Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Sveikos,
Issodinau siandien kelis pomidorus is siltnamio i lauka (siltnamyje per anksta jiems buvo)... Ir kaip dejo lietaus smarkaus doh.gif Kazin, isgyvens mano daigai, ar jau aleliuja? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2014 05 17, 18:43)
Va cia kai kurios veisles yra surasytos.
Pati auginu tik Heinz is paminetu, tai pernai man jie iki liemens buvo mazdaug (ugis 171 mano smile.gif )

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif , man informatyviausia, kad iki liemens buvo. Nes kokie jie yra, žemaūgiai, vidutiniai ar aukštaūgiai, aš išsiaiškinau smile.gif Tik va nežinau, žemaūgiai ir vidutiniokai iki kiek cm užauga. Pvz. ar galiu Vilmą ir Raudonkepuraitę kišt Promyk ir Heinz po sijonais, ar vis tik reiktų išlaikyt pagarbų atstumą smile.gif Ir kokio aukščio tą šiltlysvę kombinuot. Suprantu, kad 1 m aukštis nepakenks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugiuosi @ 2014 05 17, 19:53)
Sveikos,
Issodinau siandien kelis pomidorus is siltnamio i lauka (siltnamyje per anksta jiems buvo)... Ir kaip dejo lietaus smarkaus doh.gif Kazin, isgyvens mano daigai, ar jau aleliuja? verysad.gif

mano ketvirtadieni issodinti ir paristi 280 daigu lauke isgyveno dvejus lietus jau atsigave prisitaike auga kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 17 gegužės 2014 - 19:40
QUOTE(snaige123 @ 2014 05 17, 20:38)
mano ketvirtadieni issodinti  ir paristi 280 daigu lauke isgyveno  dvejus lietus jau atsigave prisitaike auga kuo puikiausiai  smile.gif

280 bigsmile.gif Respect!!!
Ačiū, apraminot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 05 17, 16:39)
Gal kokių patarimų kuo juos pamaitinti galėčiau dabar?

Ar jie nepasale, virsutinei nuotraukoj? Atrodo tai panasiai. O kitas- gal dregnos zoles prie stiebo padejot? g.gif Patraukit, palikit aplonk tuscios vietos.
Atsakyti
Sveikos,
ar pavasarine asiukliu zole tinka asiukliu nuovirui?
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2014 05 17, 21:51)
Ar jie nepasale, virsutinei nuotraukoj? Atrodo tai panasiai. O kitas- gal dregnos zoles prie stiebo padejot?  g.gif  Patraukit, palikit aplonk tuscios vietos.

Ne, žolės nepriglaudžiu. Šalnų nebuvo jau.
Atsakyti
QUOTE(Vandene @ 2014 05 17, 18:40)
Stebėsiu, kas belieka.
Razorminu paliejau.

O tie apdžiūvusiais lapukais vienos veislės ar skirtingi? Pas mani pvz.visada Betalux durnavoja,amžinas magnio ir geležies trūkumas jiems mano dirvoj doh.gif .Tik vieniems .Šiemet jau irgi skundžiasi...metalistai.
Apskabyk tu juos ir kol kas nesuk galvos,žiūrėk kaip reaguos.Rozorminu jau paliejai,palauk.Man tai į ligą nepanašu,greičiau dėl temperatūrų skirtumo,drėgmės per daug arba gal ir kalio trūksta,ypač ,jei dirva rūgštesnė g.gif .
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mergaites, nutariau kad uztenka mano pomikams balkone vargti, siandien vezu jau i soda, sodinsiu lauke. Kai kurie jau ziuriu su ziedais, kurie tuoj skleisis. Patarkit ar isskabyt man tuos ziedus ar palikt ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2014 05 18, 08:26)
Labas rytas  4u.gif

Mergaites, nutariau kad uztenka mano pomikams balkone vargti, siandien vezu jau i soda, sodinsiu lauke. Kai kurie jau ziuriu su ziedais, kurie tuoj skleisis. Patarkit ar isskabyt man tuos ziedus ar palikt ?  g.gif

palikt 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Norėčiau patarimo. Tik vakar susodinau pomidorus į šiltnamį, dar neprigiję. Ateinančią savaitę naktimis žada 15-16 laipsnių šilumos. Gal galima nakčiai šiltnamio neuždarinėti? Ar dar per šalta?
Atsakyti
Mielos pomidorų augintojos,
ar laikote šiltnamius pravirus dieną naktį? Mes jau vakar palikom atidarytą, kad nesikauptų drėgmė, nors lyg ir nedrąsu, kai griausmai vis dunda. Kaip patarsite elgtis?
Atsakyti