Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, moliūgai, cukinijos ir melionai

QUOTE(Lusasita @ 2014 05 15, 14:42)
user posted image

O jau kad supasakota g.gif Nu jokio riešuto skonio nebuvo tikrai,nusaldėjo tik pastovėję,bet šiaip geras moliūgas,su visa žieve naudojau.Beje,Justynka beveik vienas ir tas pats,tik pas mani derlingesnis buvo ir ilgiau prasilaikė neapsaldėjęs.Todėl šiemet vietoj Uchiki šitus tik sėjau.Red kuri,deja,nei vieno pardavėjo nedygsta jau antra savaitė g.gif Nei vietiniai,nei internetiniai nejuda...
Atsakyti
man seni uchiki kuri nesudygo, tai nusipirkau kita kitos firmos pakeli. o Justynkos saudo kaip patrake. thumbup.gif pacios pirmosios snapukus iskiso tiek is zems , tiek vystykluose. bet jeo cia tie patys kitu vardu tik lotuliukas.gif bus daug vienodu ... JEI TIK BUS ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 05 15, 15:39)
iki gegužės šitų užteko

O tai kiek jų pas tavi buvo ant daigo ?Man šitie MP/muscade kažkokie/ kaip ir PK /princas ten kažkoks/ buvo vieni nederlingiausių,max po du tris užaugino g.gif

Melionai ir arbūzai/daigai/ pas mani kažkaip laibesni,nei moliūgai gavosi .Blozni tokie,lapai liaunesni,kotai kūdesni,kad ir nepatysę ,bet kažkokie netvirti schmoll.gif Mdas,kaži kas čia šiemet bus iš tų pirmų arbūzų ir melionų g.gif Saintlina,pas mani,jei ką ,tai sraigės surijo,kai sėklų prašysiu biggrin.gif
Atsakyti
ar šiemet sėklų reikia?
Arbūzų ir melionų daigai tai tikrai liaunesni nei moliūgų. Ale patys augalai gi irgi kuklesni smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saulute32 @ 2014 05 15, 20:20)
tai nieks nepasakysit kuo geriau mulciuot arbuzus? kuo, saintlina, mulciuojat?

aš nemulčiuoju.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 16, 01:10)
O tai kiek jų pas tavi buvo ant daigo  ?Man šitie MP/muscade kažkokie/ kaip ir PK /princas ten kažkoks/ buvo vieni nederlingiausių,max po du tris užaugino  g.gif 

pas mane irgi ne daugiau, Muscade de provence max 3 štukos nuo krūmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paladė: 16 gegužės 2014 - 08:29
O kodėl uchiki kuri didieji moliūgai? g.gif
Atsakyti
Pasodinau jau moliugus, cia skaitau, kad juos dengti dar reikia g.gif Kazkaip sudetingai atrodo tas procesas, issodinti su dideliais tarpais, kiekviena daiga dabar muturiuoti? O tos, kurios turi plantacijas, taip pat zaidzia? Fuff, buciau zinojus, buciau dar lukterejus... Po jokiais bambaliais, net penkiatoniais, jie jau nebetelpa
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2014 05 14, 21:05)
Sveikos, noriu paklausti kaip pas jus su JPB moliūgo sudygimu, jaučiu, maniškis kažko streikuoja, kiti tuo pačiu metu sėti jau sudygo, o šitie- ne g.gif . Gal turit kokių pastebėjimų dėl šio moliūgėlio dygimo ax.gif

Man ir jie ilgai dygo... Aš jų sėklas iš pradžių mirkiau parą, paskui dėjau į vazonėlius su žeme ir laikiau šiltai... na, per daugiau nei savaitę nė vienas daigas nepasirodė. Tada išėmiau visas sėklas, su aštriom žirklutėm prakirpau sėklos šonus, šiek tiek nulupau ir vėl dėjau į žemę ir šiltai... Jau turiu 4 daigus iš 7 smile.gif

Niekaip neapsisprendžiu ar jau susodinti moliūgusį lauką ar dar palaukti g.gif Cukinijos 2 pasodintos mačiau neblogai atrodo...

Yerena, tu netoli manęs, ar jau susodinai moliūgus? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 16 gegužės 2014 - 08:47
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 16, 08:30)
Pasodinau jau moliugus, cia skaitau, kad juos dengti dar reikia  g.gif Kazkaip sudetingai atrodo tas procesas, issodinti su dideliais tarpais, kiekviena daiga dabar muturiuoti? O tos, kurios turi plantacijas, taip pat zaidzia? Fuff, buciau zinojus, buciau dar lukterejus... Po jokiais bambaliais, net penkiatoniais, jie jau nebetelpa

be birželio nesodinu, tad jau nebereikia dengti
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 16, 08:51)

aš nemulčiuoju.

nepuna ant zemes guledami jei daugiau lyja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paladė @ 2014 05 16, 09:51)
be birželio nesodinu, tad jau nebereikia dengti

Na pagal gismeteo prognozes tai jau drąsiai galima sodinti į lauką moliūgus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulute32 @ 2014 05 16, 09:14)
nepuna ant zemes guledami jei daugiau lyja? g.gif

pas mane priesmėlis - kad ir kaip lyja, viskas susigeria. Be to, dar ir nuokalnė šiokia tokia. Dar nė vienas arbūzas per tris metus nebuvo pradėjęs pūti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 gegužės 2014 - 09:36