirkta

QUOTE(*Gina @ 2014 05 16, 07:23)
Ner buve..
I mokykla leidau neit,reiks gydytojai gal pasiskambint.. 

vejaraupiais nesirgus? dabar lyg bumas ju
QUOTE(audryta @ 2014 05 16, 08:51)
vejaraupiais nesirgus? dabar lyg bumas ju
Mazike budama prasirgus,o ir berimas matau kitoks