Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Dwin @ 2014 06 12, 13:29)
as irgi tokius darau, bet ir lengviau kai rankom prisilaikai nei kad su stanga ant peciu  ax.gif

Tikrai lengviau, bet kartu ir rankos dirba. Nors dabar as jau pradejau ant vienos kojos daryti, tai man sunku, viskas dega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 12, 00:28)

Kas dėl kamuolių, yra toks treneris Bimba. Jis žiauriai juos mėgsta. Jis pats laisvai atsistoja ant 2 puskamuolių sudėtų vienas ant kito ir daro pritūpimus (aš vos porą tokių padariau...), jo treniruojami sportininkai daro pritūpimus atsistoję ant normalaus gimnastinio kamuolio! O kiti dar sugeba ir taip stovėdami gaudyti jiems mėtomą 5kg kamuolį, kai neaišku, į kurią pusę jį numes. Patikėkit, kiek daug galima nuveikti su kamuoliu  mirksiukas.gif

Na ir aš pasisakysiu dėl tų kamuolių biggrin.gif Ilgą laiką negalėjau jų pakęsti, visi pratimai ant kamuolio man buvo kančia, bet kažkuriuo momentu persilaužiau, ir pradėjo patikti, visi pratimai ant kamuolio yra be galo efektyvūs ir yra didelis pliusas, kad daugelis jų mankština būtent giliuosius mūsų raumenis, kurie, atliekant įprastus pratimus, dažnai yra nepelnytai užmirštami mirksiukas.gif
Aš labai mėgstu atsilenkimus ant kamuolio, taip pat ,,plankus" ant kamuolio, tiek sulenktom tiek ištiestom rankom, dar ne galo mėgstu mankštinti dvigalvį šlaunies raumenį kamuolio pagalba, na niekas man jo taip nepakerta kaip kamuolys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bubbleghost: 13 birželio 2014 - 13:10
Visgi vakar dariau tuos savo pritupimus su kamuoliu atidziau- nebe taip greit $(dariau dvigubai leciau, i netiesdama keliu staigiai), atidziai sekdama kelius, judesius. Keliukus labiau i sonus krepiau, matyt, is irprocio jau buvau i lankas nuvaziavus ir del to man jie pradejo skaude. O vakar, "pravalius" techninius niuansus- nei sporto metu, nei po jo, nei para po sporto- keliu neskauda visiskai. bigsmile.gif

Su manim kartu tuo paciu laiku i sale patiako vis ateit viena moteriske, gal 45 metu, bet labai sportisko kuno. Matosi ir is pratimu, svoriu, kad sportuoja ji seniai. Tai ji atsilenkimus daro butent ant kamuolio. Ir viena ranka, buna, pakelus, kita uz galvos.
Bubbleghost, kaip darai tu? Gal reiktu ir man pabandyt prie tokiu pereit, nes tie paprasti, gulint ant kilimelio (as darau kojas laikant ant kamuoio)-nu taip nuobodu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 13 birželio 2014 - 17:15
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 12, 12:09)
Abu kelia, gali ir tokius ir tokius daryt  4u.gif  tik gilūs pritūpimai labiau stuburą apkrauna, aš jų nebedarau  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 13, 18:09)
Visgi vakar dariau tuos savo pritupimus su kamuoliu atidziau- nebe taip greit $(dariau dvigubai leciau, i netiesdama keliu staigiai), atidziai sekdama kelius, judesius. Keliukus labiau i sonus krepiau, matyt, is irprocio jau buvau i lankas nuvaziavus ir del to man jie pradejo skaude. O vakar, "pravalius" techninius niuansus- nei sporto metu, nei po jo, nei para po sporto- keliu neskauda visiskai. bigsmile.gif

As irgi darau pakankamai letai visus pratimus, kad pajausti treniruojama raumeni, kartais dar uzfiksuoju, tada letai griztu i pradine padeti. Nors yra kur reikia greitai istumti, is inercijos smile.gif Man kazkaip pirmoje vietoje yra butent kokybiskas atlikimas pratimo. O siaip prie kiekvieno partimo parasyta judesiu tempas (koncentrine ir ekscentrine fazes). As pagaliau jau beveik ismokau taisyklingai daryti visa savo programa, tai ir rezultatai pasimate, nes pradzioj dar bet kaip darydavau...
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 13, 18:09)

Su manim kartu tuo paciu laiku i sale patiako vis ateit viena moteriske, gal 45 metu, bet labai sportisko kuno. Matosi ir is pratimu, svoriu, kad sportuoja ji seniai. Tai ji atsilenkimus daro butent ant kamuolio. Ir viena ranka, buna, pakelus, kita uz galvos.
Bubbleghost, kaip darai tu? Gal reiktu ir man pabandyt prie tokiu pereit, nes tie paprasti, gulint ant kilimelio (as darau kojas laikant ant kamuoio)-nu taip nuobodu.  biggrin.gif

As tai ivairiausius pratimus darau ant kamuolio, ir standartinius atsilenkimus, ir istriziniams raumenims, o ta moteriske kuri dare viena ranka i prieki kita uz galvos tai as irgi taip darau, pirma viena ranka istiesus, paskui kita, man kazkaip presas daug geriau jauciasi kad jis dirba darant ant kamuolio negu kad ant kilimelio..
Atsakyti
Mano mėgstamiausias su kamuoliu pratimas šis:

http://www.greenster...nster.com_1.png
Atsakyti
Sugundet mane su tais kokteliais proteino biggrin.gif ,pradejau gerti ,ir zinot ka,man jis kompensuoja saldumyno nora g.gif ,atsigeriu jo,kaip ledu -pieno kokteilio,saldus,skanus ir po to man ramu,nesinori saldumynu,o ju man reikia kasdiena doh.gif .Tai kol kas dziaugiuosi,svoris krenta,pasiekiau jau 47kg.,nors specialiai nesikudinu tikrai.Va,ka reiskia,kai atsisakai saldumynu ir vakarais valgai varske biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif As irgi stengiuosi daryti letai, bet uztikrintai, taisyklingai pratimus. Seniau darydavau tas HIIT treniruotes namuose ( labai intensyvios trumpos ), tai vos ne kas menesy po kokia traumele apturedavau doh.gif Nes liezuvy iskisus Zuzkai Light is paskos darydavau viska belekaip, kad tik y tempa suspet biggrin.gif
O dabar patinka tiesiog tai, kad jauciu, kaip raumuo dirba, kokiu tempu galiu daryt. Va ir uzvakar viena panele pasiemus kamuoly dare pritupimus, tai net pagailo - siaip ne taip nuvaziuoja zemyn iki pilno, o kamuolys jau prie kaklo, rangosi kaip unguriukas, kad atgal atsistot. Sako man tu cia labai keistus darai, is kur ismokai tokius smile.gif Tai po to kartu jau darem su palaikymais 10 sek., ir letai atsistodamos, tai tikrai jauciasi thumbup.gif Ir pumpum ydetas pratimas patinka, tik as iki tokio niekaip nedaeinu, as cia kojos per ilgos mano, ar rankos per trumpos - neiseina kolkas doh.gif Tai tokius darau:

user posted image

Ai ir vienas vaikinas buvo prisiplakes, kad atseit pratima viena per letai darau biggrin.gif Parode kaip daryt, tai tik galva palinksejau, padekojau ir toliau sau dariau.. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 14, 11:16)
Sugundet mane su tais kokteliais proteino biggrin.gif ,pradejau gerti ,ir zinot ka,man jis kompensuoja saldumyno nora g.gif ,atsigeriu jo,kaip ledu -pieno kokteilio,saldus,skanus ir po to man ramu,nesinori saldumynu,o ju man reikia kasdiena doh.gif .Tai kol kas dziaugiuosi,svoris krenta,pasiekiau jau 47kg.,nors specialiai nesikudinu tikrai.Va,ka reiskia,kai atsisakai saldumynu ir vakarais valgai varske biggrin.gif .

blink.gif blink.gif vaje vaje 47 , as uz tave visu 12 kg sunkesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 14, 12:48)
blink.gif  blink.gif vaje vaje 47 , as uz tave visu 12 kg sunkesne biggrin.gif

Tu aukstesne ir pas tave raumenu daugiau tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 14, 12:03)
Tu aukstesne ir pas tave raumenu daugiau tongue.gif .

162 as biggrin.gif mes vienodos man rodos smile.gif one raumenu o lasiniu daugiau biggrin.gif
Atsakyti