Įkraunama...
Įkraunama...

Kimo Protasovo dieta XIV,

KIMO PROTASOVO kariauna renkasi naujoje temoje pioneers.gif

Tau baisu? Nenori gyventi savo kūne? Nenori jausti alkio jausmo? Nenori kad kilogramai sugrįžtų?


Tuomet junkis į mūsų būrį ir skaityk žemiau (versta iš www.dietaprotasova.ru) :

Neperskaičiusios šio straipsnio IKI GALO nepradėkite dietos! Tai leidžia išvengti klaidų, nesusipratimų, išsklaidys dvejones. Straipsnyje pabrėžiami dažniausiai užduodami klausimai.

IŠSAMUS PROTASOVO DIETOS APRAŠYMAS:


Būtina:

1. Prieš imantis dietos atidžiai perskaityti jos esmę (rekomenduojama atsispausdinti aprašymą, svarbiausias vietas pasibraukti).
2. Kai susipažinsite su tekstu:
* Jei dėl kokių nors parametrų ji jūsų netenkina (jums nepatinka pieno produktai arba žalios daržovės ar kažko negalima dėl sveikatos), reiškia jums sunku bus dietą įveikti.
* Jei turite skrandžio problemų, alergiją dietos produktams - tikrai tai ne jūsų dieta.
3. Jei dėl kažkokių priežasčių jūs nusprendė pakeisti leistinus produktus kitais ar dieta netinka pagal terminus (5 sav. + 5 sav.) - tai ne Protasovo dieta, atitinkamai nelogiška jos laikytis.
4. Dieta bus aprašyta žemiau. Pati dieta trunka 5 savaites, išėjimas iš jos - 5 savaites (išėjimas iš dietos turi tęstis tiek, kiek pati dietos trukmė).
5. Dietos metu būtina:
* Gerti vitaminų, kompensuoti mikroelementų trūkumą.
* Jūs turite surinkti bent 1200-1500 kalorijų per dieną.
6. Jei dietos metu atsirado nepatogumų, skausminga, atsirado ciklo sutrikimų, būtina sustabdyti mitybą ir nedelsiant kreiptis į gydytoją.
7. Sveikintinas sportas!!!

user posted image

Dieta dietai nelygu...
Prarasti dešimt kilogramų per penkias dienas - ne mums bus pasakyta. Normaliame gyvenime toks svorio sumažinimas yra neįmanomas, nebent choleros barakuose... Dieta, kurią aš noriu jums pristatyti, maloni ir nesudėtinga ir “iš pirmo žvilgsnio tarsi nematoma ...”. Aplinkiniams net neateis į galvą, kad jūs laikotės dietos. O poveikis fantastiškas! Per penkias savaites jūs neteksite svorio tiek, kiek jums yra naudinga.

Dabar dėmesio! PENKIOS SAVAITĖS:

PIRMĄ - ANTRĄ SAVAITĘ


user posted image

Pirmą dieną, taip pat antrą, trečią, ir taip visą savaitę valgyti TIK žalias daržoves, taip pat varškę, varškės sūrius ir jogurtus 5 % riebumo (ne daugiau, bet ir ne liesus, nenuriebintus). Kiekis NERIBOJAMAS! Leidžiama vienas virtas kiaušinis per dieną. Bet kuriuo paros metu! Šios progresyvios dietos prasmė - valgyti kuo daugiau daržovių ir 5% riebumo rūgusio pieno produktų. Arbatą ir kavą galima neribojant (žinoma, be pieno ir cukraus ar jo pakaitalų), taip pat privaloma išgerti du litrus vandens per dieną. Jums tapo šiek tiek liūdna? Taigi asmeniškai nuo manęs jums leidžiu 3 žalius obuolius per dieną. Kaip? Nereikia padėkos, į sveikatą!
Produktus galite naudoti bet kokia kombinacija. Nori - valgyk agurkus, apibarstytus varškės sūriu (5%), nori - pomidorus ir paprikas jogurte, nori - pasigamink didžiulę porciją salotų iš visų daržovių rūšių, įpjaustyk virtą kiaušinį ir pabarstyk viską varškės sūriu.
Ir tik nedrįskite skųstis, kad esate alkanas! Ramiai valgykite ryte, dieną, vakare, naktį - visą savaitę. Ir taip pat antrą savaitę. Keista, kad antrą savaitę jums nesinorės nieko, išskyrus daržoves, varškę, varškės sūrį ir obuolius. Daugelis net atsisako virtų kiaušinių, kuriuos su malonumu valgo dietos pradžioje. Antros savaitės pabaigoje pajusite neeilinį lengvumą visame kūne ir ... mintyse. Neapsunkintas riebalų, mėsos ir saldumynų organizmas suteiks budrumo ir energijos.

TREČIĄ - PENKTĄ SAVAITĘ


user posted image

Prie daržovių, varškės ir varškės sūrio (sūrio ir varškės porcijas ribojame iki 300 gramų) pridedame mėsą, paukštieną arba žuvį. Tinka virta, garpuodyje paruošta ar kepta be aliejaus! Prašau, sumažinkite šiek tiek sūrio ir jogurto. Daržovės, sūrius, mėsą, kiaušinius ir obuolius valgyti dar TRIS SAVAITES. Ir VISKAS! Po trijų savaičių nuo dietos pradžios pradėsite tiesiog tirpti aplinkinių akyse.

user posted image

PER PASKUTINES DVI SAVAITES SVORIS KRENTA INTENSYVIAUSIAI thumbup.gif

Kai dieta bus baigta, jūs atrodysite kaip gazelė. Prireiks pastangų prisiversti suvalgyti duonos su sviestu, keptų bulvių ar koldūnų.

Mes rekomenduojame kartą per metus visiems, net tiems, kurie neturi viršsvorio, šia dieta išsivalyti organizmą.

DIETOS SVARBIAUSI PUNKTAI

PIRMA IR ANTRA SAVAITĖ:
Žalios daržovės.
Visų rūšių sūriai, varškė ir jogurtai 5% riebumo.
Vienas virtas kiaušinis.
Trys žali obuoliai.
Kava, arbata, vanduo.
* Nepamirškite, kad visa tai bet kokiu kiekiu ir bet kuriuo paros metu.

TREČIA, KETVIRTA, PENKTA SAVAITĖ:
Viskas tas pats + mėsos, paukštienos ar žuvies gabalas.
Sūriai, varškė ir jogurtai, bet sumažinti kiekį iki 300-400g.


KOMENTARAI DIETAI

Prieš pirkdami produktus, žinokite:
Maistas turi būti kuo paprastesnis, kad organizmas išsivalytų.
Daržovių ir pieno produktų kiekis turi būti maždaug toks pats (pageidautina truputį daugiau daržovių).

Produktai, kurių reikia:
Kiaušinis (1 vnt. per dieną).
Natūralus rūgusio pieno produktai iki 5% (be konservantų, cukraus, priedų, stabilizatorių ir kitų chemikalų) - kefyras, jogurtas, riaženka, išrūgos, pasukos.
Labai mažo riebumo produktai netinka - tai gali sutrikdyti ciklą. Sūriai ir varškė iki 5% riebumo.
Tik žalios ir nekrakmolingos daržovės.

Jogurtą galima pasigaminti namie:
Pieną užvirinkite. Atvėsinama iki maždaug 70 laipsnių. Į 0,5 pieno įdėti 2 arbatos šaukštelius raugo (paprastą jogurtą „Activia“, gali būti saldus, tada pirma partija bus truputi saldi), tada išmaišykite, uždenkite ir po 6 valandų jogurtas paruoštas. Labai skanus ir, svarbiausia, jūs galite būti tikri, kad jis be jokių priedų.

DAUGIAU INFORMACIJOS APIE PRODUKTUS

Daržovių konservus geriausia riboti (jos nėra šviežios), jų galima ne daugiau kaip 1-2 kartus per savaitę ir tik tada, jei jūs tikrai norite ... Bet geriau išsiversti be jų!

* Druskos galima. Dietos be druskos sukelia pažeidimus vandens-druskų apykaitoje, inkstų, smegenų, širdies ... Bet druską vartoti saikingai! Geriausia su jodu.
* Raugintų kopūstų, marinuotų agurkų, pomidorų, jeigu jų paruošime nebuvo naudojamas cukrus, galima, bet labai retai.
* Obuoliai žali (3 vnt. per dieną ir niekuo pakeisti NEGALIMA).
* Natūraliais prieskoniais maistą paskaninti galima.
* Arbata (daugiausia žalia), žolelių užpilai, kava (be cukraus ir pieno) ir šviežios sultys, negazuotas mineralinis vanduo (arba mažai sūdytas)
* Apie III savaitę mėsa, žuvys, subproduktai (virti, troškinti, kepti be aliejaus)

user posted image

Norint gauti 300g. paruošto produkto, reikia paimti žalio (virimui ar troškinimui):
Jautiena – 480 g.
Veršiena- 450g.
Vištiena (krūtinėlė) – 420 g.
Žuvis – 380 g.

Mėsos ir žuvies konservai į kurių sudėtį įeina tik vanduo, druska, mėsa/žuvis
Sūdyta žuvis, vytinta mėsa, paruošti be draudžiamų produktų.

PRODUKTAI, KURIŲ NEGALIMA:

- Cukrus, cukraus pakaitalai irgi nerekomenduojami
- Krabų lazdelės, dešra, dešrelės
- Korėjėtiška morka ir kitos salotos, kurias gaminote ne patys, nebent įsitikinote kad jų sudėtyje nėra uždraustų produktų
- Mėsos sultiniai, daržovių sultiniai ir virtos daržovės
- Soja ir jos produktai
- Patiekalai, į kurių sudėtį įeina želatina
- Actas
- Avokadas (tai vaisius!)
- Rūgpienio produktai su priedais, saldūs jogurtai ir pan.
- Sultys iš pakelių – jų negalima visiškai, nes tai grynas cukrus ir tuščios kalorijos plius dažikliai! Norėdamos suplonėti PAMIRŠKITE SULTIS IŠ PAKELIO!! Tinka tik šviežiai spaustos iš obuolių arba daržovių (būtent šiai dietai)

Kas liečia PIENĄ: pats Protasovas jo nedraudžia, bet daugelis pieno atsisako dietos laikotarpiu. Bet kokiu atveju, jeigu jūs nusprendėte palikti pieną savo racione, jis turi buti ne riebesnis nei 1,5% ir išgertas kiekis negali viršyti 300 ml. per dieną.

Kuo pavojingos „nuodėmės“

Organizuojant savo mitybą mes perauklėjame savo organizmą ir vietoj „greitų“ angliavandenių verčiam juos skaidytis į „lėtus“ angliavandenius, o tam reikia daug darbo, prie ko mūsų organizmas nėra pripratęs. Tai ir yra priežastis „angliavandenių kančios“, kuri trunka 3 dienas ir kurią būtina iškęsti.
„Lėti“ angliavandeniai normalizuoja insulino išsiskyrimą ir patekimą į kraują, taip pat atsakingi už riebalų kaupimąsi. Bet kokia dozė cukraus provokuoja masinį insulino išsiskyrimą į kraują, t.y. pažeidžia jo veiklą, tuo pačiu nubraukia visas jūsų pastangas „išauklėti“ savo organizmą. Aišku, vienas saldainiukas jums nepriaugins 2 kg. , bet tai gresia tuo, kad organizme vėl prasidės „insulino karas“, t.y. išgydyta netaisyklinga medžiagų apykaita vėl pradės streikuoti. Galvojate nuo mažos dozės nieko nepasikeis? Visai ne, net ir į mažesne dozę organizmas reaguoja stipriai.

NAUDINGA INFORMACIJA

Pagrindinė medžiagų apykaita.
Pagrindinė medžiagų apykaita - kalorijų kiekis reikalingas organizmui teisingam apykaitos procesui palaikyti ramybės būsenoje. Organizmui gaunant reikalingą kalorijų kiekį (bet ne daugiau) jis pradeda naudoti jas fiziniam krūviui, reikalingam sudegint riebalus. Didinant fizinį krūvį, bet paliekant gaunamų kalorijų kiekį, organizmas pradeda intensyviau naudoti riebalus.
Kas atsitinka, jeigu mes per mažai duodam organizmui kalorijų? Jis pradeda lėčiau “valgyti” riebalus, ir pradeda “valgyti” raumenų masę (kurios nėra atsargose), nes krūvis liko, o maisto mes jam neduodame. Tuomet organizmas pradeda kaupti energiją iš bet kokio kiekio ir kokybės maisto ir taip vėl kaupiasi riebalai. Trumpai tariant, nuo 1% kefyro žmogus pradeda storėti. Būtent dėl to labai pavojingos „alkanos“ dietos ir „alkanos“ iškrovų dienos. O kas liečia per maža kalorijų skaičių – tai būtent dėl to mes pradedam blogiau jaustis, skauda galva, atsiranda mieguistumas.
Lieknėjimas ir maisto ribojimas o tuo labiau badavimas – ne tas pats!
Lieknėjimas – tai taisyklingos mitybos organizavimas, po mūsų (aš tuo įsitikinus) baisaus maitinimosi! Tai organizmo biologinės pusiausvyros atstatymas.
Dėl to – valgyti reikia!

Vartojant į dieną 1200 kcal, būtina suvalgyti (I-II sav.):
1000 ml/g pieno produktų 4-5% + 1200 g žalių daržovių (rekomenduojama, kad viena jų būtų kopūstas!) + 1 virtas kiaušinis + 3 žali obuoliai +1,5-2l vandens + 8 val. miegas – tai ir yra SEKMĖS FORMULĖ!!!


APIE PILVO PŪTIMĄ IR KITUS NEMALONIUS POJŪČIUS

Jei iki dietos maitinotės “kaip visi kiti” - keli vaisiai, kelios daržovės ir daug “blogojo” angliavandenio, pramonės gamybos produktų, tai per pirmas 2 dietos savaites įmanomas nemalonus šalutinis poveikis: pilvo pūtimas. Neskubėkite sekti daugumos gydytojų rekomendacija išbraukti iš meniu šviežius vaisius ir daržoves. Ne jie kalti, bet “šiukšlės”, kurios liko žarnyne dėl prastos mitybos. “Šiukšlės” kartu su vaisių ir daržovių ląsteliena sukelia “sprogimo” efektą. Vaistas yra tik vienas: toliau valgyti pakankamai didelį kiekį (ne mažiau kaip 200-250 g.) šviežių vaisių, daržovių ant tuščio skrandžio ir kantrybė. Per 2 savaites ląsteliena išvalys žarnyną ir neliks nemalonių reiškinių. Reikia išgerti ne mažiau kaip 1,5 litro gryno vandens per dieną, nes ląsteliena gerai išeina iš žarnyno tik pakankamai prisisiurbusi vandens. Turbūt nereikia priminti, kad druska ir daug prieskonių, padažų salotose sumažina teigiama poveikį iki nulio. Dėl šios priežasties netinka pirktinės salotos kavinėj ar parduotuvėj. Netgi pirktinės tik kopūstų ir morkų salotos netinka šiai dietai.

IŠĖJIMAS IŠ DIETOS

user posted image

Bendri išėjimo iš dietos principai:

Turi būti lėtas, pamažu, palaipsniui įvedant naujus produktus.
1. Apie riebalus. Gyvulinius riebalus maišome su augaliniais. Tarkim, salotoms imame mažo riebumo pieno produktus (0,5-1% riebalų) ir papildomai įpilame aliejaus. Per dieną galima ne daugiau kaip 15 gramų augalinio aliejaus (3 arbatiniai šaukšteliai). Bendroj sumoj gyvulinių ir augalinių riebalų norma per dieną 30-35 gramų, taigi po 15g iš abiejų rūšių. Visada skaičiuojam riebalus! Tarkim, trijose alyvuogėse pusė gramo riebalų, kaip ir trijuose migdoluose, kiaušinio trynyje 4-6 gr. Riebalų.
Riebumo gramus matyti galite http://www.eda-serve...kkal/index.html čia.
2. Du tris obuolius pakeisti kitais vaisiais (bet ne labai saldžiais, žinoma ne bananais, mangais ir ne džiovintomis datulėmis);
3. Vietoj daržovių rytą mes valgome grūdų košę (pageidautina grubus herkulesas)
4. Pakeisti dalį pieno produktų liesos mėsos, vištienos ir kitų baltymo šaltinių produktais.

Pavyzdys kaip galėtų atrodyti teisingas išėjimas (tai tik pavyzdys, nebūtina jo laikytis - turite laisvę pasikoreguoti pagal save)
Svarbiausia taisyklė - pamažu įvesti angliavandenius ir skaičiuoti riebalus.
6-ta savaitė kaip 5-ta, bet mažiau riebus pieno produktai + 2-3 šaukštai košės, virtos vandenyje.
7-ta savaitė kaip 6-ta tik vietoj obuolių kiti vaisiai (ne per saldūs).
8-ta savaitė - pridėti džiovintų vaisių.
9-ta savaitė -pridėti virtų daržovių + valgyti mažiau pieno produktų, daugiau mėsos, žuvies...
10-ta savaitė - įtraukiam lengvas sriubas ir kitus produktus iš kasdieninio raciono.

Palaipsniui sumažinti dietinių produktų sumą įvedant kasdieninius.
Mažiausiai 1-2 mėnesius susilaikyti nuo ryžių, makaronų, duonos gaminių.

Per visą dietos laikotarpį svorio metimas vyksta priklausomai nuo individualių savybių kiekvieno organizmo. Gali dietos pradžioj kristi svoris labiau, gali atvirkščiai - į pabaigą. Laikui bėgant, teisingai laikantis dietos ir išėjimo, visi papildomi kilogramai nukris. Net per pirmą savaitę gali kristi kilogramai, ir dar labiau - apimtys.

PROTASOVO DIETOS PRIVALUMAI

Kimo Protasovo dieta pasirodė 1999 m. su antrašte “Nedaryk iš maisto kulto. Kūda karvė dar ne gazelė”.

Dietos metu neribojamas maistas. Išlaikyti tokią dietą psichologiniu požiūriu yra lengviau, nei daugelis kitų.

Protasovo dieta sutvarko medžiagų apykaitą, Dėl atsisakymo angliavandenių su aukštu glikeminiu indeksu, normalizuojama kasos veikla ir slopinamas potraukis saldumynams.
Dėl pieno produktų organizmas gauna pakankamą kiekį baltymų, kalcio ir laktozės. Tai prisideda prie kūno riebalų nuostolio, tačiau išlaikant ar net paryškinant raumenis.

Dietos metu valgoma didelis kiekis nekrakmolingų daržovių, o tai - vitaminai, mineralai, mikroelementai, maistinės skaidulos. Maistinga ir naudinga! Sureguliuoja žarnyno veiklą. Žinoma reikia valgyti daržovių maksimumą (šiek tiek daugiau nei pieno produktų). Jei išgersite tris litrus jogurto ir valgysit porą kilogramų balto sūrio su apgailėtinu agurko gabaliuku per dieną, tai tikrai ne Protasovo dieta ...

Riebalai dietos metu nenaudojami, tačiau jo yra pieno produktuose. Taigi organizmas aprūpintas riebalais. Tai yra labai teisinga. Ši dieta ypač tinka tiems, kas nori atsikratyti potraukio saldumynams.

LENGVESNIS DIETOS VARIANTAS

Kodėl pirmomis savaitėmis Protasovas draudžia mėsos? Matyt dėl riebalų. Net liesame mėsos gabaliuke riebalų rasime padoriai. Bet iš esmės jums galima rasti kažką labai lieso. Pavyzdžiui kalakuto krūtinėlės arba vištienos arba liesos žuvies. Žuvies riebalai, beje, padeda numesti svorio, bet mes kalbam ne apie tai dabar. Protasovo dieta netinka daugeliui dėl pirmų dviejų savaičių monotonijos.
Galimas sprendimas - pradėti trečią savaitę ir tada visi per dietos išėjimą leidžiami produktai. Arba tiesiog pagal dietos produktus susikurti savo modelį.

Sėkmės!

sena tema

Receptai

MOTYVACIJA

Temos dalyvės ir Kimo Protasovo šalininkės Eitnės auksiniai žodžiai:
PRISIMINKIT, KAD ANTRAS KĄSNIS TOKS PAT SKANUS KAIP IR PIRMAS, TAI KAM TAS ANTRAS?!
Papildyta:
Žiūriu,kad likom be namų,tai sukūriau naujus 4u.gif

Kaip sekasi liekneti visoms? bigsmile.gif Aš dar neįtraukiau nei mėsos,nei žuvies,kažkaip visai netrūksta bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labai greitai: 08 gegužės 2014 - 19:15
Labai greitai - ačiū už namučius 4u.gif
Man ščyrai tik antra diena. Nei milimetro grieko. Pasidariau dubenį šaltos sriubos-kefyras, pasukos, jogurtas, krapai, svogūnų laiškai, agurkas tarkuotas, ridikėlis pjaustytas - siurbsiu žiūrėdama Euroviziją. Palaikom Viliją!!!
Atsakyti
Ačiū už temutę wub.gif

antra savaitė einaį i pabaigą, net nesinori permainų meniu - kažkaip labai gerai jaučiuosi - energijos pilna. Bet mintys per daug išsivalė - labai žiopla pasidariau, viskas iš rankų tiesiog krenta doh.gif , bet gal čia ne dieta kalta g.gif

savaitgalį nusimato baliukas, įdomu ar bent kokią taurelę vyno galėčiau palyžčioti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgicka05 @ 2014 05 09, 08:20)
Bet mintys per daug išsivalė - labai žiopla pasidariau, viskas iš rankų tiesiog krenta  doh.gif , bet gal čia ne dieta kalta  g.gif

savaitgalį nusimato baliukas, įdomu ar bent kokią taurelę vyno galėčiau palyžčioti ?  g.gif


Būna dienų lyg tyčia...

Išrašau sauso raudono vyno per baliuką. Ir dar kokio riebesnio sūrio nei leistina pridedu. mirksiukas.gif Mainais į kitus neleistinus produktus. lotuliukas.gif

Visoms nenuodėmingo savaitgalio! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos saunuoles 4u.gif

QUOTE(auduma @ 2014 05 08, 20:02)

Man ščyrai tik antra diena. Nei milimetro grieko. Pasidariau dubenį šaltos sriubos-kefyras, pasukos, jogurtas, krapai, svogūnų laiškai, agurkas tarkuotas, ridikėlis pjaustytas - siurbsiu žiūrėdama Euroviziją. Palaikom Viliją!!!


Saunuole 4u.gif
O saltosios sriubos dar nebuvau bandziusi,vilioja bigsmile.gif skamba kaip saltibarsciai,bet ne saltibarsciai biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Jurgicka05 @ 2014 05 09, 06:20)

antra savaitė einaį i pabaigą, net nesinori permainų meniu - kažkaip labai gerai jaučiuosi - energijos pilna. Bet mintys per daug išsivalė - labai žiopla pasidariau, viskas iš rankų tiesiog krenta  doh.gif , bet gal čia ne dieta kalta  g.gif



drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as jau turiu keisti,tiksliau-prideti i meniu zuvi ir mesa,bet net zuvies noras dingo bigsmile.gif Galvojau,kad neisgyvensiu be jos,nes as zuvine,bet netraukia visiskai bigsmile.gif
Bandysiu ir toliau buti be mesos,zuvi tik itrauksiu ax.gif

Prisiedu prie palinkejimo-NENUODEMINGO SAVAITGALIO cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(labai greitai @ 2014 05 09, 10:43)
O saltosios sriubos dar nebuvau bandziusi,vilioja bigsmile.gif  skamba kaip saltibarsciai,bet ne saltibarsciai biggrin.gif  biggrin.gif

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif as jau turiu keisti,tiksliau-prideti i meniu zuvi ir mesa,bet net zuvies noras dingo bigsmile.gif Galvojau,kad neisgyvensiu be jos,nes as zuvine,bet netraukia visiskai bigsmile.gif
Bandysiu ir toliau buti be mesos,zuvi tik itrauksiu  ax.gif

Prisiedu prie palinkejimo-NENUODEMINGO SAVAITGALIO cool.gif  4u.gif


Aš anskčiau įsitarkuodavau žalio (nevirto) burokėlio smulkiausia tarka kai spalvos norėdavosi, kad būtų gryn šaltibarščiai, bet arba terliotis tingiu, arba manikiūro gaila ax.gif , tai labai gerai ir tokia eina į trasą.

Kiek nuridenai per porą savaitėlių? Su kokiu turtu startavai? Kokie lūkesčiai po dietos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auduma @ 2014 05 09, 09:36)
Būna dienų lyg tyčia...

Išrašau sauso raudono vyno per baliuką. Ir dar kokio riebesnio sūrio nei leistina pridedu.  mirksiukas.gif Mainais į kitus neleistinus produktus.  lotuliukas.gif

Visoms nenuodėmingo savaitgalio!  4u.gif


Ačiū už palaikymą drinks_cheers.gif

pagaliau prisiruošiau nuvažiuoti į prizma, tikrai ten pasirinkimas mums reikalingų rauginto pieno produktų yra. O grūdėtos varškės kiek rūšių, ale feta į salotas, liesa varškytė ir mozarela 8.5% - mažiau nuodėmingam savaitgaliui.

Ačiū už leidimą - raudono vyno šlakelį per ilgą vakarą... O gal ir atsilaikysiu, nes neaišku kaip organizmas sureaguos.

Ir judviem linkiu lengvo energingo savaitgalio.
Atsakyti
Auduma, žiū gerai varai su šita dieta biggrin.gif
Kiek ateinu - vis čia biggrin.gif
Moterie, tai jau plona kaip smilga??? biggrin.gif

Be ironijos.

biggrin.gif Tai va, grįšiu ir aš į šitą temą. Ne šiandien. Gegužės pabaigoje.
Čia žiemą nutraukiau, nes buvo šio to... Po to ne..Žodžiu. Betvarkė.
Atsakyti
QUOTE(auduma @ 2014 05 09, 12:02)

Kiek nuridenai per porą savaitėlių? Su kokiu turtu startavai? Kokie lūkesčiai po dietos? smile.gif


Startavau su trizenkliu,o dabar nezinau kiek yra,nesisveriau ax.gif tai ir kiek nuridenau nezinau biggrin.gif
Faktas,kad apimtys keiciasi bigsmile.gif wub.gif pirkau dzinsus pries trejeta savaiciu-buvo aptempti,o dabar jau klynas kabo ir smunka wub.gif kelniu gaila,kad dideles darosi,nes labai jau patinka man jos lotuliukas.gif kad figura grazeja-dar labiau patinka bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Sakiau nevalgysiu mesos,bet pasidariau Cezario salotu(atsiminiau,kad jau galiu ju lotuliukas.gif ) tik dariau pagal save,su nat.jogurtu,be skrebuciu bigsmile.gif
Siandien darysiuos a la saltibarsciu bigsmile.gif

Kaip jusu savaitgalis,nenuodemingas? listen.gif lens.gif lens.gif
Atsakyti
Išbandyta! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėčiau laikytis šios dietos. Tik nelabai suprantu kokiais kiekiais per dieną galima suvartoti jogurto, sūrio, pieno?
Daržovių suprantu galima valgyti kiek nori
Ačiū už atsakymą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neri.k: 11 gegužės 2014 - 18:04