QUOTE(Pumpum @ 2014 06 28, 12:17)
Jurgita, atsilenkimai pats prasčiausias pratimas pilvo presui, jį naudoju pati tik pačiai pabaigai "dasimušti". Nebus gyvenime pilvo preso darant tik atsilenkimus, nes jie stiprina tik viršų.
DAbar pamaciau, kad del to preso nusisnekejau, nedarau tu pratimu, kur reikia tokiose zirklese kojas kilnoti, tai pakaitom, tai kryzmai, nekenciu, o kitus kai ispuola tai darau. Su svoriu treniruoklyje susirietimai, jau su 18 kg darau, ir kojas su dubens pakelimu kilnoju, ir su trx sonams darau. Nuo paprastu atsilenkimu tikrai preso nesuformuosi grazaus, pries kelis metus kai sportavau, man presui budavo tik atsilenkimai, tai neturejau gero rezultato. Dabar nuo kitokiu pratimu preso apacia paryskejo daug graziau.
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 06 27, 19:15)
j-urgit-a , programa stipriai leskom ir siknai sudaryta dabar. Bet as taaaaaaaaaaaaaip nemegstu pritupimu. Bandziau iteigti, kad faaaina jie. BET NEKENCIU AS JU
Man pritupimai su trx patinka, ir itupstai taip pat su hanteliais, viskas ok

Bet as nekenciu dvigalvio treniruoti, atsigulus ant pilvo su svoriu kojas lenki link uzpakalio. Man taip sunku, bet darau dantis sukandusi, db jau azartas net paeme, kada as ji pralausiu, kad bent jau kazkiek normaliau padaryciau. Net i kita diena, dar papildoma pratima jam isimecia. Deja noriu rezultato, turiu daryti, nes kitaip nebus nieko