Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 20, 20:14)
Raumenis augini? smile.gif

matyt taip iseina. 4u.gif kaip paleo? jei neklystu laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 20, 08:46)
Man irgi del skaiciu ta pati aiskino, as patenku i tu mazai riebalu turinciu kategorija. Bet i pilva pas mane riebalas neina, tik i klubus, uzpakali. Nors realiai, tai labai gerai, kai apacioje kaupiasi, nes senatveje neapriebes vidaus organai, maziau ligu bus gal biggrin.gif

Karalinda, tai tik skaicius, as net neprasiau, kad mane matuotu, tiesiog kalbejau su vienu treneriu, kad pas mane riebi sikna, o tas sako, pas mane labai grazi moteriska forma, o as savo variau, tai jis man skaiciukais norejo irodyti, kad neturiu as to riebalo daug biggrin.gif Siaip kiek zinau pas mane, tas pasverimas yra mokama paslauga, pats nepasisversi.

aš irgi patenku į tą procentą, pas mane tai 14 tai 15 lotuliukas.gif bet per gyvenimą mačiau n merginų su didesniu procentu gerai atrodančių, nes pas jas pvz krūtinė didesnė būna 4u.gif
Atsakyti
Pumpum, pas tave turi buti mazai, tu gi ryskinaisi smile.gif Mane ismatavo ir tiek, man tas skaicius kaip ir nieko nereiskia, vistiek matau vaizda veidrodyje ir matau kur yra tobuleti smile.gif

Siandien su treneriu juokavau, bandziau savo beveik maksimumus, tai nugarai jau iki 22 kg pasikeliau, nors jei padarau po 15 pakartojimu, tai nera maksimumas biggrin.gif Na bet jau sunku buvo paskutinius padaryti. Ir taip kiekvienam pratime bandziau pasisunkinti, dar pabaigai kardio 35 min. ir man vsio buvo, jauciau kaip isseko energija, nereikejo tiek kardio daryti. Arba jau reiktu ne vandeni gerti, o kazka kitokio.

Zuzi_soka, taip ir toliau, tikrai pokyciai matosi, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 06 20, 20:39)
matyt taip iseina.  4u.gif kaip paleo? jei neklystu laikaisi?

Glitimo ner pas mane meniu, bet nevadinciau saves labai paleo g.gif Visko pasitaiko smile.gif Tai begliutenes duonos riekute, tai dar kas.. Kaip tau? 4u.gif
Atsakyti
Zuzi , nu nuostabiai atrodai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 20, 21:59)
Na bet jau sunku buvo paskutinius padaryti. Ir taip kiekvienam pratime bandziau pasisunkinti, dar pabaigai kardio 35 min. ir man vsio buvo, jauciau kaip isseko energija, nereikejo tiek kardio daryti. Arba jau reiktu ne vandeni gerti, o kazka kitokio.

As sia savaite kokosu vandeny pradejau gert po treniruotes, nes kardio darau po valanda plius programa savo doh.gif Tai isgeriu virs litro vandens, aisku viska isprakaituoju, akis viena siek tiek trukciot pradejo unsure.gif Elektrolitus visus isplaunu ar kaip?Vitaminus tai geriu g.gif
Ir as svorius pasikeliau siek tiek blush2.gif Labai smagu thumbup.gif

Dar tokia masinyte radau, neblogai pasitusinau showoff.gif

user posted image

Tik kol dasuto, kaip ja naudotis biggrin.gif
Atsakyti
Egliukasz, sitas aparatas ir pas mane yra, tik kitokio modelio truputi smile.gif Darau ir as ant jo, tik kitaip truputi, geras daiktas smile.gif

Jei labai prakaituoji, tai isprakaituoji ir mineralus, bet jei geri vitaminus, tai pasipildai jais organizma g.gif Man kai trukciojo akis ir dar meslungis kamavo, blauzdas traukdavo labai, tai geriau Mg+Ca+Zn su Vit D, toks kompleksas vienoje tableteje, padejo. Nes visi traukuliai susije su Mg trukumu kiek atsimenu. As jau menesi negeriu jokiu vitaminu, tiesiog daug is mamos darzo gaunu visokiu zalumynu svieziu ir daug valgau vaisiu, uogu . Manau organizmui visko uztenka vasara, bent jau nejauciu, kad kas nors darytusi.

As tai nesuprantu , anksciau labai prakaituodavau, o dabar daug maziau, vandens nesuosi 0.75 l buteliuka mineralinio vandens, man uztenka. Bet pastebejau, kad maziau prakaituoju, tai i wc tenka dazniau lakstyti biggrin.gif Gal tiesiog organizmas prisitaike prie kruvio didesnio g.gif Nors kardio labiausiai skatina prakaitavima, bet tarkim po treniruotes, kai pradejau sportuoti mindavau elipsiuka ant kokio 2-3 lygio, greitis budavo apie 6 km/h, ir as slapia budavau, maike galedavau grezti. Dabar po treniruotes jau koki 5-6 lygi pasidarau, greitis buna irgi apie 6 km/h, ir lengvai paprakaituoju. Greiti renkuosi toki, kad pulsas butu riebalu deginimo busenoje.
Atsakyti
As ant eliptinio dara apie 5km/h, HILL Plus funkcijoj. Dar ir atbulai pavaziuoju, ziuriu irgi, kad ytilpciau y ta riebalu deginima zemesniam pulse, na apie 122-125 smile.gif Gaunas stabiliai jau islaikyt 30 min, anksciau labai sokinedavo, vadinas dar ir sirdele treniruojas thumbup.gif
O kaip tu darai ant to aparato? 4u.gif Be kedutes gal? 4u.gif Man dar be sansu padaryt paciai, bet tikslas yra per pora menesiu sugebet ir tai padaryt thumbup.gif
Pas mane papildai Wellwomen fitness, tai ten viskas viename, bet tiek isprakaituodama gal per mazai visko gaunu. Mano zalumynai, deja, is parduotuviu, tad nemanau, kad super duper man vitaminu duoda smile.gif
Beje, ar butina daryt pratimus pilvo presui, jeigu lasinio nemazai yra? 4u.gif Nes as noriu jy pirma nutirpdyt, tada jau uzsiimt preso formavimu. Dabar kazkaip galvoju, kad uztenka nuo svoriu ir yvairiu pratimu, kuriuos darau skirtingom dienom kojom, ir virsutinei daliai, plius kardio g.gif
Atsakyti
Pas mane sportklubyje, tas aparatas be kedutes, bet platforma pedom, tai as atsistoju, tik apsisukusi, laikausi uz tu mazu rankeneliu ir vazineju su ta platforma aukstyn zemyn smile.gif Reikia man dar pagalbos, uzsimetu 30 kg. Seniau kai sportavau, darydavau kaip foto prisitraukimus, bet irgi su pagalba svoriu smile.gif Nepadarau as prisitraukimu normaliai, per silpnos dar rankos, neiskeliu savo kuno, tai su tuo treniruokliu, 30 kg pasilengvinu biggrin.gif Bet po truputi vis maziau kg uzsimetu, taip pasisunkindama smile.gif

As irgi situs geriau Wellwomen fitness, man jie patiko. Bet kartais dar pagerdavau ir to Ca+Mg+Zn+Vit.D, jeigu jausdavau meslungius. Nuo rudens vel gersiu situs, nes irgi bus tik zalumynai is pardes biggrin.gif

Del preso, as daryciau is karto jam, nes kai lasinys nutirps, jau jis bus treniruotas ir turesi is karto grazu presiuka. Ir siaip, geriau tolygiai viska treniruoti. Nes tarkim treniruoji nugaros raumenis, bet netreniruoji preso, gausis disproporcija, po to gali dar kokie skausmai atsirasti g.gif Vistiek visi raumenys susije, tai reikia tolygiai juos treniruoti, kad neprisidaryti bedu. Pumpum daugiau tau paaiskins kas su kuo susije smile.gif
Atsakyti
As matomo preso turbut niekada neturesiu. Nes- turiu odos pertekliu, ir mityba mano tam netinkama. Bet nuo pat sporto pradzios skiriu jam demesi vistiek. Taip pat paraleliai ir nugaros apaciai. Kaip treneris rekomendavo. Nes jei stiprint-tai tolygiai visa kuna. (Bent toks mano planas..)
Presui darau keliu rusiu pratimus, daugmaz visi atsilenkima. Vieni paprastai, kiti keliant kartu kojomis kamuoli, treti- "zirkliuojant" kojas, o alkunem lieciant kelius ir dar vieni. Sumoj apie 200 judesiuku.
Nors kaip sakau- nesitikiu as to preso net pamatyt. Bet pradedu jaust. Lieciu pilva, sonus, viska- ir jauciu nebe "tesla", o kietuma. bigsmile.gif

Dabar SOS SOS!
Prasau pagElbos. Mano drauge manes klause, o as ieskau patarimo cia.
Ji pagimdzius 3 vaikucius, dabar pasireguliavus mityba numete visa nereikalinga svori, viskas butu kaip ir liuks, bet visgi vien mityba grazaus kuno neturesi, o jos ryski problema- "jojiko kelnes". (Nuotrauka is interneto.)
user posted image

Kokius pratimus, NAMU SALYGOMIS, ji galetu daryt, kad padailint slaunis, ir pakelt uzpakaliuka, kuris dingo. unsure.gif

Aciu labai! Ji gali pasirupint kamuoliu, kilimeliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 21 birželio 2014 - 20:56
Oi tos jojiko kelnes, cia vat mano problema, jei nesportuociau irgi tureciau jas doh.gif Nors dar ir db kazkiek turiu, tik neryskios jau tapo. Joms naikinti tinka visi pratimai, kurie skirti uzpakaliui ir slaunims. Pritupimai, itupstai, atsigulti keturiom ir kojas i virsu kilnoti, palaipsniui su svoriais geriau daryti. Su kamuoliu daug geru pratimu yra, namu salygom tiks. Po truputi viska treniruojant susiformuoja grazus uzpakalis, jis pasikelia ir tada nelieka tu sonu smile.gif Ir kardio reikia, kad bendrai tirptu riebalas.
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 21, 20:51)
As matomo preso turbut niekada neturesiu. Nes- turiu odos pertekliu, ir mityba mano tam netinkama. Bet nuo pat sporto pradzios skiriu jam demesi vistiek. Taip pat paraleliai ir nugaros apaciai. Kaip treneris rekomendavo. Nes jei stiprint-tai tolygiai visa kuna. (Bent toks mano planas..)
Presui darau keliu rusiu pratimus, daugmaz visi atsilenkima. Vieni paprastai, kiti keliant kartu kojomis kamuoli, treti- "zirkliuojant" kojas, o alkunem lieciant kelius ir dar vieni. Sumoj apie 200 judesiuku.
Nors kaip sakau- nesitikiu as to preso net pamatyt. Bet pradedu jaust. Lieciu pilva, sonus, viska- ir jauciu nebe "tesla", o kietuma.  bigsmile.gif

Dabar SOS SOS!
Prasau pagElbos. Mano drauge manes klause, o as ieskau patarimo cia.
Ji pagimdzius 3 vaikucius, dabar pasireguliavus mityba numete visa nereikalinga svori, viskas butu kaip ir liuks, bet visgi vien mityba grazaus kuno neturesi, o jos ryski problema- "jojiko kelnes". (Nuotrauka is interneto.)
user posted image
Kokius pratimus, NAMU SALYGOMIS, ji galetu daryt, kad padailint slaunis, ir pakelt uzpakaliuka, kuris dingo. unsure.gif

Aciu labai! Ji gali pasirupint kamuoliu, kilimeliu.

http://www.buzzle.co...70-33014-47.jpg
http://www.womenshea...s-hip-raise.jpg
http://www.fitnessma...0/squat-dip.jpg
http://images.meredi...s_101388818.jpg
ir aišku pritūpimai, įtūpstai.
Atsakyti