Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 05 21, 10:45)
Egliukasz, sveika prisijungus, kuo daugiau tuo linksmiau  thumbup.gif

Aciu 4u.gif As turiu protein shake`a geriu vakare, jei normalios vakarienes ner progos pasidaryt, ar darbe, jei valgyt is anksto pasiruosus nebunu. Mano diet whey tai maisau su vandeniu arba kokiu augaliniu pienu ( nuo karves pieno man vidurius paleidzia blush2.gif ) Man jie neskanus kazkaip, labai ta saldiklio skony jauciu ( stevia kartoka poskony turi ) g.gif
Atsakyti
Ar pas mane cia viena SM forumas psichuoja ir zinutes temoje galiu skaityti tik paspaudusi ,,atsakyti,, ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 20, 23:44)
Ar pas mane cia viena SM forumas psichuoja ir zinutes temoje galiu skaityti tik paspaudusi ,,atsakyti,, ? g.gif

Dabar jau normaliai. Prieš tai savaitę kokią durniavo.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 05 21, 11:33)
Aciu 4u.gif As turiu protein shake`a geriu vakare, jei normalios vakarienes ner progos pasidaryt, ar darbe, jei valgyt is anksto pasiruosus nebunu. Mano diet whey tai maisau su vandeniu arba kokiu augaliniu pienu ( nuo karves pieno man vidurius paleidzia blush2.gif ) Man jie neskanus kazkaip, labai ta saldiklio skony jauciu ( stevia kartoka poskony turi ) g.gif

Del skonio ju visokiu buna, maniskis kazkada labai neskanu buvo nusipirkes, po to skanu. Tai ta skanu ir as pagerdavau biggrin.gif O pieno ir as privengiu, ir siaip nemegstu, ir man pucia pilva. Nors nuo to kokteilio pakenciamai jauciausi g.gif

Mna sm pries kokias pora savaiciu strigo, dabar jau normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Bubbleghost @ 2014 05 21, 12:44)

ir man durniavo drinks_cheers.gif

Kokį gerą psl. buvau užėjusi, kur gif tipo paveikslėliai, turbūt visų įmanomų pratimų. Kaip atkapstyti g.gif
Papildyta:
Mes šį proteiną mėgstam
smile.gif
user posted image
Atsakyti
Ikeliau naujesniu foto i albuma 4u.gif

merginos, nezinau, ka daryti, ar valgyti daugiau, auginti mases?

virsus perdziuves, papu neber, gyvai krutines lasta issokusi.

apatine dalis pilna, ten visko daug.

ugis 170 cm,svoris 58 -59 kg.. riebalai 24 proc.

ka jus darytumet?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukinė prerija: 21 gegužės 2014 - 23:09
Sveikos,o as galvojau cia pas mane viena SM grybauja biggrin.gif
Salt ta melyna suknele wub.gif ir is uzpakalio labai gerai atrodai,baltai pavydziu ax.gif
Karalinda,kaip tau ten sveikata,ar praejo skausmas? Is nuotraukos ir as nesuprantu kur ten tavo priaugti kilogramai,ka???? biggrin.gif
As po koju dienos vel ciut paeinu,nu visai man patinka tas skausmelis smile.gif nupirko draugas dovanom proteino,tipo moterisko lotuliukas.gif su visu rugsciu kompleksu,sakau pagersiu vakarais,gal greiciau tie raumenukai atsigaus g.gif
Jau tik 4 dienukes iki atostogu,laukiu,laukiu,o gryzus jauciu vel mano sportas bus lyg nuo pradziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 05 21, 23:55)
Sveikos,o as galvojau cia pas mane viena SM grybauja  biggrin.gif
Salt ta melyna suknele  wub.gif  ir is uzpakalio labai gerai atrodai,baltai pavydziu  ax.gif

Oi aciu wub.gif .Dar reikia padirbeti su uzpakaliu biggrin.gif.

Pagaliau nauja programa,tikiuosi,kad dar labiau pakelsiu uzpakali biggrin.gif dvi dienos kojoms ir uzpakaliui thumbup.gif ,trecia rankom,nugarai.
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 05 21, 11:05)
Ikeliau  naujesniu foto i albuma 4u.gif

ka jus darytumet?

Apatinė dalis pilna? Mano nuomone- vien gražiausi albumėlyje 4u.gif
Nes man negražu siauros apačios, dideli tarpai tarp kojų. blush2.gif
O ką daryti -patars išmanančios, aš tik pasakiau savo nuomonę, per savo matymą. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 22 gegužės 2014 - 11:05
O as merginos dbr atsiplsidavus per atostogas biggrin.gif valgau viska . Viesbutyje yra mini sale , apsilankiau vakar ;D minkstimo ant pilvo jau turiu biggrin.gif na bet grysiu nusidziovinsiu greit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 05 21, 23:05)
Ikeliau  naujesniu foto i albuma 4u.gif

ka jus darytumet?

kas tai apatinei daliai ne taip? blink.gif
Atsakyti
Na ką salei abonementas baigėsi, naujo nepirksiu, nes kitą savaitgalį išvažiuoju labai labai nusipelnyto poilsio į Maljorką wub.gif thumbup.gif tai namie su TRX padirbėsiu, o grįžus ieškosiuos darbo smile.gif šiandien bakalaurą baigiau, rytoj kursus baigiu 4u.gif
Atsakyti