[quote=Egliukasz,2014 06 27, 14:39]
Nu matai, gal kitas pasakys uz ka tu saves taip nemyli, kad tas salotas ir vistienos krutinele kemsi, nes jam meile sau yra saldainis, sokoladukas ir t.t. Man maistas yra kasdienis pasirinkimas, kaip noriu jaustis - gerai ar blogai

Nebevalgau savo emociju

Ir su jomis maisto nebesieju, man tai tik budas pakraut save visos dienos darbams ir sportams

Pakrausiu sh.., netoli ir vaziuosiu
[/quote]
Vienas kitas saldainiukas,tai nieko blogo,o ir vien salotas nereikia valgyti,bet jei nuolat kemsi nesveika maista,valgai greito maisto uzkandinese,tai kokia cia meile,kai paskui priaugi svorio,jautiesi stora ir negrazi,va,tada ir pradedi saves nemyleti

.
Maitinausi ne pagal taisykles, bet neperlipdama kiekio ribu - 1600 kcal. Ir tame visa beda - na niekaip nesugalvoju, kaip maitintis, jog vakarel liktu beveik vien baltymai.

Negali gi kasdien varske kapot su keliom uogom... Apskritai dvi dienas negaliu to paties valgyt. O kulinarijoje esu beviltiska - fantazijos neturiu visai.
[/quote]
Ne vien kalorijos svarbu,esme ir tame,koks tai maistas.Valgyk visa diena normaliai,o varske pasilik vakarui,arba vakare valgys kiausinius,vistiena,stai tau ir baltymas.