Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

j-urgit-a , programa stipriai leskom ir siknai sudaryta dabar. Bet as taaaaaaaaaaaaaip nemegstu pritupimu. Bandziau iteigti, kad faaaina jie. BET NEKENCIU AS JU biggrin.gif nei pritupimu, nei itupstu. Nebepadarau as ju maksimaliai, kiek reiktu. Tai del to ir rasiau, kad man reikia paarti gerai. O as nuejusi i sporto sale taip ale lengvai prasimakaluoju. Va preita kart nedadariau itupstu ir pritupimu. PAsijauciau nusilpus. Nors grizus namo energijos sociai buvo. Tai man tos ugneles neber spaaausti tuos pratimus maksimaliai.
Atsakyti

aciu , Jurgita, 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 06 27, 19:15)

Tai pabandyk daryt tuos pritupimus su kamuoliu, man jie labiau patinka ir tinka, o dega leskos ir uzpakalis ne ka maziau 4u.gif Arba naudojant pakyla maza kokia. Ytupstai patinka, nors is pradziu dariau LABAI letai, nes keliai krypdavo y visas puses smile.gif Nenorek visko iskart idealiai ir lengvai padaryt, nes tada nebus kur stengtis smile.gif Man pvz. kaifas padaryt daugiau negu praeita karta, bet buna dienu, kai ir 3 kg daug atrodo smile.gif Man keista, kad ugnele tavo dingo, taip uzsivedus buvai, dziaugeis rezultatais 4u.gif Gal pertraukos reiktu g.gif Sako naudinga karts nuo karto pasidaryt off savaitei ar dviem smile.gif
jurgita, gerule programa bigsmile.gif
O tas trx gumas kazin galima namie prisitvirtint kazkaip, ar kambary isgrausiu? biggrin.gif
Atsakyti
Alvyda, nors ir 1000kcal suvartok, jei maistas be ryšio, tai ir nebus rezultato. Vakarui idėjų su kaupu galima atrasti - salotos su tunu, salotos su virtu kiaušiniu, salotos su vištiena,kalakutiena,virta jautiena, varškė su prieskoninėm žolelėm, su cinamonu,, su medum, su pasukom, su uogomis, ir t.t. Tas pats omletas keptas po dangčiu su daržovėmis, svogūnais ir t.t.

Jurgita, atsilenkimai pats prasčiausias pratimas pilvo presui, jį naudoju pati tik pačiai pabaigai "dasimušti". Nebus gyvenime pilvo preso darant tik atsilenkimus, nes jie stiprina tik viršų.

TRX galima namie pakabinti už durų

Kvyka, rezultatai pirmieji visados pasimato žaibiškai, o vėliau reikia darbo. Ir čia jau nebebūna "mėgstu, nemėgstu, darysiu, nedarysiu". Nori rezultato - darai viską, ko reikia tam rezultatui pasiekti, maximaliai. Esi liekna, ne svorį tau mesti reikia, todėl tavo rezultatai bus pasiekiami labai sunkiai, jei norėsi kokybiško gražaus raumenyno. Moterims sunku to pasiekti. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 28 birželio 2014 - 11:18
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 27, 23:17)
Alvyda, nors ir 1000kcal suvartok, jei maistas be ryšio, tai ir nebus rezultato. Vakarui idėjų su kaupu galima atrasti - salotos su tunu, salotos su virtu kiaušiniu, salotos su vištiena,kalakutiena,virta jautiena, varškė su prieskoninėm žolelėm, su cinamonu,, su medum, su pasukom, su uogomis, ir t.t. Tas pats omletas keptas po dangčiu su daržovėmis, svogūnais ir t.t.

Va, pilna ideju. Keist, rotuot ir tikrai vakariene nei nuobodi, nei neskani buna... ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 28 birželio 2014 - 11:57
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 28, 10:17)

Ačiū 4u.gif
O ką pilti ant salotų? Ar nieko?
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2014 06 28, 12:52)
Ačiū  4u.gif
O ką pilti ant salotų? Ar nieko?

alyvuogių aliejaus
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 28, 11:16)
Tai  pabandyk daryt tuos pritupimus su kamuoliu, man jie labiau patinka ir tinka, o dega leskos ir uzpakalis ne ka maziau 4u.gif Arba naudojant pakyla maza kokia. Ytupstai patinka, nors is pradziu dariau LABAI letai, nes keliai krypdavo y visas puses smile.gif Nenorek visko iskart idealiai ir lengvai padaryt, nes tada nebus kur stengtis smile.gif Man pvz. kaifas padaryt daugiau negu praeita karta, bet buna dienu, kai ir 3 kg daug atrodo smile.gif Man keista, kad ugnele tavo dingo, taip uzsivedus buvai, dziaugeis rezultatais 4u.gif Gal pertraukos reiktu g.gif Sako naudinga karts nuo karto pasidaryt off savaitei ar dviem smile.gif
jurgita, gerule programa bigsmile.gif

Siandien issimiegojus, kokybiskai pavalgius pusrycius nuejau sportuoti. Nu ir iskart kitas reikalas.. Ir energijos daugiau, ir pozityvo ir padariau ne tik pagal programa pratimus, bet dar pridejau kojytem viena (gilus itupstai nuo paaukstinimo) ir presiukui damusti. Man turbut po darbo sunkoka sportuoti. Dirbu protini darba (apskaita). Gal tikrai pervargstu. Nors rods ir maistelis pas mane pasidares pilnavertiskas.

O gal reikia kokiu vitaminu energijai? Realiai as vengiu ir nuskausminamuju be reikalo, ir visokiu papildu be saiko gerti (pripazistu magni, nes jo man reikia biggrin.gif ).

QUOTE(Pumpum @ 2014 06 28, 13:17)
...
Kvyka, rezultatai pirmieji visados pasimato žaibiškai, o vėliau reikia darbo. Ir čia jau nebebūna "mėgstu, nemėgstu, darysiu, nedarysiu". Nori rezultato - darai viską, ko reikia tam rezultatui pasiekti, maximaliai. Esi liekna, ne svorį tau mesti reikia, todėl tavo rezultatai bus pasiekiami labai sunkiai, jei norėsi kokybiško gražaus raumenyno. Moterims sunku to pasiekti.  ax.gif

Tu visiskai teisi. Gal pamenat, gal ne, bet kazkada buvau rasiusi, kad presui nelabai patinka pratimai... Zoooooooodz... kazkaip staigiai pradejau dabar matyti jau raumenukus ant pilvo, tai ir kaifa ant preso pratimu pagavau doh.gif Galeciau daryti bele kiek pratimu presui dabar... Vat man ir siubuoja tas patinka-nepatinka pagal rezultatus.

Darau sukandus dantis pratimus. Bet tikrai ne maksimaliai (galeciau daugiau svoriu uzsimesti, bet nemetu ir atlieku kuo greiciau tuos 4 priejimus).
Tik va siandien isimtis buvo. Kazkaip norejos pakankinti save. Bet jauciu, kad ne maksimaliai vistiek g.gif

Bet kuriuo atveju sportas man tapo toks iprastas reikalas, kad mesti net minciu nera. Tik va truksta tos tokios savimotyvacijos varyyyyti maksimaliai. Ne sportininke as dabar.
Atsakyti
Alvyda: Citr sultis, alyv.aliejus, padažai iš natūr.jogurto ... jei salotose gausu pvz.kokio avokado ar tunas aliejuje (retai, bet pasitaiko)- tai daugiau ir nepilu aliejaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 28 birželio 2014 - 14:40
Laukine prerija smile.gif kaip tu gyveni ?? Kaip sportai ? smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už patarimus dėl salotų. Šiandien vakarienei - pekino kopūstas, ridikai, mažieji kūkuruziukai ir morkytės, feta ir padažui šiek tiek natūralaus jogurto. Skanu!!! Net pati netikiu tuo, ką sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 06 28, 18:14)
Laukine prerija smile.gif kaip tu gyveni ?? Kaip sportai ? smile.gif mirksiukas.gif

labas, malonu, kad prisiminei 4u.gif

sportuoju tik mazesniais tempais, nes esu pervagursi, daug reikalu visokiu.
nepavalgau normaliai.

Kaip tu? maciau foto tavo , puikios jos blush2.gif
Atsakyti