Klausykit merginos, aš jau erkių bijau, o jūs dar ir apie gyvates... Prakalbau apie erkes, prisiminiau, kad mano vaikiui laikas revakcinuotis. Va

Būč užmiršusi.
O dabar į temą. Kaip tas durniukas su durelėm, taip aš su savo pomidorais.
Pasėta: Heinz, Promyk, Betalux, Sabala, Heinz, Kmicic ir Vilma. Ir dar Romus pasėjau, nes bais norėjau geltoniukų.
Na suprantu, kad Vilma, tai pirskiukė, o kaip kitiems su ūgiais? Nes noriu kišti į tuneliuką, bet nežinau, kokio aukščio jį daryt. Padėkit prašau, nes MB ryt jau res tą tuneliuką.
Heinz jau dabar nemaži daigiukai, nors sėti kovo paskutinę ar balandžio pirmą dieną visi. Raudonkepuraitė tik sprindį tepasiekė... kažkodėl.
Susivėlinau su pikiavimu, plius žemė nelabai, nelabai... Tai kitus vėliau 1-2 savaitėm pikiavau, bet stipriai gražesni daigiukai, nes žemė gera.
Romus aukšti, bet tikiuosi, kad vėjas jų nenulaužys. Kišiu juos lauke ne į tuneliuką, tai palaikysiu namuose, kol sustiprės, nes dar mažutyčiai, dar vėliau sėti (prieš pat Velykas). Gal gausis kas nors, o gal ir ne, bet būsiu šiemet pabandžius - tikiuosi rugpjūtį gal jau koks pomikas ir bus susiformavęs...