Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(tinute84 @ 2014 06 18, 20:01)
Saunuole, as dar kolkas tik 8 km iveikiu wink.gif bet daugiau demesio skiriu ne km, o prebegtam laikui...  smile.gif geriau letas ir ilgesnes Trukmes Begimas , kad degtu man riebalas biggrin.gif

As begu kiek kojos nesa i laika neziuriu smile.gif man irgi riabala reik torpdyt , begu ir vidines lesku puse atrodo dreba biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 18, 21:07)
As begu kiek kojos nesa i laika neziuriu smile.gif man irgi riabala reik torpdyt , begu ir vidines lesku puse atrodo dreba biggrin.gif

Ir vel ji apie ta pati biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 18, 20:11)
Ir vel ji apie ta pati biggrin.gif .

Ok ok as tyliai busiu biggrin.gif nu mano svarstykles rodo 28% body fat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 18, 21:15)
Ok ok as tyliai busiu biggrin.gif  nu mano svarstykles rodo 28% body fat biggrin.gif

Prasom nufotkinti ta riebala lotuliukas.gif ,kuri turi,kai pamatysiu,tada patikesiu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 18, 21:48)
Siandien prabegau 11 km  bigsmile.gif biggrin.gif

saunuuuuu bigsmile.gif

Hmmm... turiu tokia beda-nebeda biggrin.gif Net juokas ima... Ar jusu aplinkoje visi jus supranta del sporto? Butent del raumenu skausmo? biggrin.gif Mano aplinkoj esancios moterys nesupranta... turbut mane uz durne laiko lotuliukas.gif Dabar sukandus dantis neissiduosiu, kad skauda... O tai jau pradeta giesmele "tau skauda ir skauda; tu kazka ten turbut blogai darai". nu blyyyn... ka su tokiom kalbeti apie sporta lotuliukas.gif Nuleidziu juokais... Dar kita supyskta, kai apie sporta kalba pakrypsta. nu turbut skaudi tema,,, nu bet po simts biggrin.gif Tegu ima ir sportuoja, negi as kalta... smile.gif

Tik bendramintes supras blush2.gif

p.s. nauja sporto programle kai jeeegiska... 2 is 3 d. pracekinau... Subinike mano dirbs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 06 18, 21:19)
saunuuuuu  bigsmile.gif

Hmmm... turiu tokia beda-nebeda biggrin.gif Net juokas ima... Ar jusu aplinkoje visi jus supranta del sporto? Butent del raumenu skausmo? biggrin.gif Mano aplinkoj esancios moterys nesupranta... turbut mane uz durne laiko  lotuliukas.gif  Dabar sukandus dantis neissiduosiu, kad skauda... O tai jau pradeta giesmele "tau skauda ir skauda; tu kazka ten turbut blogai darai". nu blyyyn... ka su tokiom kalbeti apie sporta  lotuliukas.gif  Nuleidziu juokais... Dar kita supyskta, kai apie sporta kalba pakrypsta. nu turbut skaudi tema,,, nu bet po simts biggrin.gif Tegu ima ir sportuoja, negi as kalta... smile.gif

Tik bendramintes supras  blush2.gif

p.s. nauja sporto programle kai jeeegiska... 2 is 3 d. pracekinau... Subinike mano dirbs  thumbup.gif

Ner del ko pykti ant ju,as pvz.irgi neabai ka nusimaniau,kol nepradejau sportuoti biggrin.gif .O kad joms neidomu apie tai kalbeti,tai irgi suprantama,jei pacios nesportuoja.Mes su vyru pradejom apie tai kalbeti,diskutuoti,kai jis pradejo sportuoti,as anksciau pradejau,tai smagu,kad radom bendra pomegi biggrin.gif .Juk paciai turbut nelabai butu idomu kalbetis apie vaikus ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 18, 23:29)
Ner del ko pykti ant ju,as pvz.irgi neabai ka nusimaniau,kol nepradejau sportuoti biggrin.gif .O kad joms neidomu apie tai kalbeti,tai irgi suprantama,jei pacios nesportuoja.Mes su vyru pradejom apie tai kalbeti,diskutuoti,kai jis pradejo sportuoti,as anksciau pradejau,tai smagu,kad radom bendra pomegi biggrin.gif .Juk paciai turbut nelabai butu idomu kalbetis apie vaikus ax.gif ?

apie vaikus idomu man... smile.gif Tik kad savu neturiu, bet idomu klausyti :}

Apie sporta ne as kalba uzvedu. O jos prisikabina, o as rimtai isdestau, kad cia taip ir anaip. Jos vis per danti traukia mane doh.gif Ir paskui susiparina, kai as ju nesamones sudirbu. blush2.gif Yra viena irgi vaiksciojanti i sporto kluba. Bet jai sportas nepatinka... Gal kitu tikslu ten turi, nezinau ax.gif
Atsakyti
As kolkas su begimu nedraugauju, nes reik svorio nukratyt, kad sanariams nekenkciau plius dar sirdy patreniruot noriu. Kai uzsilipu ant eliptinio, tai man prireikia apie 3-4 minuciu, kol pulsas 122-125 buna tolygiai visa laika, nes iki 135-140 pasoka tuo paciu greiciu darant doh.gif Bet jau geriau sekas, maziau sokineja thumbup.gif Isvis labai uzsikabinau su sportu, toks man poilsis po darbo, nuo MB ir visu kitu.. biggrin.gif Niekaip negaliu atsidziaugt, kad LT per atostogas susikaupiau ir nuejau pas trenery ir pora pamokeliu pasiemiau, programa ir t.t. wub.gif
Apie sporta nesneku su niekuo is kolegu ar draugu - tam turiu FB ir jus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 18 birželio 2014 - 21:40
QUOTE(kvyka @ 2014 06 18, 21:19)
saunuuuuu  bigsmile.gif

Hmmm... turiu tokia beda-nebeda biggrin.gif Net juokas ima... Ar jusu aplinkoje visi jus supranta del sporto? Butent del raumenu skausmo? biggrin.gif Mano aplinkoj esancios moterys nesupranta... turbut mane uz durne laiko  lotuliukas.gif  Dabar sukandus dantis neissiduosiu, kad skauda... O tai jau pradeta giesmele "tau skauda ir skauda; tu kazka ten turbut blogai darai". nu blyyyn... ka su tokiom kalbeti apie sporta  lotuliukas.gif  Nuleidziu juokais... Dar kita supyskta, kai apie sporta kalba pakrypsta. nu turbut skaudi tema,,, nu bet po simts biggrin.gif Tegu ima ir sportuoja, negi as kalta... smile.gif

Tik bendramintes supras  blush2.gif

p.s. nauja sporto programle kai jeeegiska... 2 is 3 d. pracekinau... Subinike mano dirbs  thumbup.gif

aš nešneku su kitais apie sportą ir apie skausmą. beveik niekas nežinojo kad aš lankiau kursus ir ruošiaus būti trenere. mažai kas apskritai žinojo kad ne vieni metai plušu salėje smile.gif dėl raumenų skausmo nu laaabai retai kam nors nuleisdavau juokais kai reikėdavo užlipt daug laiptų po kojų dienos. todėl tokių nesusipratimų išvengiu rolleyes.gif pakalbu su draugu, su jumis, su klientais, ir to gana biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 18 birželio 2014 - 22:25
Pritariu.
Atsakyti
QUOTE(tinute84 @ 2014 06 18, 22:01)
Saunuole, as dar kolkas tik 8 km iveikiu wink.gif bet daugiau demesio skiriu ne km, o prebegtam laikui...  smile.gif geriau letas ir ilgesnes Trukmes Begimas , kad degtu man riebalas biggrin.gif

per kiek laiko 8 km. nubėgi? Koks tas lėtesnis tempas? Aš kažkur per valandą. Ir galvoju ar dar lėtinti ar jau greitinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2014 06 19, 10:00)
per kiek laiko 8 km. nubėgi? Koks tas lėtesnis tempas? Aš kažkur per valandą. Ir galvoju ar dar lėtinti ar jau greitinti g.gif

As per valanda laiko nubegu wink.gif
Atsakyti