Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Alvyda @ 2014 06 28, 08:02)
Ačiū už patarimus dėl salotų. Šiandien vakarienei - pekino kopūstas, ridikai, mažieji kūkuruziukai ir morkytės, feta ir padažui šiek tiek natūralaus jogurto. Skanu!!! Net pati netikiu tuo, ką sakau biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 28, 12:17)

Jurgita, atsilenkimai pats prasčiausias pratimas pilvo presui, jį naudoju pati tik pačiai pabaigai "dasimušti". Nebus gyvenime pilvo preso darant tik atsilenkimus, nes jie stiprina tik viršų.

DAbar pamaciau, kad del to preso nusisnekejau, nedarau tu pratimu, kur reikia tokiose zirklese kojas kilnoti, tai pakaitom, tai kryzmai, nekenciu, o kitus kai ispuola tai darau. Su svoriu treniruoklyje susirietimai, jau su 18 kg darau, ir kojas su dubens pakelimu kilnoju, ir su trx sonams darau. Nuo paprastu atsilenkimu tikrai preso nesuformuosi grazaus, pries kelis metus kai sportavau, man presui budavo tik atsilenkimai, tai neturejau gero rezultato. Dabar nuo kitokiu pratimu preso apacia paryskejo daug graziau.

Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 06 27, 19:15)
j-urgit-a , programa stipriai leskom ir siknai sudaryta dabar. Bet as taaaaaaaaaaaaaip nemegstu pritupimu. Bandziau iteigti, kad faaaina jie.  BET NEKENCIU AS JU biggrin.gif

Man pritupimai su trx patinka, ir itupstai taip pat su hanteliais, viskas ok biggrin.gif Bet as nekenciu dvigalvio treniruoti, atsigulus ant pilvo su svoriu kojas lenki link uzpakalio. Man taip sunku, bet darau dantis sukandusi, db jau azartas net paeme, kada as ji pralausiu, kad bent jau kazkiek normaliau padaryciau. Net i kita diena, dar papildoma pratima jam isimecia. Deja noriu rezultato, turiu daryti, nes kitaip nebus nieko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 29, 01:54)

Man pritupimai su trx patinka, ir itupstai taip pat su hanteliais, viskas ok biggrin.gif Bet as nekenciu dvigalvio treniruoti, atsigulus ant pilvo su svoriu kojas lenki link uzpakalio. Man taip sunku, bet darau dantis sukandusi, db jau azartas net paeme, kada as ji pralausiu, kad bent jau kazkiek normaliau padaryciau. Net i kita diena, dar papildoma pratima jam isimecia. Deja noriu rezultato, turiu daryti, nes kitaip nebus nieko biggrin.gif

Deja, turbut darant tik mylimus pratimus rezultato nebutu biggrin.gif Ai, as dar nemegstu tokiu, kur atsisedus reikia hantelius kelti ii virsu. Dabar tiksliai nepasakysiu, kaip tiksliai vadinasi. Nieeekaip nepersilauziu ant didesniu svoriu... Dreba rankos, nors tu ka. Jei biski didesni svori paimu, tai iskeliu maks 5 kartus ir net ranku neistiesiu, o tai jau neteisingai doh.gif Bet nepaisant to, jie man nekelia tiek nemaloniu pojuciu, kaip pritupimai/itupstai rolleyes.gif
Atsakyti
Turbut visi turi megstamus ir nemegstamus pratimus biggrin.gif Virsuj pas mane dar labai "stacionari" programa, nes as nuo nulio pradejau, tai lengviau kazkiek. Va jau kai keisiu ja, turbut daugiau imes su hanteliais ir siaip sudetingesniu pratimu biggrin.gif Vel dejuosiu, kad nieko nepadarau biggrin.gif Hantelius i virsu kiek atsimenu sunkiai man sekesi kilnoti, kad taisyklingai padaryciau, bet gal per silpnas virsus buvo tada, ar per didelis svoris g.gif
Atsakyti
Trys menesiai sporto. Mano rezultatai:
minus 8kg
minus 3cm krutine
minus 9cm nuo liemens ploniausios vietos
minus 8cm nuo pilvo storiausios vietos
po minus 4cm nuo slaunu

user posted image

clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 29 birželio 2014 - 13:06
Zuzišoka! Uau, puikūs rezultatai!!!! thumbup.gif

Aš šiandien po 5 km “race for life“ ir dar tiek pat parėjau namo. Šiai dienai gana cool.gif
Atsakyti
Grazu grazu Zuzi, saunuole 4u.gif Tik kodel foto nedarai su tais paciais rubeliais, kad matytusi kaip smarkiai pasikeite figura? smile.gif Nes nugara atrodo labai skirtingai su liemenele pirmoj foto ir kitokio modelio antroj blush2.gif Ir tai aisku sporto nuopelnas thumbup.gif Bet sunkiau pastebet blush2.gif
Atsakyti
Pritariu egliukaz. Ir dar mažina rezultatus tai, kad nuotrauka 'po' pritraukta iš arčiau. Bet net ir su tuo - uau
Atsakyti
Yra tu nuotrauku albumelyje. Ten ju visa kruvele.. ax.gif (Dariau su tais paciais rubais kelis menesius dar ir iki sportuojant, kol meciau svori) O rezultatas matosi is skaiciu. bigsmile.gif Be to- tingejau plaut, laukt kol isdius tos violetines tympos. Cia siandien "ant greicio". ax.gif Rezultatas matosi veidrodyje ir pagal rubus, kuriuos nesioju kasdien.. cia tik siaip, zvilgsniukas. O kokybe kokia yra tokia- fotografui 5 metai.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 29 birželio 2014 - 16:13
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 29, 01:54)

Papildyta:
D Bet as nekenciu dvigalvio treniruoti, atsigulus ant pilvo su svoriu kojas lenki link uzpakalio.

Pas mane salej nera tokio treniruoklio, o jis man patikdavo Kai sportuodavau lt wink.gif idomu Kuom ji galima pakeisti, gal Pumpum patartu blush2.gif
Atsakyti
Zuzi_soka, saunuole, matosi aptirpe sonai tikrai thumbup.gif

tinute84, man jis buvo visai nieko kol dariau is karto su abiem kojomis. Ir svori jau buvau uzsikelusi iki 10 kg, gal 12.5 kg. Bet va db man treneris po viena koja daryti liepe ir dar kontroliuoti judesi, ir pastrigau konkreciai, su 5 kg, minimumu, vos kelis isspaudziu ir viskas. Ir siaip, kai darai viska po viena koja daug sunkiau, nes reikia islaikyti ir kordinacija, plius geriau apsikrauna treniruojamas raumuo. Su abiem kojomis daugiau is inercijos iskeli, dar kiti raumenys padeda. Atrodo niuansai, bet man labai pasijaute, net negalvojau, kad toks silpnas tas mano dvigalvis biggrin.gif Pas mane dar yra kitoks treniruoklis dvigalviui, atsistoji ant platformos su viena koja, o su kita koja su svoriu lenki koja per keli link uzpakalio. Principas tas pats, tik neatsigulus, o atsistojus darai.
Atsakyti

kaip manot tokie rezultatai pasiekti be papildu ir vien krutineles be nieko valgymu?smile.gif ar daug kardio reikia tokiam kunui suformuoti?

nuotrauka CIA
Atsakyti