Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Salt, tu gerai sakai. Vakar ir su MB pakalbėjom, aš paniškai bijau liemens išplatėjimo biggrin.gif bet priėjom išvados, kad reikia prisižiūrėti, neišsinešti labai, bet ir nebijoti paniškai, nes šiaip ar taip, raumenuko koks cm ant liemens geriau nei nesportavęs nudžiuvimas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 06 16, 14:01)
Salt, tu gerai sakai. Vakar ir su MB pakalbėjom, aš paniškai bijau liemens išplatėjimo biggrin.gif bet priėjom išvados, kad reikia prisižiūrėti, neišsinešti labai, bet ir nebijoti paniškai, nes šiaip ar taip, raumenuko koks cm ant liemens geriau nei nesportavęs nudžiuvimas. drinks_cheers.gif

Neisplatejo man joks liemuo. Buna atrodo liemuo paplateja kai yra riebalo ant liemens ir raumuo ji truputi sukelia su savimi pastiprejes. Ir vaizdas buna zymiai geresnis nors ir matot kad daugiau cm. Bet is esmes jei riebalo nera tai tikimybe kad paplaTes labai maza. Nebent genetiskai labai jau linkusios
Atsakyti
Tursi, pries kelis metus kai sportavau kitoje vietoje, buvo vienas treneris, kuris man vis liepdavo blauzdas varyti, baisia ryskinti. Nes vat jam grazu labai dideles blauzdos pas moteris biggrin.gif Bet jis pats jau buvo linkes i kulturizma. O buvo ir kitas treneris, kuris sudarinejo programa man, tai jis atsizvelge i mano norus. As norejau proporciju, tai labai mazai su blauzom dirbau.

O dabar tarkim savo treneriui nieko nesakiau apie blauzdas, bet jis man joms nei vieno pratimo neitrauke i programa. Nes ir taip ji pas mane nemaza, nenoriu jos ryskinti visai. Kruvio ji gauna kazkiek nuo kitu pratimu ir to man uztenka. Pries sudarant programa, keliau vienintele salyga, kad noriu proprocingo kuno su savo duomenimis biggrin.gif

Liemeniui irgi darau pratimus, darau ir sonams, nors irgi bijojau, kad isplatesiu, bet nieko neisplatejo man tas liemuo.

Tu ir nebijok, jog kazkas isplates, jeigu jau matysi, kad kazkur pletiesi, tai maziau apkrovos tai vietai ir vel susitrauksi smile.gif Gi cia raumuo, neterniruosi ir neturesi smile.gif

Jau kuris laikas pastebiu, kad krutine vos padidejo man, negaliu atsidziaugti. Tiesiog, kai pradejau sportuoti ir virsuje, pasikele kazkiek krutines raumuo, tuo paciu pakele ir kruti. Bet vizualiai man patinka ka matau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 06 16, 14:01)

As irgi bijojau,nes jau kuo kuo,bet liemeniu tikrai visada galejau dziaugtis biggrin.gif ,bet galiu pasakyti,kad ne tik kad neisplatejo,bet dar ir sumazejo,dabar 58cm. ax.gif ,buvo- 63cm.,net ir klubai nepraplatejo,buvo 87cm.,dabar 84cm. bigsmile.gif ,jokie raumneys neissoko biggrin.gif .
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 16, 16:13)
Neisplatejo man joks liemuo. Buna atrodo liemuo paplateja kai yra riebalo ant liemens ir raumuo ji truputi sukelia su savimi pastiprejes. Ir vaizdas buna zymiai geresnis nors ir matot kad daugiau cm. Bet is esmes jei riebalo nera tai tikimybe kad paplaTes labai maza. Nebent genetiskai labai jau linkusios

drinks_cheers.gif

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 16, 16:46)

Liemeniui irgi darau pratimus, darau ir sonams, nors irgi bijojau, kad isplatesiu, bet nieko neisplatejo man tas liemuo.

O ,vat, sonams man trenere patare nedaryti pratimu,geriau jau kardio daugiau,jei yra riebalu,nes sonai tikrai issoka,bent jau ne vienas treneris man ta sake.O ir nuotraukuose daug kur macius,negrazu visiskai.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 16, 18:48)
As irgi bijojau,nes jau kuo kuo,bet liemeniu tikrai visada galejau dziaugtis biggrin.gif ,bet galiu pasakyti,kad ne tik kad neisplatejo,bet dar ir sumazejo,dabar 58cm. ax.gif ,buvo- 63cm.,net ir klubai nepraplatejo,buvo 87cm.,dabar 84cm. bigsmile.gif ,jokie raumneys neissoko biggrin.gif .

drinks_cheers.gif
O ,vat, sonams man trenere patare nedaryti pratimu,geriau jau kardio daugiau,jei yra riebalu,nes sonai tikrai issoka,bent jau ne vienas treneris man ta sake.O ir nuotraukuose daug kur macius,negrazu visiskai.

As nedaug darau sonams, is triju dienu programos, man tik viena diena gaunasi su trx dirzais, tai niekas neissoko. Bet nepersistengiu, nes irgi girdejusi, kad issipucia sonai. Pagrinde darau preso virsuj, apaciai. Riebalo pas mane nera ant liemens, tai jau konturas matosi preso, ir kvadraciukai lenda po truputi smile.gif Nors kardio jau dabar visada po treniruotes darau bent 10-15 min., bet cia del siknos ir slaunu, ten riebalo sociai dar like biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 16, 18:08)
As nedaug darau sonams, is triju dienu programos, man tik viena diena gaunasi su trx dirzais, tai niekas neissoko. Bet nepersistengiu, nes irgi girdejusi, kad issipucia sonai. Pagrinde darau preso virsuj, apaciai. Riebalo pas mane nera ant liemens, tai jau konturas matosi preso, ir kvadraciukai lenda po truputi smile.gif Nors kardio jau dabar visada po treniruotes darau bent 10-15 min., bet cia del siknos ir slaunu, ten riebalo sociai dar like biggrin.gif

Ir kiek laiko darai sonams?
O,parodyk savo kvadraciukus bigsmile.gif .As kardio darau pradzioje siek tiek,kol apsylu ir dar treniruotes viduryje thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 16 birželio 2014 - 19:24
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 16, 19:58)
Ir kiek laiko darai sonams?
O,parodyk savo kvadraciukus bigsmile.gif .As kardio darau pradzioje siek tiek,kol apsylu ir dar treniruotes viduryje thumbup.gif .

Darau kazkur nuo geguzes 1 d., neatsimenu tiksliai kada as pasiemiau programa, tiek laiko jau dirbu su nauja programa smile.gif Ryt paprasysiu saviskio, kad pafotkintu normaliai mane, imesiu i albuma smile.gif Einu mazdaug kas antra diena, tik si savaitgali jau visa patingejau smile.gif

As apsilimui 8 min kardio darau. ir po treniruotes dar bent 10 -15 min. Jei labai netingiu, tai ir 25 min paminu, bet nuobodu man, tai dazniau apie 15 min gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 16, 19:32)
Darau kazkur nuo geguzes 1 d., neatsimenu tiksliai kada as pasiemiau programa, tiek laiko jau dirbu su nauja programa smile.gif Ryt paprasysiu saviskio, kad pafotkintu normaliai mane, imesiu i albuma smile.gif Einu mazdaug kas antra diena, tik si savaitgali jau visa patingejau smile.gif

As apsilimui 8 min kardio darau. ir po treniruotes dar bent 10 -15 min. Jei labai netingiu, tai ir 25 min paminu, bet nuobodu man, tai dazniau apie 15 min gaunasi.

Lauksim foto,reikia ir man jau nauju,vien palyginimui reikia,ar matosi,kad sukudau,ar isryskejo kazkas labiau biggrin.gif .
Man specialiai kardio irase dar i pabaiga treniruotes,bet ne pabaigoje,dar po kardio darau pora pratimu kojoms,kad geriau degtu riebaliukai biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2014 06 16, 16:01)

O as noriu platesnio liemens ir krutines lastos lotuliukas.gif Nes is priekio ziurint klubai liks kokie yra... platoki. Grazeja sikna ziurint is sono blush2.gif Ir... kiek esu macius fitnesininkiu, tai blyyyn.... subiniukai pa sjas tokie maziukai atrodo ir paskui tokios apvalesnes uzpompintos graizia leskutes. Nu man tokiso subinikes mazos turbut netureti lotuliukas.gif T,y., vizualiai.... Nes klubu nesustumsiu. Tad yra kaip yra, ziuriu kas lipdosi.
Atsakyti
matai, o man kaip tik kuo platesnių klubų norisi ax.gif
Atsakyti
Na ir dienelė. Vakar žaidėm small world iki išnaktų lotuliukas.gif o šiandien kėliausi į darbelį. Keletas asmeninių treniruočių ir pačiai kojų diena po 3 savaičių pertraukos. blink.gif išėjau tai savomis kojomis kaip bebūtų keista, bet dabar ilsintis jaučiu kaip blogėja... lotuliukas.gif lotuliukas.gif nelaukiu rytojaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Kvyka,o kiek cm pas tave liemuo ir klubai? As kaip tik dziaugiuosi plonu liemeniu ir placiais klubais biggrin.gif Tada tokios moteriskos formos atrodo smile.gif
Atsakyti