QUOTE(Lusasita @ 2014 05 23, 10:40)
aisku, sakau, jei pilna visur ju, buciau prasius uz atlygi
QUOTE(NERA @ 2014 05 23, 10:47)
Dormeo čiužinys ir pagalvė, bambukiniai patalai, vanens aparatas, kondikas, matinimas 5 kartus per dieną, bent iš 5 patiekalų(kompotas nesiskaito), dar vardinti?
As rimtai, o tau juokas

Turbut salygos pas mane blogos, jei jos pacios nesiveisia. Cia ir 5* viesbutis nepagelbes. O gal tikrai yra kokiu budu, kaip jas prisivylioti? Kokius gyvius jos labiausia megsta, uzsiveisiu

Uodu turiu sociai, tu net gaudyti specialiai jai nereiktu, o daugiau

Kurkliai lyg naktim nedainuoja, va, skruzdziu turiu, maciau lervu grambuoliu kelias, gal ir daugiau ju yra, bet nekasioju, nematau ir sirdis neskauda.
QUOTE(Erika38 @ 2014 05 23, 11:07)
Mergaites , ar vesinant siltnamiuka geriau statyt vandeni su kibirais , ar tiesiog pripilt salto vandenuko ant takelio

, kaip geriau ? Ziaurus karstis
Pas mane ir kibirai, kurie po 5 minuciau susyla, neatsivesinsi, siandien laisciau takus, net balos stovejo, dabar sausut sausuteliai, siltnamy pekla, bliacha, nervuoja is tikro, siandien nakti isvaziuojam savaitgaliui, niekas jiems nepalies, o dar didesnius karscius zada

Ir dar su skvalu, itariu grisim, bus siltnamis nuskrides, jei koks viesulas i vudu isisuks. Vo, dabar galvoju, juokas cia man ima vis, turbut asaros laukia, del netekciu