Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (17 tema)

QUOTE(Ragany @ 2015 04 14, 13:47)
O kelinta ciklo diena? pabandykit nestumo testa smile.gif

nt neigiamas..... blink.gif

Reali ovuliacija buvo 11 ciklo dieną ( testas teigiamas labai maude pilva na visi OV požymiai)
OT darytas 18ciklo dieną, ar ne perryškus praejus tiek laiko???? (ar gali dvi OV būt ? maude pilva ir .t.t)
Dabar 24 cd. ir dabar maudzia pilva . IKI mm 4 dienos

Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2015 04 14, 14:55)
nt neigiamas..... blink.gif 

Reali ovuliacija buvo 11 ciklo dieną ( testas teigiamas labai maude pilva na visi OV požymiai)
OT darytas 18ciklo dieną, ar ne perryškus praejus tiek laiko???? (ar gali dvi OV būt ? maude pilva ir .t.t)
Dabar 24 cd. ir dabar maudzia pilva . IKI mm 4 dienos

o tai gal jau čia mmm požymiai ir buvo tiesiog hormonų pakilimas prieš? g.gif
aš jau užsisakiau termometrą, krūvą testukų, laukiu kito mėn apsišarvavus ir žiūrėsim kas yra kas smile.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE("Sunflower" @ 2015 04 14, 14:57)
o tai gal jau čia mmm požymiai ir buvo tiesiog hormonų pakilimas prieš?  g.gif
aš jau užsisakiau termometrą, krūvą testukų, laukiu kito mėn apsišarvavus ir žiūrėsim kas yra kas smile.gif  gun_smilie.gif

ydomiai labai šį mėnesį . na mano testai is ebejaus tik geguzy bus , kitam ciklui turiu tik 7 OV testus lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2015 04 14, 14:59)
ydomiai labai šį mėnesį . na mano testai is ebejaus tik geguzy bus , kitam ciklui turiu tik 7 OV testus  lotuliukas.gif  doh.gif

aš irgi iš ebay, bet iš UK, tai kaip tik po mmm jau turėčiau ir gauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE("Sunflower" @ 2015 04 14, 15:07)
aš irgi iš ebay, bet iš UK, tai kaip tik po mmm jau turėčiau ir gauti smile.gif

o kada tau mm ? gal kartu matusimes bt ir ov ?

klausimas kaip matut tikslingai BT mano darbo grafikas ir nakty ir diena biggrin.gif taip kad visa laika nepamatuosiu tuo pat metu ....
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2015 04 14, 15:30)
o kada tau mm ? gal kartu matusimes bt ir ov ?

klausimas kaip matut tikslingai BT mano darbo grafikas ir nakty ir diena biggrin.gif taip kad visa laika nepamatuosiu tuo pat metu ....

pagal idėją turėtų prasidėti balandžio 22, po savaitės, bet pastaruoju metu jos lb vėluoja, taip ir tampo nervus kiekvieną mėn doh.gif
o aš matuosiu pirmą kartą, tai bus klausimų milijonas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE("Sunflower" @ 2015 04 14, 15:31)
pagal idėją turėtų prasidėti balandžio 22, po savaitės, bet pastaruoju metu jos lb vėluoja, taip ir tampo nervus kiekvieną mėn  doh.gif
o aš matuosiu pirmą kartą, tai bus klausimų milijonas  lotuliukas.gif

mano ot blanksta . bt nukrito dar tris dienos iki mm smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2015 04 15, 10:46)
mano ot blanksta . bt nukrito dar tris dienos iki mm smile.gif

mano dvi dienas buvo visiškai nieko, paskui vieną dieną vėl kažkas ėmė rodytis, susiparinau ir daugiau nebedarau šį mėn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ragany @ 2015 04 14, 13:47)
O kelinta ciklo diena? pabandykit nestumo testa smile.gif
nt neigiams pries dvi dienas buvo smile.gif OT blanksta. ir tris dienos liki mm liko. tai Nt darytas 5 dienos iki mm.Bt nukrito dviem laisniais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 15 balandžio 2015 - 11:14
Sveikos, gristu su naujienom, siaip kiek minejau ciklas 32 d, bet jauciu kad pagal ov testukus, ov tikrai ivyko apie 13 - 15 d. Nes 27 cd prasidejo lengvas kraujavimas, sian turejo but 28 cd bet jauciu kad kraujavimas vis dar lengvas. Ziuriu kas bus toliau smile.gif..
Atsakyti
QUOTE(cvakse @ 2015 04 16, 16:35)
Sveikos, gristu su naujienom, siaip kiek minejau ciklas 32 d, bet jauciu kad pagal ov testukus, ov tikrai ivyko apie 13 - 15 d. Nes 27 cd prasidejo lengvas kraujavimas, sian turejo but 28 cd bet jauciu kad kraujavimas vis dar lengvas. Ziuriu kas bus toliau smile.gif..

ir kaip toliau? smile.gif
Atsakyti
kokie testai geriau 10 miu ar 20?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idomii: 22 gegužės 2015 - 15:09