Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(ispamas @ 2014 06 25, 13:46)
Gal eičiau, jei nuoroda būtų - negaila, bet nežinau, kur smile.gif

parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 24, 13:03)
Taigi vėl - savas kūno svoris, kamuolys ir svarmenukai.
Vėliau galėsiu pasidalint.

A tai pasidalinsi programa ar ne? 4u.gif Laukt jau nusibodo biggrin.gif As kai cekava zose, tai man ydomu, kas ka daro blush2.gif 4u.gif
As tai siandien koju diena dariau, na ir ka galiu pastebet - po menesio darbo su treniruokliais, kazkaip labai slabna pasijauciau pratimus darydama tik su savo kuno svoriu, tarsi tos kojos kazkokios medines ir sunkios pasidare doh.gif Man labiau aktualu svorio metimas yra ir buti stipresnei g.gif Negi teks treniruoklius apleist ir daugiau su kuno svoriu pratimu daryt g.gif Vakar dariau rankas tai irgi - kaip treniruokliuose laisvai uzsimetu 20-30 kg, taip su svareliais dirbant jau 4 kg daug atrodo, kerta per rankas blink.gif Cia disbalansai kokie raumenu vystos ar kas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 25, 16:15)
A tai pasidalinsi programa ar ne? 4u.gif Laukt jau nusibodo biggrin.gif As kai cekava zose, tai man ydomu, kas ka daro blush2.gif  4u.gif
As tai siandien koju diena dariau, na ir ka galiu pastebet - po menesio darbo su treniruokliais, kazkaip labai slabna pasijauciau pratimus darydama tik su savo kuno svoriu, tarsi tos kojos kazkokios medines ir sunkios pasidare doh.gif Man labiau aktualu svorio metimas yra ir buti stipresnei g.gif Negi teks treniruoklius apleist ir daugiau su kuno svoriu pratimu daryt g.gif Vakar dariau rankas tai irgi - kaip treniruokliuose laisvai uzsimetu 20-30 kg, taip su svareliais dirbant jau 4 kg daug atrodo, kerta per rankas blink.gif Cia disbalansai kokie raumenu vystos ar kas? g.gif

Man atrodo geriausiai, kad visokiu pratimu butu. Treniruokliuose vistiek yra ribota judesio amplitude, stacionaru, treniruoji tik tam tikra grupe raumenu. O jau kai dirbi su savo kunu ir kamuoliu ar trx, ar dar kaip, isijungia daug vidiniu raumenuku, kuriuos su treniruokliais neisjudini, todel ir sunku atrodo.

Man tarkim darant itupsta ant vienos kojos su trx dirzu be svorio yra sunkiau, nei kazka darant stacionariam treniruoklyje. Nes kad islaikyti pusiausvyra isitempia visas kunas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif vakar buvo nugara ir krutine , ir po to 7.6 km begimas lauke smile.gif snd neturiu jegu ir noro niekam , uzpuole pms atrodo doh.gif

Ikeliau keleta naujesniu foto i albumely
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 25, 18:32)
Sveikos merginos smile.gif vakar buvo nugara ir krutine , ir po to 7.6 km begimas lauke smile.gif snd neturiu jegu ir noro niekam , uzpuole pms atrodo  doh.gif

Ikeliau keleta naujesniu foto i albumely

Kojos ir uzpakaliukas jau truputi per kudi biggrin.gif ,norisi daugiau mesytes blush2.gif ,ir nemaciau jokio riebaliuko,apie kuri kalbejai lotuliukas.gif ,atrodai thumbup.gif .

Ir as viena ikleliau ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 25, 17:46)
Kojos ir uzpakaliukas jau truputi per kudi biggrin.gif ,norisi daugiau mesytes blush2.gif ,ir nemaciau jokio riebaliuko,apie kuri kalbejai lotuliukas.gif ,atrodai  thumbup.gif .

Ir as viena ikleliau ax.gif .

Nu jau uzpakalis tikrai ne kudas biggrin.gif tau gal is nugaros ir PUsnuogi parodyt ? biggrin.gif tavo liemuo pasaka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 25, 19:38)
Nu jau uzpakalis tikrai ne kudas biggrin.gif tau gal is nugaros ir PUsnuogi parodyt ? biggrin.gif tavo liemuo pasaka  wub.gif

Eik jau lotuliukas.gif ,sunku iziureti ta uzpakali,nes bandeles kazkur dingusios lotuliukas.gif ,bet is tikruju parodyk,kaip be kelniu jis atrodo bigsmile.gif .
Aciu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 25, 18:42)
Eik jau lotuliukas.gif ,sunku iziureti ta uzpakali,nes bandeles kazkur dingusios lotuliukas.gif ,bet is tikruju parodyk,kaip be kelniu jis atrodo bigsmile.gif .
Aciu 4u.gif .

Jau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 25, 20:19)

Kad nera ko gedytis bigsmile.gif ,tobulas uzpakaliukas thumbup.gif ,pasirodo,yra tos bandziukes lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 25 birželio 2014 - 20:29
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 25, 19:28)
Kad nera ko gedytis bigsmile.gif ,tobulas uzpakaliukas thumbup.gif ,pasirodo,yra tos bandziukes lotuliukas.gif .

Dar yra yra biggrin.gif biskutuka
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 25, 15:15)
A tai pasidalinsi programa ar ne? 4u.gif Laukt jau nusibodo biggrin.gif As kai cekava zose, tai man ydomu, kas ka daro blush2.gif  4u.gif

Visados vengiu treniruoklių, nes raumenys ištreniruoti su jais ką daugiausia gali, tai būti gražūs, bet tikrai nenaudingi. Išlavinimas paviršinis raumuo, ir tik jis ir dirba. Treniruoklius naudoju pradedantiesiems kuriems dar sunkoka dirbti kai kurias raumenų grupes su hanteliais, bet ir tai labai minimaliai tų treniruoklių. Kiek įmanoma darbas su savo kūno svoriu, su balansinėm lentom, kamuoliais, trx, hanteliais ir štangomis. Taip dirbant įsijungia giluminiai raumenys, korsetas (presas, juosmuo), lygsvara ir pan. Žodžiu taip dirbant ne tik gražios būsit, bet ir naudos gyvenime turėsit kur prireiks kažkurių savybių ax.gif
p.s. ant treniruoklių rašomi 10 20 30 tikrai nebūtinai yra kilogramai blush2.gif
Atsakyti
Vajargau, Egliukasz laukia, o aš pamaniusi, kad niekam vistiek nebus įdomu, nes visos turi savo programą-ir nebesirodau. Rytoj rytoj! Įdėsiu su visais paveiksliukais. fitness4.gif showoff.gif pioneer.gif

Nu o pati kad jau mėnesį sportuoji - gal į albumą kokį raumenį jau įmesi? laugh.gif (nebijok, mano tikslas buvo sulieknėt, sustiprėt liemenį sutraukt-tai ir dėjau (dedu) rezultatus po truputį, lyginu pati kas kas mėnesį matuodamasi apimtis. Va tuoj baigsiu trečią mėnesį. smile.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 25 birželio 2014 - 22:25