Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(tursi @ 2014 06 26, 20:21)
labai įsiminė Jurgita, tikrai kad išduok programą biggrin.gif matyt labai tau tinka, ryškus progresas, labai išdailėjusi figūra thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu, aciu 4u.gif Imesiu savo programa vakare, ar savaitgali, negaila smile.gif Bet nieko ten ispudingo nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2014 06 27, 09:58)
Siandien isitikinau, kad mano veidrodis yra melagis. Paprasiau vyro, kad nufotografuotu mane su maudymosi kostiumeliu ir likau apsalus. Is priekio ir sono dar puse velnio, bet is nugaros kokie kumpiai and juosmens... Fui sad.gif O svoris kaip ikaltas nors sportavau visa savaite kaip patrakus. Suprantu, kad negali tiketis kazko uau, na bet bent pora simtu gramu gi galejo sumazet, a? Cm irgi nejuda, kas be ko (na cia ir nesitikiu nieko taip greit).

Sportavau TIK savaite mirksiukas.gif ,tai lasas juroje,o kaip maitinaisi ta savaite?

Ir nepritariu pasakymui,kad meile sau ne per maista ateina,kaip tik ir per cia,kai i save kemsam visoki bruda,tai ne velnio mes saves nemylim wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2014 06 27, 12:06)
Ne, as per daug myliu save, kad ant grikiu sedeciau  ax.gif
Tai ir mane juokina (nors realiai tai begioju jau pora menesiu ir tik sporto salen grizau pries savaite), bet kai svoris auga, tai matau, kaip jis kasdien lipa gramais. Na noreciau, kad ir zemyn panasiu tempu lapnotu. Juolab, kad ne pirmas kartas kai bandau kazka nukratyt ir niekada nebuvo, kad nejudetu (ir niekada nesilaikiau dietu ta 'dietos' prasme - visada sportas + apsivalgymu apkarpymas). Tris kartus meciau po 12 kg (pirma karta po apsileidimo, kitus du kartus po nestumu).  Pagal skaiciukus - kiek kcal suvartoju ir kiek isdeginu, tikeciaus numesti per menesi bent jau kilograma. Taigi per savaite 250g turetu pajudet. Bet matyt amzius - ne jaunyn gi  rolleyes.gif

250g galima pamesti gerai tuolete pasėdėjus mirksiukas.gif atsiprašau už išsireiškimą, bet tikrai taip.
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 27, 15:22)
Ir nepritariu pasakymui,kad meile sau ne per maista ateina,kaip tik ir per cia,kai i save kemsam visoki bruda,tai ne velnio mes saves nemylim wink.gif.

Nu matai, gal kitas pasakys uz ka tu saves taip nemyli, kad tas salotas ir vistienos krutinele kemsi, nes jam meile sau yra saldainis, sokoladukas ir t.t. Man maistas yra kasdienis pasirinkimas, kaip noriu jaustis - gerai ar blogai smile.gif Nebevalgau savo emociju schmoll.gif Ir su jomis maisto nebesieju, man tai tik budas pakraut save visos dienos darbams ir sportams smile.gif Pakrausiu sh.., netoli ir vaziuosiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 27, 11:31)
(Šis rezultatas per beveik 5mėn.)

Saunus rezultatas 4u.gif

QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 27, 11:54)
1 - Taip kad svarstykles salin, geriau apimtis matuot ir dirbt, dirbt, dirbt su savim smile.gif

2 - P.S. Meile sau su maistu neturi nieko bendro 4u.gif

1 - Sitam pritariu.

2 - O sitam nelabai biggrin.gif

QUOTE(*Salt* @ 2014 06 27, 13:22)
Sportavau TIK savaite mirksiukas.gif ,tai lasas juroje,o kaip maitinaisi ta savaite?

Maitinausi ne pagal taisykles, bet neperlipdama kiekio ribu - 1600 kcal. Ir tame visa beda - na niekaip nesugalvoju, kaip maitintis, jog vakarel liktu beveik vien baltymai. unsure.gif Negali gi kasdien varske kapot su keliom uogom... Apskritai dvi dienas negaliu to paties valgyt. O kulinarijoje esu beviltiska - fantazijos neturiu visai.

QUOTE(Pumpum @ 2014 06 27, 13:30)
250g galima pamesti gerai tuolete pasėdėjus  mirksiukas.gif  atsiprašau už išsireiškimą, bet tikrai taip.

Tai vat - galima. Saziningai sedejau, bet nepameciau lotuliukas.gif

Na as nesitikiu kazko per savaite/menesi ar pan. Na bet i praeitos vasaros sunkenes dar siai vasarai nesibaigus tilpt noretusi, o nesueina per ciela centimetra. Tai kad kvepuot jose butu galima tai ir poros reiktu doh.gif

Zodziu, man reikia gero instruktazo. Savo trenerio neitikinau, kad man reikia svori mest. Jam su savo 8/10 dydziu nepasirodziau labai itikinanciai. unsure.gif Kokie pasiulymai? Bandyt ieskot trenerio per atstuma (t.y. Lietuvoj, o ne UK, kad ribas nubreztu)?
Atsakyti
[quote=Egliukasz,2014 06 27, 14:39]
Nu matai, gal kitas pasakys uz ka tu saves taip nemyli, kad tas salotas ir vistienos krutinele kemsi, nes jam meile sau yra saldainis, sokoladukas ir t.t. Man maistas yra kasdienis pasirinkimas, kaip noriu jaustis - gerai ar blogai smile.gif Nebevalgau savo emociju schmoll.gif Ir su jomis maisto nebesieju, man tai tik budas pakraut save visos dienos darbams ir sportams smile.gif Pakrausiu sh.., netoli ir vaziuosiu biggrin.gif biggrin.gif
[/quote]
Vienas kitas saldainiukas,tai nieko blogo,o ir vien salotas nereikia valgyti,bet jei nuolat kemsi nesveika maista,valgai greito maisto uzkandinese,tai kokia cia meile,kai paskui priaugi svorio,jautiesi stora ir negrazi,va,tada ir pradedi saves nemyleti wink.gif.

Maitinausi ne pagal taisykles, bet neperlipdama kiekio ribu - 1600 kcal. Ir tame visa beda - na niekaip nesugalvoju, kaip maitintis, jog vakarel liktu beveik vien baltymai. unsure.gif Negali gi kasdien varske kapot su keliom uogom... Apskritai dvi dienas negaliu to paties valgyt. O kulinarijoje esu beviltiska - fantazijos neturiu visai.
[/quote]
Ne vien kalorijos svarbu,esme ir tame,koks tai maistas.Valgyk visa diena normaliai,o varske pasilik vakarui,arba vakare valgys kiausinius,vistiena,stai tau ir baltymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Salt*: 27 birželio 2014 - 15:08
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 27, 14:08)
Ne vien kalorijos svarbu,esme ir tame,koks tai maistas.Valgyk visa diena normaliai,o varske pasilik vakarui,arba vakare valgys kiausinius,vistiena,stai tau ir baltymas.

Na su varske man aisku, anksciau jau paaiskino 4u.gif O kaip kiausinius valgyt be duonos ir trupucio sviesto/druskos, tai dar nesugalvojau... Tas pats su vistiena unsure.gif O ka dar valgot vakarais? (jezau, kiek klausimu, kaip kokia durnele jauciuosi)
Atsakyti
QUOTE(Alvyda @ 2014 06 27, 15:25)
Na su varske man aisku, anksciau jau paaiskino  4u.gif O kaip kiausinius valgyt be duonos ir trupucio sviesto/druskos, tai dar nesugalvojau... Tas pats su vistiena  unsure.gif O ka dar valgot vakarais? (jezau, kiek klausimu, kaip kokia durnele jauciuosi)

Kepk omleta,man tada nereikia ir duonos,prisivarau prieskoniu,svogunu laisku,truputi dziugo surio uzberiu,skanumelis wub.gif .Dar vakare isgeriu proteino kokteili,jei jauciuosi labai alkana.
Atsakyti
Man tas 1600 kcal, taip mazai atrodo g.gif Gal nereiktu uzsciklinti ant tu skaiciu, bet svarbu pilnaverte mityba.

Man maistas svarbu, negaleciau apsiriboti dietom visokiom, valgyt ta pati per ta pati. Bet myledama save, stengiuosi valgyti sveikiau, atrasti sau skanius sveikus derinukus. Man svarbu ir vaizdas leksteje.

Vakar pagaliau nusipirkau medaus ir dar lesiu, tik nesugalvojau ka is ju pasidaryti, bet eksperimentuosiu biggrin.gif

O su ta krutinele daug galima prigalvoti, as dazniausiai keiciu prieskonius, ir gaunasi kitas skonis vis. Pipiras + imbieras +cesnakas, karis +cesnakas +kmynas, saldi paprika + cili + pipiras, pipiras + bazilikas +raudonelis +ciobrelis. Arba dar man skanu, vista tik padruskinti, papipirinti, o tada jau su darzovem pakepti-patroskinti, cesnakas su daug zaliu petrazoliu, su grybais, su paprika ir t.t As dar baigiant kepti koki sauksta grietines idedu, gaunasi tarsi su baltu padazu, bet ne visada.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 27, 16:39)
Nu matai, gal kitas pasakys uz ka tu saves taip nemyli, kad tas salotas ir vistienos krutinele kemsi, nes jam meile sau yra saldainis, sokoladukas ir t.t. Man maistas yra kasdienis pasirinkimas, kaip noriu jaustis - gerai ar blogai smile.gif Nebevalgau savo emociju schmoll.gif Ir su jomis maisto nebesieju, man tai tik budas pakraut save visos dienos darbams ir sportams smile.gif Pakrausiu sh.., netoli ir vaziuosiu biggrin.gif  biggrin.gif

man l. patiko tavo toks poziuris wink.gif

Asmeniskai man su savimi reikia kovoti labiau psichologiskai. Jau kuris laikas uzeina tinginyste... Bet 3 kartus i sporto sale nuvarau thumbup.gif

Truputi demotyvuotai veikia mano leskos... nu negrazeja jos ir netobuleja daugiau. L. greit pasimate rezultatas ir psio, vel vietoj stovi smile.gif O su maistu... Normalu savo gaminta maista valgau, pasizvejoju daugiau zalumynu, baltymu vakarais. Ale galvoju, kad mano atveju per mazai sporto lotuliukas.gif Nu tikrai.. Palaikomasis kazkosk gaunasi su mano tinginiavimais...

Isvis pastaruoju metu, kai pamatau, kiek bendramintes pavare i prieki, man pasidaro... pavydu. IR kazkaip demotyvuoti pradeda... Zodzzzz reikia vel save kazkaip uzdegti. O uzdegciau tik ant saves pamacius nauja rezultata. O taaaaam reikia arti daug. O tammmm noro didelio nera dabar biggrin.gif Uzburtas ratas.
Atsakyti
Kvyka, o kalbejai su trenere apie savo leskas, gal reikia programoje joms kazka kito daryti, nei darai g.gif

Mano programa 3-ju dienu, tik i pirma diena isivede dar vienas pratimas dvigalviui, ir presui darau dazniausiai paprastus atsilenkimus, nei ten prirasyta, nes nemegstu tu pratimu biggrin.gif Itupstus darau su hanteliais, kur su trx pritupimai ir itupstai, tai jau ant vienos kojos darau.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Alvyda, mitybos sportuojančioms temoj kalbam, dalinamės meniu.
Aš valgau vakarais arba varškę su uogom, mędum, arba kalną įvairių salotų su ruk.lašiša/vištiena/įvairiais sūriais (pelėsinis, mocarela, feta...), tunu, kiaušiniais.
Atsakyti