Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(R&B @ 2014 05 19, 13:46)
Aš vakar cielus du kurklius nugalabijau. Iki tol kurklį buvau mačius vienintelį kart prieš tris metus, kai veją dariau. Iki šiol maniau, kad tokių gyvių daugiau pas mani nėr, bet labai klydau... Vakar siltnamy įtartinai nulinkę medovo spaso viršūnėlės buvo, galvojau gal nuo karščio, bet kai po kiek laiko kilstelėjau vazoninį lovelį su kopūstų daigais, apspangau pamačius besiilsintį kurklį  blink.gif Kitą sumedžiojau vakare. Temstant, nuėjau link daržo prisipilti į bambalį lietaus vandens iš statinės kambarinėms gėlėms palaistyti, ir išgirdau serenadas traukiantį kurklį. Apsiginklavau prožiku, aliejaus batle ir vandens bambaliu ir sumedžiojau - pasirodo tupėjo paprikų minišiltnamiuky. Po tokios medžioklės dėl ko spasas apkiautęs abejonių nebeliko  doh.gif

Dabar nebeburbesiu,kad pas mane darze kurmiai autostrada pasidare.Kurkliu kolkas nera,matyt kurmiai naikina.O kaip skamba kurkliu serenada,gal yra,o as nepamatau?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 19, 14:28)
Nu,ačiū dievui,pas mani šitų nebūna.Net ant bulvių,nors auginu tik ankstyvam derliui,bet niekad nemačiau per tris metus.

nėr kolorado? Visai? blink.gif blink.gif blink.gif Taip nebūna schmoll.gif Gal tu, mergiotė iš miesto, jų nepažįsti? mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(uogauogele @ 2014 05 19, 12:20)
kokios šniūro reik nusipirkt pomidorų rišimui?

pvz, tokio. Nuotrauka Ex.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 19, 16:39)
nėr kolorado? Visai? blink.gif  blink.gif  blink.gif  Taip nebūna  schmoll.gif  Gal tu, mergiotė iš miesto, jų nepažįsti?  mastau.gif

Nu,kad jau ,kolorado nepažinčiau,matai tongue.gif .Nėr pas man miške šitų ir usio .Aplinkui jokių daržų per kokį kilometrą tikrai nėr,o ir tuose bulbių neaugina schmoll.gif Užtat viso miško ir lauko šliužai pas mani susirenka.Susitikimo vietos pakeisti negalima kiekvienais metais kartojamas,atmintinai moku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 19, 15:46)
Užtat viso miško ir lauko šliužai pas mani susirenka.Susitikimo vietos pakeisti negalima kiekvienais metais kartojamas,atmintinai moku  biggrin.gif

tu jiems kokių kanapių ar tabako atokiau pasėk. Mažu, nebedašliauš iki pomidorų.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 19, 15:28)
Nu,ačiū dievui,pas mani šitų nebūna.Net ant bulvių,nors auginu tik ankstyvam derliui,bet niekad nemačiau per tris metus.Užtat šliužai tai šiemet paturbinti  doh.gif Visus apatinius pomidorų lapus,kurie prie mulčio lietėsi,nurijo.Taip sakant,pamažino man darbo,nereikėjo skint  biggrin.gif

pas mane irgi nebūna kolorado vabalų... tfu, tfu, tfu, kad neprisišnekėčiau... unsure.gif Bet pas mane nėra milžiniškų bulvių laukų, pas mane daržas netradicinis. Stengiuosi neauginti monokultūrų. Kuo didesnė įvairovė, tuo geriau.
Atsakyti
Adija5, palaikau kompanija tau del sliuzu. Po mulciavimo, tai ju ten gyvas velnias. Ankstyvus kopustus pagrauze mano, sikniai. Eisiu pelenu kokiu papilsiu. Mazum pades.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 19 gegužės 2014 - 16:04
QUOTE(vaiva 2 @ 2014 05 19, 14:35)
O kaip skamba kurkliu serenada,gal yra,o as nepamatau?

Dabar jų poravimosi metas, tai kurkia, kad privilioti pateles, tikriausiai to skleidžiamo kurkimo garbei ir pavadinti kurkliais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R&B: 19 gegužės 2014 - 16:24
QUOTE(saintlina @ 2014 05 19, 16:51)
tu jiems kokių kanapių ar tabako atokiau pasėk. Mažu, nebedašliauš iki pomidorų.

Gal dar alaus papilt,mėsukės ir duonos papjaustyt užkandai,bo daržovių patys randa tongue.gif Man jie neapsvaigę daug bėdos pridaro,tai apsipūtę ką pridarytų blink.gif
QUOTE(rytorasa @ 2014 05 19, 17:01)
Kuo didesnė įvairovė, tuo geriau.

Aha,pasirinkimas didesnis šliužiukams biggrin.gif
QUOTE(*Aukse* @ 2014 05 19, 17:04)
Eisiu pelenu kokiu papilsiu. Mazum pades.

Barstau.Nespringsta padlos schmoll.gif
Atsakyti
juokingai as cia atrodau su savo 1 savaites gyventojais siltnaminiais ( kai pas kitas jau menesi siltnamyje gyvena) .
ale vistiek rodausi tokius, kokie yra ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2014 05 19, 16:47)
juokingai as cia atrodau su savo 1 savaites  gyventojais siltnaminiais ( kai pas

as irgi ir maziuku turiu smile.gif
[attachmentid=232115]
bet turiu ir tokiu smile.gif
[attachmentid=232114]
Atsakyti
KOkia veisle yra pomidoriuku paskutinej foto?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 05 19, 16:30)
Gal dar alaus papilt,mėsukės ir duonos papjaustyt užkandai..

pasirūpintum anais šitaip, tai ne tik apatinius pomidorų lapus nugraužtų, ale ir viršutines kekes nesunkiai pasiektų biggrin.gif

Karščiai užeina - vėl blogai smile.gif
Atsakyti