Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Laumikė @ 2014 05 16, 22:04)
Taigi čia driežas - gluodenas smile.gif
Nebaisus, nekanda smile.gif Gerietis smile.gif Dar ,,varine gyvate“ dėl spalvos vadinamas smile.gif
Gąsdintis reiktų, jei nugara juodu zigzagu...

Aha tikrai cia jis smile.gif pagooglinau smile.gif kad ir gerietis, vistiek bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennyfer @ 2014 05 16, 23:25)
Aha tikrai cia jis smile.gif pagooglinau smile.gif kad ir gerietis, vistiek bijau biggrin.gif

A ko bijot? smile.gif Pirštu į šoną pastumt? smile.gif Anas labiau bijo
Man baisiau tie stori naktiniai sliekai, - anie jaučiasi rankoj, kaip tempiasi, br...
Kad į temą būtų, - gal kuri auginot Aunt Rubys German Green, - kokio ūgio būna?
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2014 05 16, 20:48)
Nemoku tinkamai iamzinti, atrodo tokie vargani fotkej biggrin.gif

Moki moki ,gražiai atrodo thumbup.gif Pas mani taip tik po kokio mėnesio bus.Bet aš ne tokia išprotėjusi,kaip tamsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennyfer @ 2014 05 16, 22:25)

pas mus tai siemet angis uzsukus buvo. ne i siltnami, bet dar blogiau. sliauze su vaikais pazaisti prie smeliadezes... doh.gif
Atsakyti
Klausykit merginos, aš jau erkių bijau, o jūs dar ir apie gyvates... Prakalbau apie erkes, prisiminiau, kad mano vaikiui laikas revakcinuotis. Va doh.gif Būč užmiršusi.

O dabar į temą. Kaip tas durniukas su durelėm, taip aš su savo pomidorais.

Pasėta: Heinz, Promyk, Betalux, Sabala, Heinz, Kmicic ir Vilma. Ir dar Romus pasėjau, nes bais norėjau geltoniukų.

Na suprantu, kad Vilma, tai pirskiukė, o kaip kitiems su ūgiais? Nes noriu kišti į tuneliuką, bet nežinau, kokio aukščio jį daryt. Padėkit prašau, nes MB ryt jau res tą tuneliuką.

Heinz jau dabar nemaži daigiukai, nors sėti kovo paskutinę ar balandžio pirmą dieną visi. Raudonkepuraitė tik sprindį tepasiekė... kažkodėl.
Susivėlinau su pikiavimu, plius žemė nelabai, nelabai... Tai kitus vėliau 1-2 savaitėm pikiavau, bet stipriai gražesni daigiukai, nes žemė gera.

Romus aukšti, bet tikiuosi, kad vėjas jų nenulaužys. Kišiu juos lauke ne į tuneliuką, tai palaikysiu namuose, kol sustiprės, nes dar mažutyčiai, dar vėliau sėti (prieš pat Velykas). Gal gausis kas nors, o gal ir ne, bet būsiu šiemet pabandžius - tikiuosi rugpjūtį gal jau koks pomikas ir bus susiformavęs...
Atsakyti
Aš irgi įlendu su klausimu. Neteko dar nei su ligom, nei su trūkumais jokiais susidurt, tai nelabai atrenku. Ar čia gali būti kalio trūkumas? Ar jau liga kokia?
Pradėjo gelsti tik po išsodinimo, parudavo dar po poros dienų. Daigai ne šalia. Kokie 6 iš 40 šiltnamy tokie. Į duobes dėjau senukų kompostinės žemės su mėšlu.
user posted image
user posted image

Papildyta:
Ir dar du daigus šiandien radau tokius paleipusiais lapais, lyg pamėlę lapų apačios. Nors vakar šitie gražūs buvo.
user posted image
Atsakyti
Mano nuomone, tai per šalta dirva ir neįsisavina maisto medžiagų. Manau atšils, sušils žemė ir augs toliau normaliai ax.gif
Atsakyti
Gal kokių patarimų kuo juos pamaitinti galėčiau dabar?
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 05 17, 16:39)
Gal kokių patarimų kuo juos pamaitinti galėčiau dabar?

Ar jiems dregmes uzteko nuo pasodinimo? Paskutiniam tai galvociau kad saknynas pazeistas, ar neturit siltnamyje gyventoju?
Del virsutiniu tai nezinau kas jiem, nesinori tiketi kad kokios demetliges is pat pavasario. Gal apskabykit tuos sudziuvusius lapus ir stebekit toliau g.gif
Jei turit tai stimuliatorium kokiunors paliekit Delfan, Razormin.....
Atsakyti
nesu as speceliste, bet man taip buvo pries menesi kai trasom saknis nudeginau is didelio noro kad greiciau augtu doh.gif sunkiai atsigauna
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 05 17, 18:05)
Ar jiems dregmes uzteko nuo pasodinimo?  Paskutiniam tai galvociau kad saknynas pazeistas, ar neturit siltnamyje gyventoju?
Del virsutiniu tai nezinau kas jiem, nesinori tiketi kad kokios demetliges is pat pavasario. Gal apskabykit tuos sudziuvusius lapus ir stebekit toliau  g.gif 
Jei turit tai stimuliatorium kokiunors paliekit Delfan, Razormin.....

Liejau sodindama į duobę vandens. Paskui porą dienų nelaisčiau. Tik šį pirmadienį išsodinti jie.
Stebėsiu, kas belieka.
Razorminu paliejau.

Tuos pavytusius čiupinėjau, stovi tvirtai, nesirauna, kotai neminkšti, tik lapai ir viršūnės. Gyventojų ankstesniais metais nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Pou @ 2014 05 17, 13:30)
Klausykit merginos, aš jau erkių bijau, o jūs dar ir apie gyvates... Prakalbau apie erkes, prisiminiau, kad mano vaikiui laikas revakcinuotis. Va  doh.gif Būč užmiršusi.

O dabar į temą. Kaip tas durniukas su durelėm, taip aš su savo pomidorais.

Pasėta: Heinz, Promyk, Betalux, Sabala, Heinz, Kmicic ir Vilma. Ir dar Romus pasėjau, nes bais norėjau geltoniukų.

Na suprantu, kad Vilma, tai pirskiukė, o kaip kitiems su ūgiais? Nes noriu kišti į tuneliuką, bet nežinau, kokio aukščio jį daryt. Padėkit prašau, nes MB ryt jau res tą tuneliuką.

Heinz jau dabar nemaži daigiukai, nors sėti kovo paskutinę ar balandžio pirmą dieną visi. Raudonkepuraitė tik sprindį tepasiekė... kažkodėl.
Susivėlinau su pikiavimu, plius žemė nelabai, nelabai... Tai kitus vėliau 1-2 savaitėm pikiavau, bet stipriai gražesni daigiukai, nes žemė gera.

Romus aukšti, bet tikiuosi, kad vėjas jų nenulaužys. Kišiu juos lauke ne į tuneliuką, tai palaikysiu namuose, kol sustiprės, nes dar mažutyčiai, dar vėliau sėti (prieš pat Velykas). Gal gausis kas nors,  o gal ir ne, bet būsiu šiemet pabandžius - tikiuosi rugpjūtį gal jau koks pomikas ir bus susiformavęs...

Va cia kai kurios veisles yra surasytos.
Pati auginu tik Heinz is paminetu, tai pernai man jie iki liemens buvo mazdaug (ugis 171 mano smile.gif )
Atsakyti