Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (17 tema)

QUOTE(*Hazell @ 2015 03 25, 18:21)
LH bangos ilgis neturi jokios itakos. Rekomenduoju kartu su OT pamatuoti ir BT koki viena ar du ciklus. Ir tada bus galima daryti kazkokias isvadas apie O mirksiukas.gif

O del BT, jeigu tik pirmas kartas kada BT pradedama matuoti, tuomet reiketu stengtis kuo tikslesni grafikeli tureti, t.y. matuoti tuo paciu metu, ismiegojus gerai ir ramiai bent 3val (atsikelimas i wc nakti itakos BT neturi).

Labai aciu Hazell, laukiu dabar kito ciklo pradžios ir tada pradėsiu dar ir BT matuoti, tada gal bus aiškiau ar vyksta O ar ne smile.gif Nes gal ir tikrai LH banga pas mane buna per trumpa ir neuzfiksuoja, o O vis tiek gali ir ivykti smile.gif O ciklas pas mane gali būti iki 40 dienu, tai ir du ciklus matuoti, kad padaryti bent kazkokias isvadas gausis gana nemazai, na bet ka padarysi, reikia toliau apsisarvuoti kantrybe ir i darba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-Benedikta @ 2015 03 25, 15:50)
Na tai tikrai dar nera cia ko skubeti per gydytojus lakstyti smile.gif 5 men. tikrai dar nera daug ir tikiu, kad pavyks be didesnio vargo  nestuke.gif. Idomu ar kita cikla jums irgi taip bus kaip si ar cia tiesiog tik sitas pas jus toks buvo  g.gif  O del BT, tai cia ir yra beda, kad reikia matuotis daugmaz vienodu laiku, nu bet gal nuo kito ciklo reiks pameginti, nes sis ciklas jau kaip ir i pabaiga.

Mes su vyru taip pat to tikimes smile.gif
Jau kitos savaites begyje turetu buti vaisingos dienos, tad pastebejusi pozymius vel pradesiu gadinti OV testukus. Idomu paciai kaip si karta bus rolleyes.gif Tad butinai prasinesiu
mirksiukas.gif
Skaiciau kitame forume apie ta pacia problema su OV testuku ryskumu. Viena planuojanti bando pagaut vienoda juosteliu ryskuma jau daug menesiu, taciau niekaip nesiseka. Moteris apsilanke pas keleta ginekologu ir jai pasake, kad jos atveju LH banga nepakyla tiek stipriai, kad testine juostele isrysketu tolygiai su kontroline arba butu net ryskesne. Echoskopija dare kelis kartus ir irode, kad ovuliacija buvo ivykusi. Tad turbut gali buti, kad priklausom tokiai grupei, kurioms LH banga tiek nepakyla, kiek reiketu g.gif Arba testuku darymo laikas yra netinkamas. Todel kai tik ateis vaisingos dienos ir kai jau bus laikas, per diena testuosiuos kelis kartus, kad butu didesne tikimybe uztikt vienodo ryskumo testine juostele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 03 28, 12:02)
Jau kitos savaites begyje turetu buti vaisingos dienos, tad pastebejusi pozymius vel pradesiu gadinti OV testukus. Idomu paciai kaip si karta bus  rolleyes.gif Tad butinai prasinesiu
mirksiukas.gif
Skaiciau kitame forume apie ta pacia problema su OV testuku ryskumu. Viena planuojanti bando pagaut vienoda juosteliu ryskuma jau daug menesiu, taciau niekaip nesiseka. Moteris apsilanke pas keleta ginekologu ir jai pasake, kad jos atveju LH banga nepakyla tiek stipriai, kad testine juostele isrysketu tolygiai su kontroline arba butu net ryskesne. Echoskopija dare kelis kartus ir irode, kad ovuliacija buvo ivykusi. Tad turbut gali buti, kad priklausom tokiai grupei, kurioms LH banga tiek nepakyla, kiek reiketu  g.gif Arba testuku darymo laikas yra netinkamas. Todel kai tik ateis vaisingos dienos ir kai jau bus laikas, per diena testuosiuos kelis kartus, kad butu didesne tikimybe uztikt vienodo ryskumo testine juostele smile.gif

As manau,.kad tiesiog nepataike su testais, ta prasme, nepagauna tos bangos, nes ji neilgai tetrunka. As tuos testukus per tas dienas darydavau po kelis i diena..
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 03 28, 13:02)
Jau kitos savaites begyje turetu buti vaisingos dienos, tad pastebejusi pozymius vel pradesiu gadinti OV testukus. Idomu paciai kaip si karta bus  rolleyes.gif Tad butinai prasinesiu
mirksiukas.gif
Skaiciau kitame forume apie ta pacia problema su OV testuku ryskumu. Viena planuojanti bando pagaut vienoda juosteliu ryskuma jau daug menesiu, taciau niekaip nesiseka. Moteris apsilanke pas keleta ginekologu ir jai pasake, kad jos atveju LH banga nepakyla tiek stipriai, kad testine juostele isrysketu tolygiai su kontroline arba butu net ryskesne. Echoskopija dare kelis kartus ir irode, kad ovuliacija buvo ivykusi. Tad turbut gali buti, kad priklausom tokiai grupei, kurioms LH banga tiek nepakyla, kiek reiketu  g.gif Arba testuku darymo laikas yra netinkamas. Todel kai tik ateis vaisingos dienos ir kai jau bus laikas, per diena testuosiuos kelis kartus, kad butu didesne tikimybe uztikt vienodo ryskumo testine juostele smile.gif

Tai gal tikrai tiesiog nepataikau ant LH bangos, tai parasykit, kaip cia jums si cikla seksis smile.gif, pas mane tai kazkaip sis ciklas uzsitese, tai vis laukiu kol pasibaiks, net NT sugadinau, bet deja neigiamas verysad.gif, tai reiskiasi, ciklas mano vel kvailioja, kaip visada ax.gif , cia jau kelis menesius is eiles buvo 33cd, tai galvojau gal susitvarke, bet ziuriu, kad per anksti apsidziaugiau. Nu nieko vis tiek pasibaiks, ilgiau nei 40 cd paprastai nebuna smile.gif tai ne taip jau daug liko laukti iki pabaigos, siandien jau 36 cd smile.gif
Atsakyti
Šiandien sugalvojau pradėt stebėt OV, 11 CD, tai vat ir nustebino iš pirmos dienos, kaip taupiai testukai naudojasi biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2015 03 31, 17:02)
Šiandien sugalvojau pradėt stebėt OV, 11 CD, tai vat ir nustebino iš pirmos dienos, kaip taupiai testukai naudojasi biggrin.gif

Super thumbup.gif Kiek pamenu jusu ciklas tesiasi 26-27 d.? O ar stebite gleives? Idomu ar pastebejote vaisingas gleives ir ar jos pasirode siandien ar jau pries kelias dienas?

Man siandien 12 CD, ciklas tesiasi 25-27 dienas. Na ir neatrodo, kad LH banga greit bus schmoll.gif Stai kaip atrodo darytas testas 18.30 val. : http://www.part.lt/i...cf0d8a3d957.jpg
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 03 31, 18:45)
Super thumbup.gif  Kiek pamenu jusu ciklas tesiasi 26-27 d.? O ar stebite gleives? Idomu ar pastebejote vaisingas gleives ir ar jos pasirode siandien ar jau pries kelias dienas?

Man siandien 12 CD, ciklas tesiasi 25-27 dienas. Na ir  neatrodo, kad LH banga greit bus schmoll.gif  Stai kaip atrodo darytas testas 18.30 val. : http://www.part.lt/i...cf0d8a3d957.jpg

Aha 26-27, praeitą mėnesį buvo teigiamas 12 CD, šį 11, gleivių nestebiu, BKT nematuoju, iš tikro tingiu užsiimt.

Tai pagal testuką man šiandien galima OV? Ar gali ir ryt būti, tai pačios vaisingiausios man kaip ir šiandien arba ryt?
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2015 04 01, 06:57)
Aha 26-27, praeitą mėnesį buvo teigiamas 12 CD, šį 11, gleivių nestebiu, BKT nematuoju, iš tikro tingiu užsiimt.
Tai pagal testuką man šiandien galima OV? Ar gali ir ryt būti, tai pačios vaisingiausios man kaip ir šiandien arba ryt?

Gali buti, kad siandien ivyks O. Nuo teigiamo testo O ivyksta 12-48 val. begyje. Kartais uzsitesia ir iki 72 val. Tad tikrai pacios vaisingiausios dienos wink.gif Sekmes nestuke.gif
Atsakyti
Atrodo žinom tas vaisingiausias, bet kol kas rezultato neturim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2015 04 01, 10:08)
Atrodo žinom tas vaisingiausias, bet kol kas rezultato neturim smile.gif

Tai isnaudokit savo vaisingas dieneles teisingai smile.gif ir gal si karta bus norimas rezultatas 4u.gif
Pas mane tokio ryskumo nei karto nebuvo,kaip pas jus, bet tiek praeita menesi, tiek si buvo dvi dienas is eiles tokio ryskumo antra juostele kaip pas SmtmsCrazy, visom kitom dienom tik viena juostele, bet si cikla meginsiu kelis kart per diena matuoti, tai gal pavyks pagauti ryskesne antra juostele smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Siandien 11 val. pasidariau OV testuka. Na ir praktiskai abi juosteles vienodo ryskumo, vos vos betruksta smile.gif
Kokia jusu nuomuone? ax.gif
http://www.part.lt/i...580b286e583.JPG
Atsakyti
QUOTE(SmtmsCrazy @ 2015 04 02, 12:18)
Sveikos smile.gif
Siandien 11 val. pasidariau OV testuka. Na ir praktiskai abi juosteles vienodo ryskumo, vos vos betruksta smile.gif
Kokia jusu nuomuone?  ax.gif
http://www.part.lt/i...580b286e583.JPG

Manau, kad jau čia nieko netrūksta smile.gif
Atsakyti