Tursi, pries kelis metus kai sportavau kitoje vietoje, buvo vienas treneris, kuris man vis liepdavo blauzdas varyti, baisia ryskinti. Nes vat jam grazu labai dideles blauzdos pas moteris

Bet jis pats jau buvo linkes i kulturizma. O buvo ir kitas treneris, kuris sudarinejo programa man, tai jis atsizvelge i mano norus. As norejau proporciju, tai labai mazai su blauzom dirbau.
O dabar tarkim savo treneriui nieko nesakiau apie blauzdas, bet jis man joms nei vieno pratimo neitrauke i programa. Nes ir taip ji pas mane nemaza, nenoriu jos ryskinti visai. Kruvio ji gauna kazkiek nuo kitu pratimu ir to man uztenka. Pries sudarant programa, keliau vienintele salyga, kad noriu proprocingo kuno su savo duomenimis

Liemeniui irgi darau pratimus, darau ir sonams, nors irgi bijojau, kad isplatesiu, bet nieko neisplatejo man tas liemuo.
Tu ir nebijok, jog kazkas isplates, jeigu jau matysi, kad kazkur pletiesi, tai maziau apkrovos tai vietai ir vel susitrauksi

Gi cia raumuo, neterniruosi ir neturesi

Jau kuris laikas pastebiu, kad krutine vos padidejo man, negaliu atsidziaugti. Tiesiog, kai pradejau sportuoti ir virsuje, pasikele kazkiek krutines raumuo, tuo paciu pakele ir kruti. Bet vizualiai man patinka ka matau