Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 05 24, 11:50)
Sveikinu, pumpum, vert  pagarbos! Ne tik baige trenerės kursus, bet ir bakalaurą  specialybėj, kur oi kaip yra ką veikti. wink.gif

Ačiū zuzi, jau kas kas bet tu žinai kas LMTA yra baigt bakalaurą lotuliukas.gif šias 2 paskutines savaites paskutinėj kursų sesijoje ir akademijos sesijoj konkrečiai žudžiaus, užtai vakar tooooooookį balių su grupioke ir saviškiu apturėjom, kad visi kaimynai turbūt šiąnakt nemiegojo, kiemas išniokotas, namie sienos juodos, šokom iki ryto, šiandien laaaabai negerai, blaivausi su fantos bambaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif visai nepanašu į sportininkę lotuliukas.gif gėėėėda, bet labai reikėjo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pumpum, sveikinimai viska pabaigus, saunuole thumbup.gif

As irgi jungiuosi i tu vargsiu bureli, jei apacia gerai, tai virsus kauletas, jei virsus gerai, apacia riebi biggrin.gif Dabar esu toje stadijoje, kad apacia riebi, bet virsus geras. Su rubais visai patenkinta vaizdu, su maudomu ne biggrin.gif Bet va irgi turiu vizija, labiau sportuoti virsu, ten pasiauginti raumenu ir tada gerai su kardio padirbeti, gal gausis proporcijas isgauti kokiu noriu g.gif

Mano irgi baigesi abonementas, bet imsiu dar menesiui, negaliu dabar visko mesti, kai su virsum jau pradzia yra smile.gif

As nuo ketvirtadienio atsipalaidavau, gimtadieni svenciau, po to i Trakus lekem, neseniai grizau, bet dar savaitgalis, zodziu su mityba visai palaida bala biggrin.gif Idomu kiek priaugau kg, bet dar nemastau, svenciu.
Atsakyti
Jurgita, su gimtadieniu 4u.gif pas mane atvirksciai - rankos, nugara stori, o ant klubu nieko nera smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manzuma: 24 gegužės 2014 - 23:23
Sveikinu Pumpum 4u.gif
Man abonimentas irgi baigiasi uz savaites, naujo nepirksiu, nes prisipazinsiu, negaliu prisiversti sportuoti saleje su svoriais, man tai nuobodu, neidomu, kad visa motyvacija visiskai baigia nusimusti doh.gif as megeja grupiniu treniruociu, bet deja vasaros sezone ju beveik nelike, ir zmoniu mazai, tai dirbsiu namie, pagal Insanity programa, plius turiu svarelius, dideli kamuoli, tad darysiu papildomai namie, o veliau ziuresiu, gal sugrys noras ir i sportklubi gryzti prie stakliu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 25, 10:38)
Sveikinu Pumpum 4u.gif
Man abonimentas irgi baigiasi uz savaites, naujo nepirksiu, nes prisipazinsiu, negaliu prisiversti sportuoti saleje su svoriais, man tai nuobodu, neidomu, kad visa motyvacija visiskai baigia nusimusti doh.gif as megeja grupiniu treniruociu, bet deja vasaros sezone ju beveik nelike, ir zmoniu mazai, tai dirbsiu namie, pagal Insanity programa, plius turiu svarelius, dideli kamuoli, tad darysiu papildomai namie, o veliau ziuresiu, gal sugrys noras ir i  sportklubi gryzti prie stakliu  lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif o man vasarą pats geriausias sportas. Žmonių mažai, liux. Tai labai laukiu kada grįšiu, plius kai dabar labai gerai sekėsi, matau rezultatus, svoriai normalūs eina, negaliu leist apsileist biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif)

Kur dingusios Ramune, tina ?? smile.gif kai kurios visai nebepasirodo cia smile.gif)
Atsakyti
Aha, ir aš vis vieniša čia pasijuntu,kaip ir mitybos temoj su savim pasišneku. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 05 25, 12:43)
Ačiū  4u.gif  o man vasarą pats geriausias sportas. Žmonių mažai, liux. Tai labai laukiu kada grįšiu, plius kai dabar labai gerai sekėsi, matau rezultatus, svoriai normalūs eina, negaliu leist apsileist biggrin.gif

kada vasarą geriau sportuoti, gal ryte g.gif dieną kokia kepykla, kankynė tikra doh.gif

P.S. pumpum, sveikinu pasiekus viršūnę thumbup.gif baigsiu šią sav. ir aš apsiginti laipsnį, prakvėpuosiu lengviau ax.gif
Kad jau prakalbot apie nuodėmes, aš irgi leipėju po audringo savaitgalio, net pikta, kad tokius gerus orus bim-bam praleidau blush2.gif

Papildyta:
vasarą visada būna ištuštėjimas. Geri orai, atostogos, alternatyvus sportas. Paskolinau draugei fotiką ir vis neatsiimu, dariausi foto prieš grįžtant į salę-gal bus konstruktyvių patarimų dėl programos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 05 26, 17:10)
kada vasarą geriau sportuoti, gal ryte g.gif dieną kokia kepykla, kankynė tikra doh.gif

P.S. pumpum, sveikinu pasiekus viršūnę thumbup.gif  baigsiu šią sav. ir aš apsiginti laipsnį, prakvėpuosiu lengviau ax.gif
Kad jau prakalbot apie nuodėmes, aš irgi leipėju po audringo savaitgalio, net pikta, kad tokius gerus orus bim-bam praleidau blush2.gif

Papildyta:
vasarą visada būna ištuštėjimas. Geri orai, atostogos, alternatyvus sportas. Paskolinau draugei fotiką ir vis neatsiimu, dariausi foto prieš grįžtant į salę-gal bus konstruktyvių patarimų dėl programos smile.gif

Man sestad baigiasi atostogos noriu gryst i sale i savo ritma smile.gif i nornalia mityba . Pradejo skaudeti kelenai :/ ryt jai oras nepasiukdlins varysiu begioti palei jura smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 05 26, 18:10)

P.S. pumpum, sveikinu pasiekus viršūnę thumbup.gif  baigsiu šią sav. ir aš apsiginti laipsnį, prakvėpuosiu lengviau ax.gif

Papildyta:

oi tai ne viršūnė dar. dabar darbo reikia biggrin.gif paskui magistras laukia, ir seminarų reiks įvairių sportinių palankyt, kvalifikaciją kelt. na žodžiu dar daug daug visko bus biggrin.gif bet ačiū mirksiukas.gif aš šiandien baigiau su nuodėmėm, gana biggrin.gif vakar su grupiokėm dar šlamštmaistį valgėm ir šampaną gėrėm, vsio, stabdau biggrin.gif
Atsakyti
Pumpum, sveikinu ir as smile.gif

Mazai panuodemiauti galejai biggrin.gif Atidirbsi gi smile.gif smile.gif smile.gif

O as jau apsipatenkinus buvau tustejancia sporto sale. Jei dar to karscio nebutu, butu isvis thumbup.gif p.s. pasimaiviau siandien su nauja sporto aprangele pries telefona, tai ikeliau foto. Siaip tikrai neturiu is ko leisti sau islaidauti perkant prof, apranga. Tai biski is sio, biski is ano lotuliukas.gif Bet tokia ne fitnisine apranga mano lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvyka: 26 gegužės 2014 - 21:12
Kvyka, man patinkanti apranga irgi duoda stimulo sportuoti biggrin.gif
Atsakyti