Egliukasz, sitas aparatas ir pas mane yra, tik kitokio modelio truputi

Darau ir as ant jo, tik kitaip truputi, geras daiktas

Jei labai prakaituoji, tai isprakaituoji ir mineralus, bet jei geri vitaminus, tai pasipildai jais organizma

Man kai trukciojo akis ir dar meslungis kamavo, blauzdas traukdavo labai, tai geriau Mg+Ca+Zn su Vit D, toks kompleksas vienoje tableteje, padejo. Nes visi traukuliai susije su Mg trukumu kiek atsimenu. As jau menesi negeriu jokiu vitaminu, tiesiog daug is mamos darzo gaunu visokiu zalumynu svieziu ir daug valgau vaisiu, uogu . Manau organizmui visko uztenka vasara, bent jau nejauciu, kad kas nors darytusi.
As tai nesuprantu , anksciau labai prakaituodavau, o dabar daug maziau, vandens nesuosi 0.75 l buteliuka mineralinio vandens, man uztenka. Bet pastebejau, kad maziau prakaituoju, tai i wc tenka dazniau lakstyti

Gal tiesiog organizmas prisitaike prie kruvio didesnio

Nors kardio labiausiai skatina prakaitavima, bet tarkim po treniruotes, kai pradejau sportuoti mindavau elipsiuka ant kokio 2-3 lygio, greitis budavo apie 6 km/h, ir as slapia budavau, maike galedavau grezti. Dabar po treniruotes jau koki 5-6 lygi pasidarau, greitis buna irgi apie 6 km/h, ir lengvai paprakaituoju. Greiti renkuosi toki, kad pulsas butu riebalu deginimo busenoje.