Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

va ką radau http://www.youtube.c...h?v=Y66UwxssyOg eisiu klausytis vakare, mažu ir pas mane kurkia kur, ot būt nelaimė doh.gif doh.gif
Atsakyti
Kai tany įkėlė saviškius man net ir gėda rodyti savo Betalux'us biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Sveikos, jungiuosi i jusu buri. Mano pomidoru lapams kazkas atsitiko. Gal galite padeti ir pasakyti kas jiems atsitiko?

user posted image
Atsakyti
Susinervinau, sumasciau persodinti siandien savo nelaiminga spruta i lauka, itarimas kilo, kad skruzdes vazone lizda sukrove, paruosiau duobe, atsargiai apvertus vazona pradejau traukti, akurat blink.gif visos saknys aplipusios vien kiausais, man taip ir iskrito viskas is ranku, nu taip slykstu pasidare, nors neesu labai britki, si karta net supykino, tiesiog vientisa kiausiniu mase. Ir ka, nukrito nabagas ant galvos ir ja nusilauze, zodziu, be zodziu. Nusispjoviau, susirinkau zaisliukus ir parejau susiraukus namo. Tai vyras nuejo, praplove saknis, pasodino paskiepyjo, apinbintavo. Dabar sakykit, jei rytoj virsune bus nuleipus, tai jau amen? Nebeprigys, ar reiktu palaukti kazkiek laiko, jei taip, tai kiek?
Atsakyti
QUOTE(Gyvaciuke89 @ 2014 05 19, 19:11)
KOkia veisle yra pomidoriuku paskutinej foto?smile.gif

cia vazoninis darbe ant palanges stovi: vazoninis "Kolibri"(rusiskos seklos, nieko bendra neturi su musu Colibri)

QUOTE(ptashka @ 2014 05 19, 20:48)
Kai tany įkėlė saviškius man net ir gėda rodyti savo Betalux'us biggrin.gif

mano betaliuksai dar irgi zali wink.gif...sitas nesiskaito, gi vazoninis smile.gif

QUOTE(jurgusia @ 2014 05 19, 20:54)
Sveikos, jungiuosi i jusu buri. Mano pomidoru lapams kazkas atsitiko. Gal galite padeti ir pasakyti kas jiems atsitiko?

psd mane vienas irgi toks, bet tik apatinis lapas..neimu i galva
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 05 19, 21:04)
Dabar sakykit, jei rytoj virsune bus nuleipus, tai jau amen? Nebeprigys, ar reiktu palaukti kazkiek laiko, jei taip, tai kiek?

net jei bus nuleipus, vistiek iš kurios nors pažasties išaugs nauja viršūnė. Net ir nulaužtą viršūnę jei pasodintumėt ar pamerkumėt, išleistų ji šaknis ir augtų toliau.
Atsakyti
nerandu as pirkti geru pomidopru , taigi paliksiu tuos nusalusius - kaikurie pazasteles augina . aisku derliaus ilgai dabar reiks laukti .

vaziavau i aikstele prie Rimi , bet sake visas ispardave jau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 19, 21:50)
net jei bus nuleipus, vistiek iš kurios nors pažasties išaugs nauja viršūnė. Net ir nulaužtą viršūnę jei pasodintumėt ar pamerkumėt, išleistų ji šaknis ir augtų toliau.

Tai norejau as pamerkti ta virsune, jau su ziedais buvo, bet va sumaste paeksperimentuoti, o as jau nieko ir nebesakiau, susinervinus buvau biggrin.gif
Ir kazkaip idomiai tas sprutas, neleidzia pazasteliu kol kas, jau visiems ne karta skabiau, o sitas kazkoks keistas g.gif Ai, nebesuku galvos, va ptashka irgi augina, papasakos, kas do stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
Rodau ir aš savo augintinius.
Sodinti prieš šalnas
user posted image

Sodinti po šalnų
user posted image

Storiausi, riebiausi yra Rally ir Lemon boy. Mačiau jau ir užmegztų Giuljetos ir Malachitovaja škatulka pomidoriukų,
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2014 05 19, 22:08)
Rodau ir aš savo augintinius.
Sodinti prieš šalnas

Storiausi, riebiausi yra Rally ir Lemon boy. Mačiau jau ir užmegztų Giuljetos ir Malachitovaja škatulka pomidoriukų,

pries salnas daug graziau atrodo ax.gif ...
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2014 05 19, 22:16)
pries salnas daug graziau atrodo  ax.gif ...

Sutinku. Tie vėliau sodinti ant palangių ilgai kankinosi, peraugo
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2014 05 19, 20:06)
va ką radau http://www.youtube.c...h?v=Y66UwxssyOg eisiu klausytis vakare, mažu ir pas mane kurkia kur, ot būt nelaimė doh.gif  doh.gif

Ačiū labai, maniau pas mane kažkur sklype varlės kurkia doh.gif blush2.gif
Atsakyti