Įkraunama...
Įkraunama...

Ryanair

QUOTE(Astra777 @ 2014 08 21, 15:25)
Įsiterpsiu ir aš apie tas "varneles" smile.gif ..pati neseniai pirkau bilietus skrydžiui iš Kauno ir atgal, jokių varnelių neieškojau, jų nenuiminėjau, tačiau suma nurodyta langelyje, nuo tos, kurią rezervavo ir nuskaičiavo Ryanair nepasikeitė, rinkausi mokėjimą debetine kortele (taip keletu litų pigiau). Prieš tai buvau skaičiusi pas Makalių apie varnelių nuėmimą, tačiau supratau, kad tai aktualu yra kada perki kita valiuta, o čia perkant debetine kortele, koks gali būti apmokėjimas kita valiuta nei litais? 4u.gif

pvz. svarais 4u.gif . Žmonės turi (gali turėti) įvairių šalių bankų išduotų kortelių.

Kitas klausimas - kai bus įvestas euras, galima numanyti, kad ta lentelė su varnele jau nebeišlįs, nebegalės Ryanairas dūrinti klientų, taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 21 rugpjūčio 2014 - 15:35
QUOTE(syri @ 2014 08 21, 16:33)
pvz. svarais  4u.gif . Žmonės turi (gali turėti) įvairių šalių bankų išduotų kortelių

Taip drinks_cheers.gif ..bet aš turėjau mintyje, kad jei perki skrydį Lietuvoje, kainą skaičiuoja ir rodo litais ir moki lietuviška debetine kortele, kitaip būtų ko gero jei sugalvočiau mokėti litais kitų šalių išduota banko debetine kortele. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2014 08 21, 16:37)
Taip drinks_cheers.gif ..bet aš turėjau mintyje, kad jei perki skrydį Lietuvoje, kainą skaičiuoja ir rodo litais ir moki lietuviška debetine kortele, kitaip būtų ko gero jei sugalvočiau mokėti litais kitų šalių išduota banko debetine kortele. smile.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif , dabar jau susikalbėjom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(syri @ 2014 08 21, 16:39)
drinks_cheers.gif , dabar jau susikalbėjom  mirksiukas.gif

Taip biggrin.gif group.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėja2 @ 2014 08 21, 10:12)
Mes irgi registravomes iškart ir sedejom visi 3 kartu ir pirmyn ir atgal, man rodos jei kartu pirkti bilietai, neišbarsto jie ten po visą lektuvą

Nesvarbu, kad pirkti bilietai kartu. Jei registruosites paskutine diena, gali nebelikti ęju vietu salimais, tada ismeto, kur buna likusiu vietu.

QUOTE(Astra777 @ 2014 08 21, 13:25)
Įsiterpsiu ir aš apie tas "varneles" smile.gif ..pati neseniai pirkau bilietus skrydžiui iš Kauno ir atgal, jokių varnelių neieškojau, jų nenuiminėjau, tačiau suma nurodyta langelyje, nuo tos, kurią rezervavo ir nuskaičiavo Ryanair nepasikeitė, rinkausi mokėjimą debetine kortele (taip keletu litų pigiau). Prieš tai buvau skaičiusi pas Makalių apie varnelių nuėmimą, tačiau supratau, kad tai aktualu yra kada perki kita valiuta, o čia perkant debetine kortele, koks gali būti apmokėjimas kita valiuta nei litais? 4u.gif

Taip taip, cia ta varnele galioja, kai korteles valiuta skiriasi su rodoma.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2014 08 20, 17:04)
Mes skrendam du suauge, vaikas ir kudikis. Registruojuos visada iskart, kai tik leidzia nemokamai. Visada pakliuvo vietos kartu visiem. Man rodos nedesti reikia ir buna vietos kartu 4u.gif

O jeigu susirgs mazius (tfu tfu tfu) ir busim uzsiregistrave i skrydi, tai nebegales vietoj manes kas kitas skrist su vyru. Todel galvoju laukt iki paskutines dienos, bet atskirai sedet irgi nenoriu, gi sunku su maziuku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nicka1: 21 rugpjūčio 2014 - 21:10
QUOTE(Nicka1 @ 2014 08 21, 20:09)
O jeigu susirgs mazius (tfu tfu tfu) ir busim uzsiregistrave i skrydi, tai nebegales vietoj manes kas kitas skrist su vyru. Todel galvoju laukt iki paskutines dienos, bet atskirai sedet irgi nenoriu, gi sunku su maziuku doh.gif

Kad skrist vietoj kazko, reikia moketi uz pavardes keitima. O kai check in padarytas, nesu tikra, ar leidzia keisti pavarde g.gif
Jei taip neramu, pirkit tada vietas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nicka1 @ 2014 08 21, 22:09)

Registruokitės, galima ir po registracijos keisti pavardę, tik pirmą reikia registracijos atšaukimą padaryti už 15 EUR (ir tai tik berods telefonu daroma).
Bet keičiant pavardę bet kuriuo atveju reikės mokėti 110 EUR už žmogų... 4u.gif
Atsakyti
Už „Ryanair“ bilietus bus galima atsiskaityti ir „PayPal“ mokėjimo sistema

http://www.15min.lt/...63-447445?cf=vl
Atsakyti
Sveikos,

užsakinėjau bilietus šeimai ir prie sūnaus palikau "miss". Žinau, kad yra galimybė dar pataisyti, bet manau, kad dėl šito neturėtų kilti problemų. Kaip jūs manote?
Atsakyti
QUOTE(boruze1 @ 2014 08 23, 22:42)
Sveikos,

užsakinėjau bilietus šeimai ir prie sūnaus palikau "miss". Žinau, kad yra galimybė dar pataisyti, bet manau, kad dėl šito neturėtų kilti problemų. Kaip jūs manote?

tikrai nebus problemų.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2014 08 13, 13:35)
A6 irgi registravausi dieną prieš skrydį. biggrin.gif Abu kartus - pirmyn ir atgal taip pat ir abu kartus priority gavau. Ir dar vietas prie avarainio išėjimo kur daug erdvės kojoms. O jums irgi į abi puses priority buvo? Ir gal čia tą priority duoda tiems, kam paskiria vietas prie avarinio išėjimo? Bandau samprotauti. biggrin.gif

nea, iš viso tą dieną buvo du skrydžiai (su persėdimais skridom), ir tik vienas priority buvo, kitas normalus. Ir mūsų priority vietos buvo trečioj eilėj, t.y. už tų gerųjų pačių pirmųjų vietų, tai naudos jokios, tik kad nereikėjo eilėj laukt biggrin.gif
Atsakyti