Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 14, 12:24)
Sveikos 4u.gif As irgi stengiuosi daryti letai, bet uztikrintai, taisyklingai pratimus. Seniau darydavau tas HIIT treniruotes namuose ( labai intensyvios trumpos ), tai vos ne kas menesy po kokia traumele apturedavau doh.gif Nes liezuvy iskisus Zuzkai Light is paskos darydavau viska belekaip, kad tik y tempa suspet biggrin.gif
O dabar patinka tiesiog tai, kad jauciu, kaip raumuo dirba, kokiu tempu galiu daryt. Va ir uzvakar viena panele pasiemus kamuoly dare pritupimus, tai net pagailo - siaip ne taip nuvaziuoja zemyn iki pilno, o kamuolys jau prie kaklo, rangosi kaip unguriukas, kad atgal atsistot. Sako man tu cia labai keistus darai, is kur ismokai tokius smile.gif Tai po to kartu jau darem su palaikymais 10 sek., ir letai atsistodamos, tai tikrai jauciasi thumbup.gif Ir pumpum ydetas pratimas patinka, tik as iki tokio niekaip nedaeinu, as cia kojos per ilgos mano, ar rankos per trumpos - neiseina kolkas doh.gif Tai tokius darau:

user posted image

Ai ir vienas vaikinas buvo prisiplakes, kad atseit pratima viena per letai darau biggrin.gif Parode kaip daryt, tai tik galva palinksejau, padekojau ir toliau sau dariau.. biggrin.gif

kamuolys gal neatitinka dydžio, jei nesigauna padaryti mirksiukas.gif arba jėgų dar trūksta, nes jis ganėtinai sudėtingas palyginti.
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 14, 14:01)
162 as biggrin.gif mes vienodos man rodos smile.gif one raumenu o lasiniu daugiau biggrin.gif

Kur pas tave tie lasiniai,ant ausu lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 14, 13:42)
Kur pas tave tie lasiniai,ant ausu lotuliukas.gif ?

sakykim ne lasiniai , riebalas biggrin.gif ant pilvo, sonu , apatines nugaros dalies .. nu kur labiausiai kaupiasi .. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 14, 15:49)
sakykim ne lasiniai , riebalas biggrin.gif ant pilvo, sonu , apatines nugaros dalies .. nu kur labiausiai kaupiasi .. doh.gif

Eik jau,jus man abi su pumpum ledines wub.gif .O mane jau nervas ima,riebalo dar yra,bet norint ji panaikinti,as tureciau is vios dziusna butu,o to nenoriu unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 14, 15:33)
kamuolys gal neatitinka dydžio, jei nesigauna padaryti  mirksiukas.gif  arba jėgų dar trūksta, nes jis ganėtinai sudėtingas palyginti.

Koky tu kamuoly naudoji? 4u.gif As 65 cm berods turiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 14, 16:45)
Koky tu kamuoly naudoji? 4u.gif As 65 cm berods turiu g.gif

Aš 75, nes mano ūgis 175. Pagal ūgį reikia rinktis. 165-175 turi būti 65cm (na man ir toks ir toks tinka iš esmės), 155-165 55cm, 145-155 45cm
Papildyta:
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 14, 15:54)
Eik jau,jus man abi su pumpum ledines wub.gif .O mane jau nervas ima,riebalo dar yra,bet norint ji panaikinti,as tureciau is vios dziusna butu,o to nenoriu unsure.gif .

Norint neturėt riebalo ir nebūt džiūsnai reikia turėt pakankamai raumeninės masės ir valgyti daug baltymo kad tirpstant riebalui neprasirastų raumeninė masė. Bet šiaip iš esmės ar nebus taip, kad matai save iškreiptai? Nėra pas tave jokio riebalo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 14, 19:56)

Norint neturėt riebalo ir nebūt džiūsnai reikia turėt pakankamai raumeninės masės ir valgyti daug baltymo kad tirpstant riebalui neprasirastų raumeninė masė. Bet šiaip iš esmės ar nebus taip, kad matai save iškreiptai? Nėra pas tave jokio riebalo  lotuliukas.gif

Neee biggrin.gif ,trenere man ta pati pasake,kai paskutini karta mane apziurinejo,net ant nugaros turiu nereikalingo riebalo biggrin.gif ,ant ranku,sonu,ant pilvo maziausiai,bet visur kitur yra doh.gif .Baltymu dabar tikrai daugiau valgau,plius geriu proteina smile.gif .
Atsakyti
O stai as susidariau pati bandomaji savaites meniu.... ax.gif Be tiksliu kiekiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ziuresiu, kaip seksis...
Atsakyti
Aš kai sudarinėju meniu irgi nerašau tikslių kiekių kiek valgyt, jei žmogus to nereikalauja smile.gif kažkaip pati linkus įsidėti esu tiek, kad pavalgyčiau bet nepersivalgyčiau, tai taip ir paaiškinu biggrin.gif aišku būna tokių, kad kcal reikia suskaičiuoti, kiekius surašyti, tai pasėdi ilgėliau tada. Sėdžiu dabar per savaitgalį prie kompo non stop, reikia sutvarkyt kompą nes tiek dirbant nebelaiko senukas blink.gif sudarinėju žiauriai rimtą masės auginimo programą lotuliukas.gif draugui kojos niekaip neauga, tai primąsčiau 4 savaites daryti masės auginimo programą, 1 savaitę kažką panašaus į crossfit kad paįvairinti, ir po to vėl tas pats. Bet tos 4 savaitės susidarys iš 2 skirtingų savaičių smile.gif 1 savaitę vienaip, kitą savaitę kitaip, tada vėl iš pradžių prasuki tas 2 savaitse ir tada savaitė crossfito ir vėl tas pats biggrin.gif išsimatuos, pasisvers, nusifotografuos, žiūrėsim progresą po 3mėn. Kartais va taip va sunku būna prieš genetiką pasipriešinti 4u.gif
Atsakyti
na ir prisižiūrėjau šiandien I. Varnienės (vittel) fb profilį, motyvuojanti moteris kaip reikalas ax.gif įdomu kiek jai yra metų? Na ir kojytės, neatsižiūriu tiesiog, labai sexy biggrin.gif straipsnis:)

Ir šiaip, gal kokių komentarų dėl programos wink.gif šiuo metu labiausiai probleminės kojos (šlaunų vidinės pusės ir užpakalinės) bei sėdimoji. Pilvuko srityje, šonuose yra irgi lično riebaliuko. Viršus ryškokas, gan sausas. Vis dėlto esu linkusi į kardio, riebalo deginimą. Kaip atrodo:
1) 2 dienų programa

KRŪTINĖ – PEČIAI – TRICEPSAS – PILVO VIRŠUS

1. Št. spaudimas 3x10
2. H. spaudimas kampu 3x12
3. Puloveris 3x15
4. H. kėlimas į šalis 3x10
5. H. mostai į priekį 2x12
6. H. mostai pasilenkus 2x12
7. Atsispaudimai nuo suolo 3x12
8. Tricepsas su virve 3x15
9. Atsilenkimai 4x15
10. Susirietimai gulint 2x30
11. Posūkiai su lazda 3x50

KOJOS – NUGARA – BICEPSAS – PRESO APAČIA

1. Pritūpimai 3x15
2. Įtūpstai su hanteliais 4x12
3. Koja mostai į išorę 3x15
4. Nusilenkimai su štanga 4x10
5. Prisitraukimai 5x10
6. 2-jų hant. trauka gulint 4x12
7. Nugaros tiesimas 3x15
8. Bicepsas su h., atrėmus alk. 5x12
9. Kojų kėlimas 4x15
10. Dubens kėlimas 3x20

Papildyta:
2) 2 dienų programa

I
keturgalvis (kojų stūmimas sėdint treniruoklyje) - 3x15
keturgalvis (įtūpstai atgal nuo stepo) - 3x15
įžambiniai (kojų suvedimai sėdint treniruoklyje) - 3x20
krūtinė (rankų stūmimas sėdint treniruoklyje) - 3x12
kūtinė (rankų suvedimai sėdint treniruoklyje) - 3x12
nugara (atsilenkimai romėniškoje kėdutėje) - 3x20
pilvo presas (susirietimai gulint, kojos ant kamuolio) - 3x20
pilvo presas (sukimaisi į šalis treniruoklyje) - 3x20

Prieš ir po po 15 min. cardio

II
nugara (horizontali trauka, sėdint treniruoklyje) - 3x12
nugara (vertikali trauka, sėdint treniruoklyje) - 3x12
krūtinė (rankų suvedimai sėdint treniruoklyje) - 3x12
keturgalvis (kojų tiesimas sėdint treniruoklyje) - 3x12
dvigalvis (kojų lenkimas gulint treniruoklyje) - 3x12
šlaunų išorė (kojų atvedimai sėdint treniruoklyje) - 3x20
pilvo presas (kojų pritraukimas gulint) - 3x15
pilvo presas (susirietimai ant kilimėlio iškeltomis kojomis - 3x15

Prieš ir po po 15 min. cardio

Papildyta:
3) 3 dienų programa

1 treniruote
Krutine 3*6-8/tricepsas 3*10-12

Spaudimas su hanteliais
Spaudimas kampu su hanteliais
Plesimas (hanteliu suvedimai)
Puloveris
Spaudimas zemyn su virve (tricepsas)

2 treniruote
Nugara 3*6-8/bicepsas 3*10-12

Stangos trauka prie pilvo
Vertikali bloko trauka
Horizontali bloko trauka
(Dar primesciau mirtes trauka)
Mostai atgal pasilenkus
Lenkimas su stanga (jei iseina) (bicepsas)

3 treniruote
Kojos 4*12/peciai

Koju spaudimas
Itupstai (daugybe variantu)
Pritupimai
Mirties trauka tiesiom kojom
Pasistiebimai (Ivairus variantai)
Hanteliu spaudimas 3*6-8
Mostai i prieki 3*10
Mostai i sonus 3*10

Papildyta:
4) 3 dienų programa (neturiu kai kurių pratimų pavadinimų tai surašyta treniruokliais (tr.), na neesmė, bazė įvardinta), sakyčiau gal nuo šios programos norėčiau pradėti, tik pakartojimų skč. reiktų paderinti. Čia kažkada trenerio sudaryta asm. programa.

I KRŪTINĖ – TRICEPSAS – BICEPSAS
1. Štangos spaudimas gulint 4x12,10,8,6
2. Hant. suvedimas 3x10-12
3. tr. 4x8-10
4. Tricepsas su lynu 2x12
5. Bicepsas su štanga 4x8-10
6. Bicepsai tr. 2x15
7. tr. 3x20

II KOJOS
1. Pritūpimai 4x15,12,10,8
2. Kojų lenkimas tr. 3x15
3. Kojų spaudimas 2x20
4. Kojų tiesimas 3x6-8
5. tr. 3x10-12
6. Pasistiebimai 5x12-15

III NUGARA – PEČIAI
1. Prisitraukimai 3x8-10
2. tr. 4x6-8
3. Atgal mostai 3x10-12
4. tr. 3x8-10
5. tr. 3x12-15
6. Susirietimai 3x15
7. Posūkiai tr. 3x15
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tursi: 14 birželio 2014 - 23:22
Paskaičiau šį sraipsnį: apie raumenų skausmą, terminija mandra biggrin.gif o esmė-kad kitos dienos raumenų skausmas-ne dėl pieno rūgšties. Kokia jūsų nuomonė, kokių tyrimų gal skaitėt? Tas vėluojantis raumenų skausmas (jei stiprus) labiau pliusas ar minusas?
Aš kažkodėl laikau minusu. Psichologiškai malonu jausti plėšimą, kaip įrodymą, kad gerai padirbėjai. Bet kiek kada domėjausi, susiformavo nuomonė, kad tai nėra labai sveika. Vengiu be saiko draskytis, kaip kad jaunesnė, kažkaip stengiuosi palaipsniui įsitraukti į krūvį, kad kuo mažesnis skausmas kamuotų
Atsakyti