Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, moliūgai, cukinijos ir melionai

QUOTE(daimura @ 2014 05 26, 14:53)

Saintlina, kaip jūs juos auginate???

pas ją patys auga lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš čia jau susimaišiau su tai gnybimais  g.gif Kiek supratau, arbūzų Sniegių gnybti nereikia visai??? (čia pagal pirmo puslapįo info).
Saintlina, kaip jūs juos auginate???

su arbūzais nieko nedarau. Kaip nori, taip auga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 gegužės 2014 - 14:56
QUOTE(Paladė @ 2014 05 26, 15:54)
pas ją patys auga  lotuliukas.gif

Arba aitvarai augina g.gif Kad vienokia ar kitokia velniava tam jos lauke tupi,tai faktas ax.gif
Atsakyti
Aš čia jau susimaišiau su tai gnybimais  g.gif Kiek supratau, arbūzų Sniegių gnybti nereikia visai???

O ko čia mašytis, juk dėl gnybimo apie melionus kalba ėjo, ne apie arbūzus! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 26, 14:56)
su arbūzais nieko nedarau. Kaip nori, taip auga.

SAKIAU lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 05 26, 15:18)

biggrin.gif biggrin.gif O tai pas jus patys neauga? Už ausų tempiat? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 26, 15:22)
biggrin.gif  biggrin.gif  O tai pas jus patys neauga? Už ausų tempiat?  biggrin.gif

aš apšokinėt turiu - į duobes mėšlo pridėt, jaunus nuo šliužų pridengt, paskui visą vasarą laistyt, nes esam ant kalnelio, po stiprios liūties gal tris dienas drėgmė išsilaiko. ne ne, pas mane patys neauga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 05 26, 15:35)
aš apšokinėt turiu - į duobes mėšlo pridėt, jaunus nuo šliužų pridengt, paskui visą vasarą laistyt, nes esam ant kalnelio, po stiprios liūties gal tris dienas drėgmė išsilaiko. ne ne, pas mane patys neauga  schmoll.gif

tai aš irgi truputį patręšiu. Vasarą irgi laistau, drėgmė ir pas mane ilgai nesilaiko. Tik šliužų nėr, nereik dengt.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 26, 14:56)

Papildyta:
daigams tikrai geriausia pirktinė žemė. Pabandykit patręšt šiek tiek.
Jei nupuvo kotas - per šlapia buvo. Nors džiovint jų irgi nereikia.

Kokia būtent? Kompostinė turbūt, nes skaičiau kažkada temoj, kad durpės netinka.
O tręšti geriau su daugiau azoto turinčiom trąšom, kol be vaisių, o paskui su kalio g.gif neįsivaizduoju, ko aš jiems neįtinku, šiemet jau ir You Tubėj rusų filmukus apie arbūzus žiūrėjau, tai dar daugiau susinervinau doh.gif biggrin.gif Visiems viskas labai paprasta, užtenka nusipirkti geros veislės sėklų ir vos jau ne valgai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 05 26, 15:51)
Kokia būtent? Kompostinė turbūt, nes skaičiau kažkada temoj, kad durpės netinka.
O tręšti geriau su daugiau azoto turinčiom trąšom, kol be vaisių, o paskui su kalio g.gif neįsivaizduoju, ko aš jiems neįtinku, šiemet jau ir You Tubėj rusų filmukus apie arbūzus žiūrėjau, tai dar daugiau susinervinau doh.gif  biggrin.gif Visiems viskas labai paprasta, užtenka nusipirkti geros veislės sėklų ir vos jau ne valgai unsure.gif

perku eilinį durpinį substratą. Taip, a.a. Nedzveckas sakė, kad durpėj arbūzai suserga. Bet gal rūgščioj durpėj?.. Nes pernai kokius penkis juodoj durpėj auginau, augo puikiai, derėjo irgi gerai. Na, smėly gal didesni kiek buvo.

Taip, pradžiai tiks azotinės. Galima ir mėšlo dėt sodinant.
Na, man iš tiesų labai paprasta su jais ax.gif Sudygsta greit, greit auga, gerai mezga. Palaistyt kartais nesunku. Kenkėjai nepuola. Su eilinėm bulvėm daugiau vargo.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 26, 17:04)
perku eilinį durpinį substratą. Taip, a.a. Nedzveckas sakė, kad durpėj arbūzai suserga. Bet gal rūgščioj durpėj?.. Nes pernai kokius penkis juodoj durpėj auginau, augo puikiai, derėjo irgi gerai. Na, smėly gal didesni kiek buvo.

Taip, pradžiai tiks azotinės. Galima ir mėšlo dėt sodinant.
Na, man iš tiesų labai paprasta su jais  ax.gif Sudygsta greit, greit auga, gerai mezga. Palaistyt kartais nesunku. Kenkėjai nepuola. Su eilinėm bulvėm daugiau vargo.

Pernai ir užpernai sugar beibius sėjau į daigams skirtas durpes, nieko gero nebuvo. Išdygsta, išleidžia vieną kitą lapą ir stop doh.gif Jums su arbūzais kaip man su amariliais, užtenka pasodinti, o toliau patys savim rūpinasi biggrin.gif
Dėkui, reiks vakare tręšti 4u.gif Pernai užaugo vienas obuolio dydžio, šiemet tikiuosi bent lėkštutės dydį pasieksim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 05 26, 16:16)
Pernai užaugo vienas obuolio dydžio, šiemet tikiuosi bent lėkštutės dydį pasieksim biggrin.gif

neteisingas požiūris. Reik net neabejoti, kad užaugs kamuolio dydžio smile.gif
Atsakyti