Įkraunama...
Įkraunama...

Vaisingų dienų testeriai (17 tema)

QUOTE(Sapnu_Mergaite @ 2015 06 15, 10:31)
O is kur zinote, kad po 1-2 dienu ivyko ovuliacija jei OV testukai buvo vis dar teigiami? Pagal savijauta sprendziate? Atleiskite jei kvailas klausimas, esu visai zalia dar siuose reikaluose...  ax.gif

Man paciai 3dienas testukas teigiamas, nors pilva skaudejo antra diena, kai testukas rode teigiama..tai speju kad tada ir ivyko...

Matuoju papildomai temperatura smile.gif

QUOTE(Ravelsa @ 2015 06 15, 14:35)
Sveikos,

šį mėnesį pradėjau bandytis testukus. Ir iš karto kilo daugybė klausimų...  doh.gif
Pagal kalendorių, mano vaisingos dienos turėjo būti 11 dieną. Paprastai mėnesinės atkeliauja labai reguliariai, kas 27-28 dienas, tačiau praeitos atėjo 3 dienom anksčiau, buvau išvykusi į užsienį, turbūt dėl to. Todėl apsiskaičiavusi pagal kalendorių labai nuliūdau, nes vyras išvykęs į komandiruotę buvo praeitą savaitę. Pagalvojau, kad dėl visko pasidarysiu ovuliacijos testukus ir... po ilgą laiką ryškėjančio rezultato birželio 12 parodė dvi gražias linijas. Vyras grįžo 13 dieną, tai pagal testus kaip ir suspėjau į ovuliaciją... Nors pagal išskyras būčiau linkus sutikti su kalendorium, gausiausios buvo 10 ir 11. Hmmm... kuo turėčiau tikėti kalendorium ar O testukais? Temperatūrą matuoti bandžiau, bet nelabai ji man keičiasi, pirksiu kitą ciklą geresnį termomentrą. g.gif

Kalendorius pats netiksliausias pagalbininkas norint nustatyti ovuliacija, nes ovuliacija gali ivykti ne tik likus 14d iki mmm, bet ir pvz 10, 12, 16 ar netgi kokioms 7-8 dienoms. OT parodo tik LH banga, taciau jie neparodo kad ovuliacija tikrai ivyks. Dazniausiai ovuliacija ivyksta praejus 12-48val nuo PIRMOJO teigiamo OT. Taciau ne visada kiausinelis buna pilnai subrendes ir netgi esant LH bangai tokiu atveju ovuliacija neivyksta. Kol pazinsit savo cikla, kartu su OT reiketu ir temperatura pamatuoti. BT matavimas tiksliausias is siu triju priemoniu (kalendoriaus, OT ir BT) norint nustatyti ovuliacijos diena. Jei BT grafikelyje nematyti ivykusios ovuliacijos, tuomet reiketu kad ginekologe pastebetu ciklo metu ar viskas tvarkoje su ovuliacija.
Atsakyti
Ačiū smile.gif Na, kitą mėnesį teks apsiginkluoti testukais ir nusipirkti geresnį termometrą ax.gif Kadangi tik pirmą mėnesį pradėjom planuoti, tai aš dar labai nepatyrus šiuose reikaluose, bet labai norėčiau tapti nestuke.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
jei OT 4 dienas iš eilės nerodo ne vienos juostelės, imant nuo 10CD iki 14CD reikškias ovuliacijos nėra? Ar vistiek turėtų rodytis nors viena juostelė. Man tik po kokių 40 min te kažkas pradeda ryškėti, bet jau čia nesiskaito, kiek suprantu.
Atsakyti
QUOTE(arma @ 2015 06 16, 09:17)
Laba diena  4u.gif
jei OT 4 dienas iš eilės nerodo ne vienos juostelės, imant nuo 10CD iki 14CD reikškias ovuliacijos nėra? Ar vistiek turėtų rodytis nors viena juostelė. Man tik po kokių 40 min te kažkas pradeda ryškėti, bet jau čia nesiskaito, kiek suprantu.

Bent jau vienas pagaliukas - kontrolinė juostelė turi būti. Jei nėra nieko galima įtarti, kad testai brokuoti, nerodantys nieko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2015 06 16, 08:17)
Bent jau vienas pagaliukas - kontrolinė juostelė turi būti. Jei nėra nieko galima įtarti, kad testai brokuoti, nerodantys nieko  4u.gif

Vat ir aš galvoju gal su testais kas negerai, bet Eurovaistinėj pirkau g.gif. Įdomumo dėliai, šiandien kitų nusipirksiu.
Atsakyti
QUOTE(Ravelsa @ 2015 06 15, 16:35)
Nors pagal išskyras būčiau linkus sutikti su kalendorium, gausiausios buvo 10 ir 11. Hmmm...

Vertinant gimdos kaklelio gleives svarbiausia yra jų pobūdis (tąsios ar lipnios, skaidrios / "debesuotos" ar drumstos) ir jausmas (slidu, drėgna, sausa), o ne gausumas – nors į jį taip pat reikia atsižvelgti, vien šis požymis mažai ką tepasako, nes gali dar iki gleivių piko (jis dažniausiai sutampa su ovuliacija) atrodyti, kad išskyrų jau sumažėjo (jų iš tiesų mažiau, bet vis dar vaisingo tipo, arba kiekį sunku įvertinti dėl to, kad itin skystos gleivės labai lengvai susigeria) arba ovuliacijai jau įvykus išskyrų gali būti dar ganėtinai daug (tačiau jos jau pakitusios į drumstas, netąsias).
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymus ir visą informaciją 4u.gif
Pasirodo, kad tikrai pas mane vėliau O įvyko... Pamatavau šį rytą BT, ji buvo 36,8, kai prieš tai laikėsi 36,5. Manau, kad skirtumas kaip ir pakankamas? g.gif Pasirodo, kad tie testai nemelavo ax.gif
Kadangi taip jau papuoliau ant tų dienų, dabar jau lauksiu rezultatų nestuke.gif Nors iš pirmo ciklo ir nesitikiu nieko gero, visgi būtų labai smagu sulaukt bigsmile.gif
Atsakyti
ačiū , supratau kad nieko nesupratau biggrin.gif reikia apie temperatūros matavimus eit skaityt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos. Reikia man patarimo 4u.gif

Zodziu, pries gera pusmeti pradejau eit per daktarus, nes nesisaugojom jau gera pusmeti ir sunerimau. Nieko kol kas nerado, nors itaria lyg ir policistines kiausides, penktadieni dar tik eisiu i echoskopa, nes niekaip nenorejo man jo skirti (UK).

Siaip visada darydavausi OT apie ciklo viduri (jis pas mane 28 - 30d), bet visad budavo neigiami. Praeita cikla dare man progesterona, jis buvo 18, tai sake, kad ovuliacija nevyko. Sio ciklo pirmom dienom pradejau gerti Agnus Castus ir nusprendziau sekti kada tiksliai vyksta ovuliacija, jei isvis vyksta.
Testus dariausi nuo kazkur 12CD. Tada jau jie man rode vaiduoklius ant OT. Dariau kasdien, kartais po kelis. Isryskejo grazi, tokio pacio ryskumo juostele 15CD. BET. Siandien yra 18C ir testukas vis dar ryskus. Gal ne tiek pat kiek 15CD, bet vis dar ryskus. Tai ir nesuprantu kada as cia ovuliuoju ir ar isvis ovuliuoju sad.gif Gal kazkas susidurete su panasia situacija?
Atsakyti
Sveikos,
Aš biški nesupratau. Šiandien OT ryškus, reiškia netrukus turėtų įvykti ovuliacija, bet šiandien buvau pas ginekologę, ji man sako, kad vakar arba šiandien jau įvyko ovuliacija blink.gif Pagal požymius, jaučiu, kad ji man vyksta. Kaip čia taip testas gali rodyti?
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2015 06 23, 15:56)
Testus dariausi nuo kazkur 12CD. Tada jau jie man rode vaiduoklius ant OT. Dariau kasdien, kartais po kelis. Isryskejo grazi, tokio pacio ryskumo juostele 15CD. BET. Siandien yra 18C ir testukas vis dar ryskus. Gal ne tiek pat kiek 15CD, bet vis dar ryskus. Tai ir nesuprantu kada as cia ovuliuoju ir ar isvis ovuliuoju sad.gif Gal kazkas susidurete su panasia situacija?

Man OT buves kelis kartus ryskus apie 3 dienas. Tai skaiciavau taip, kad kai pradejo blukti reiskias OV ivyko. LH banga buna tik tada kaip juosteles vienodo ryskumo arba netgi ryskesne testo uz kontroline, jeigu jinai blankesne reikia OT vertinti kaip neigiama mirksiukas.gif

QUOTE(Bern @ 2015 06 26, 15:23)
Sveikos,
Aš biški nesupratau. Šiandien OT ryškus, reiškia netrukus turėtų įvykti ovuliacija, bet šiandien buvau pas ginekologę, ji man sako, kad vakar arba šiandien jau įvyko ovuliacija  blink.gif Pagal požymius, jaučiu, kad ji man vyksta. Kaip čia taip testas gali rodyti?

Testas rodo LH banga ne OV. Viskas priklauso nuo organizmo, nebutinai turi per 12-48val OV ivykti, gali ir per pora val nuo teigiamo OT ivykti wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Oijva @ 2015 06 29, 12:27)
Testas rodo LH banga ne OV. Viskas priklauso nuo organizmo, nebutinai turi per 12-48val OV ivykti, gali ir per pora val nuo teigiamo OT ivykti wink.gif

Ačiū wink.gif
Atsakyti