QUOTE(Pumpum @ 2014 06 22, 23:05)
tikrai gali būti dėl apšilimo stokos. pvz nepakankamai apšilus alkūnes man, visados traška nemaloniai darant pvz prisitraukimus. neapšilus pakankamai netgi rankų, darant krūtinę jaučiu ir ten nemalonumą. gali būti, kad nepakankamai apšildinėji vidinę šlaunų pusę. Aš visados tempimą padarau vidinei pusei, patūpinėju kai kojos plačiai o pėdos pasuktos 45 laipsniais. tada neskauda nieko. o dėl ko gali trankyti kaip elektra nežinau. įsivaizduoju tą jausmą bet net nežinau ką patarti

tempimą gal per smarkiai darai, ar ką
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 23, 11:50)
Kvyka, kaip atrodo tavo sporto pradzia, pries pradedant programa?Ka ir kiek laiko darai?As turejau panasia beda seniau, kai neapsilus sportuodavau ir veliau prastai tempima darydavau - neislaikydavau 20-30s, o tik pozas keisdavau kas 5s. Su kokiais svoriais dirbi, ar turejai anksciau bedu kokiu su ta koja?
As siandien su trenere savo kalbejau, tai joooo.... per mazai tempimo pratimu darau, arba per trumpai islaikau poza

Todel turbut pasitempiau.
5 min. apsilu su dviratuku, paskui einu pries veidroduka ir darau tempimo pratimukus geredamasi savimi

... gerai peciukus ir rankytes istampydavau, o va kojom sake per mazai ir per silpnai tie mano patempimai. Tai va, liepe daugiau demesio skirti tempimams ir pries, ir po treniruotes. Tikiuosi, kad pasitaisys padetis.
Jokiu traumu ir bedu nesu turejusi. Svoriai mano nera milziniski

Pritupimus darant imu viena 9kg hanteli, arba du po 7-8 kg. Nusilenkimam su stanga apie 18 kg bendras svoris.. Stumiu uzsimetus 40 kg (kazkiek pati platforma sveria, bet nzn)... kitu nzn aparaciuku svoriu nzn

Tai net nenumanau, kuri pratima darant galejau timtelti.