Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Alvyda @ 2014 06 23, 12:42)
Aciu uz priemima! smile.gif

Po intensyvaus savaitgalio siandien pertraukauju, tai apsiribojau tik 5km begimu. Intensyviai skaitineju apie mityba, bet vat dar niekaip neisikertu, kaip imanoma vakare isvengti angliavandeniu. Ir nors numirk pries miega man norisi ko nors saldaus sad.gif Kaip susivaldyt? Nevirsiju 1600 kcal per diena, stengiuos valgyti daznai ir po nedaug, bet produktai chaotiski daugiau surinkti pagal tai, ko norisi, o ne ko reikia...

valgyk varškę su medaus šaukšteliu arba keliomis uogomis smile.gif ten angliavandenių nebus daug, tai ir nepakenks baisiai.
Atsakyti
na va...tik pasiguodizau jums kad svoris laikosi vietoj...tai snd, kaip tycia is pacio ryto -1kg biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif galvoju gal dazniau pasiguosti biggrin.gif biggrin.gif Siandien turejau koju diena- tai vos paeinu, dar po penktadienio koju dienos neatsigavusi normaliai biggrin.gif

Man jauciu visa organizma sujauke, ir svorio pridejo antibijotikai, kuriuos turejau gerti ten dvi serijas doh.gif dar vaistai nuo skausmo .... doh.gif

bet nieko, gryztu jau vel i savo vezes thumbup.gif fitness4.gif
Atsakyti
O as siandien iskritau is ritmo savo gun_rifle.gif Autobuso vairuotojas nespejus dar y autobusa ylipt gerai truktelejo ir aisku praradau pusiausvyra ir susimusiau ta paty kelia, kur neseniai issigydziau kita trauma doh.gif Nu pypiec kaip nesiseka doh.gif doh.gif Nejaugi reiks sitaip apsirengus iseidinet is namu, kad bent metus laiko jokiu traumu nebutu??? g.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
O siaubas, Egliukasz.... verysad.gif tikekimes kad viskas bus gerai, vargsiuke....bet ir vairuotojas koks nevykelis, cia tau taip nutiko uk? ar LT?
Atsakyti
UK.. Cia kas antras toks, lyg specialiai darytu atrodo g.gif Parasiau ilgiausia laiska su foto, ziuresim ka atrasys g.gif
Siaip prakirsta, skauda tik pacia zaizda, aplink viskas kaip ir normaliai. Kazi ar galiu ryt y sale eit bent jau kardio ir pratimus rankoms ir peciams padaryt, jei normaliai jausiuos rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 22, 23:05)
tikrai gali būti dėl apšilimo stokos. pvz nepakankamai apšilus alkūnes man, visados traška nemaloniai darant pvz prisitraukimus. neapšilus pakankamai netgi rankų, darant krūtinę jaučiu ir ten nemalonumą. gali būti, kad nepakankamai apšildinėji vidinę šlaunų pusę. Aš visados tempimą padarau vidinei pusei, patūpinėju kai kojos plačiai o pėdos pasuktos 45 laipsniais. tada neskauda nieko. o dėl ko gali trankyti kaip elektra nežinau. įsivaizduoju tą jausmą bet net nežinau ką patarti  smile.gif  tempimą gal per smarkiai darai, ar ką  smile.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 23, 11:50)
Kvyka, kaip atrodo tavo sporto pradzia, pries pradedant programa?Ka ir kiek laiko darai?As turejau panasia beda seniau, kai neapsilus sportuodavau ir veliau prastai tempima darydavau - neislaikydavau 20-30s, o tik pozas keisdavau kas 5s. Su kokiais svoriais dirbi, ar turejai anksciau bedu kokiu su ta koja?

As siandien su trenere savo kalbejau, tai joooo.... per mazai tempimo pratimu darau, arba per trumpai islaikau poza blush2.gif Todel turbut pasitempiau.
5 min. apsilu su dviratuku, paskui einu pries veidroduka ir darau tempimo pratimukus geredamasi savimi lotuliukas.gif ... gerai peciukus ir rankytes istampydavau, o va kojom sake per mazai ir per silpnai tie mano patempimai. Tai va, liepe daugiau demesio skirti tempimams ir pries, ir po treniruotes. Tikiuosi, kad pasitaisys padetis.
Jokiu traumu ir bedu nesu turejusi. Svoriai mano nera milziniski smile.gif Pritupimus darant imu viena 9kg hanteli, arba du po 7-8 kg. Nusilenkimam su stanga apie 18 kg bendras svoris.. Stumiu uzsimetus 40 kg (kazkiek pati platforma sveria, bet nzn)... kitu nzn aparaciuku svoriu nzn smile.gif Tai net nenumanau, kuri pratima darant galejau timtelti.
Atsakyti
Apatinei daliai tikrai nemazai reikia tempimo pratimu, nes juk ir nugara reikia istempt gerai, kad koks nervas kur neuzsispaustu, po to buna kerta per pirsciukus tokia kaip elektra ar nudiegia paty stubura nei is sio, nei is to..As net svorius kilnodama per tas 30-60 sek. tarp kartojimu prasitampau siek tiek smile.gif
Atsakyti
Ojei su kiek klausimu susiduriu dabar... Tikiuosi nepabosiu smile.gif
Skaitau ir randu informacija, kuri nesutampa - vienur, kad jei sportas ryte, tai geriau nevalgyt isvis, kitur - kad reikia pavalgyt, kitaip nebus energijos. Tai kaip daryti? Pastebejau, kad pusryciai tikrai teigiamai veikia mane, bet jei sportas prasideda dar pries sesias ryte (atsikeliu, apsirengiu ir isbegu i sporto kluba) - kaip tada? Nevalgyt visai, suvalgyt koki vaisiu ir lekti is karto (irgi nevisai gerai atrodo)?

Siryt visai neplanuotai pakliuvau i uzsiemima pilvo presui (mano treneris ikalbejo nueit i jo vedama uzsiemima). Ismokau keleta nauju ir geru pratimu, kuriuos galesiu pritaikyti veliau, bet pasijutau biskuti neveksla. Ir dar syki isirodziau, kad grupiniai uzsiemimai ne man smile.gif

p.s. atsiprasau uz sveplavima. Darbe neturiu lietuviskos klaviaturos.
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2014 06 24, 10:52)
Ojei su kiek klausimu susiduriu dabar... Tikiuosi nepabosiu smile.gif
Skaitau ir randu informacija, kuri nesutampa - vienur, kad jei sportas ryte, tai geriau nevalgyt isvis, kitur - kad reikia pavalgyt, kitaip nebus energijos. Tai kaip daryti? Pastebejau, kad pusryciai tikrai teigiamai veikia mane, bet jei sportas prasideda dar pries sesias ryte (atsikeliu, apsirengiu ir isbegu i sporto kluba) - kaip tada? Nevalgyt visai, suvalgyt koki vaisiu ir lekti is karto (irgi nevisai gerai atrodo)?

Siryt visai neplanuotai pakliuvau i uzsiemima pilvo presui (mano treneris ikalbejo nueit i jo vedama uzsiemima). Ismokau keleta nauju ir geru pratimu, kuriuos galesiu pritaikyti veliau, bet pasijutau biskuti neveksla. Ir dar syki isirodziau, kad grupiniai uzsiemimai ne man smile.gif

p.s. atsiprasau uz sveplavima. Darbe neturiu lietuviskos klaviaturos.

Valgyt būtinai. Tuščiu skrandžiu gali pasimankštint ar 10min pabėgiot, visais kitais atvejais organizmas energiją pradės imt nebe iš maistinių medžiagų, o iš tavo organizmo resursų - ne tik riebalų, bet ir glikogeno, o vėliau jam pasibaigus iš raumenų. Taip kad nežaist su tais nevalgymais reikia. Efektyviai treniruotei iš vis ten daug niuansų yra dėl valgymo, bet bent jau bananą suvalgiusios ar natūralių sulčių išgėrusios jau padėsite sau mirksiukas.gif

p.s. merginos, kas turit mano fb, būkit geros, pasidalinkit blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
Pumpum, aciu labai uz paaiskinima!
Atsakyti
Džiaugiuos savo naująja programa: ir iššūkių yra, ir įvairovės, ir rankų nepakeliu pasidažyt po to ir svarbiausia-telpu į vieną valandą ir beveik visi pratimai-be treniruoklių. Taigi vėl - savas kūno svoris, kamuolys ir svarmenukai.
Vėliau galėsiu pasidalint.
Bet vistiek įdomiai, kaip suprantu rimtos programos tai suskirstytos dienomį ”kojų”, ”rankų, preso” dienas ir pan. O aš darau viską. Pereinu tiesiog visas pagr.raumenų grupes kas antrą dieną. Kolkas rezultatai labai tenkina, net per greiti laugh.gif
Bet kaži ar taip ir sudarys man ...dar po kokio pusmečio?
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 24, 12:03)
Džiaugiuos savo naująja programa: ir iššūkių yra, ir įvairovės, ir rankų nepakeliu pasidažyt po to ir svarbiausia-telpu į vieną valandą ir beveik visi pratimai-be treniruoklių. Taigi vėl - savas kūno svoris, kamuolys ir svarmenukai.
Vėliau galėsiu pasidalint.
Bet vistiek įdomiai, kaip suprantu rimtos programos tai suskirstytos dienomį ”kojų”, ”rankų, preso” dienas ir pan. O aš darau viską. Pereinu tiesiog visas pagr.raumenų grupes kas antrą dieną. Kolkas rezultatai labai tenkina, net per greiti laugh.gif
Bet kaži ar taip ir sudarys man ...dar po kokio pusmečio?

aš iš kart pradedantiesiems trims dienoms sudarinėju 3 skirtingoms raumenų grupėms pratimus, tik pratimų nebūna daug ir jie nebūna labai sudėtingi, o vėliau galima susiorientuot į sunkesnius pratimus ir dar smulkiau grupes išskirstyti. bet iš esmės jei matai rezultatus kol kas tai gal gerai smile.gif
Atsakyti