Sakykit, ar išskrendant iš Rygos vis dar yra papildomas uosto mokestis?
Gal jau kas pasikeitė ir jis įskaičiuotyas į Ryanairo bilieto kainą?
Jei nepasikeitė, tai išlikęs panašiai 7 eur, taip?
Dar klausimas - ar Londono Stanstedo uostas draugiškas naktiniam laukimui?
Graibau kokį skrydį gruodžio pradžioj iki Alikantės ... sunkiai - arba visi su nakvyne oro uoste arba per visą mielą dieną (8-17 val.) laukti uoste persėdimo.
Sveiki,
Ar esate kas skrides is Warsuvos Modlin oro uosto? Gal galetu parekomenduoti aikstele, kur saugiai galetume 2 savaitems palikti automobili?
Ar esate kas skrides is Warsuvos Modlin oro uosto? Gal galetu parekomenduoti aikstele, kur saugiai galetume 2 savaitems palikti automobili?

QUOTE(Sonie @ 2014 08 31, 18:52)
Sveiki,

Va va , ir mane domina...

Sveiki, pirkim registruota bagaza:)
Kaip man zinot ar galiu 15 kg ar 20?
Kazkaip idomiai taisyklese raso ..
Kaip suzinot uz koki mokejom

QUOTE(West @ 2014 09 02, 18:17)
Sveiki, pirkim registruota bagaza:)

O ką rašo ant bilieto?
raso
Checked Bag(s) 266.00 LTL
ir viskas:)
Checked Bag(s) 266.00 LTL
ir viskas:)
Koki bagaza pirkot tiek ir kg
Perkant gi reikia pasirinkti, kiek kg norite, neprisimenat koki rinkot? Tada pagal kaina ziurekit, imkit tuos pacius bilietus ir paziuresik kainas. NOrs buna parasyta ant bilieto kiek kg bagazas.

QUOTE(West @ 2014 09 02, 20:42)
Pagal kainą sprendžiant, jeigu skrendate ne į Graikiją ir Kanarų salas, tai 20 kg:)
QUOTE(katastrofija @ 2014 09 02, 22:34)
Labas, nežinau, kurioj temoj geriau klausti.. Gal kas nors žinote, ar per naktį laukiant skrydžio oro uoste (~7 valandas) galima pereiti patikrą ir laukti "kitoje pusėje? Ar tik likus iki skrydžio tam tikram laikui?
Tikrai ne. Juk registracija į skrydį prasideda likus 2 valandom. Iki to lako, į neutralią zoną jūsų niekas neįleis.
Agha 20 kg 
Aciu, registruojantis parode:)
Bet dabar kita problema - skrendam i i Sicilija rugsejo 08 d - i prieki viskas OK, bet tipo i atgalinis skrydi leis registruotis tik rugsejo 12 d (nors skydis 19 d)
Nu be rysio
... ar uztenka parodyti pdf pvz plancetkeej?
Kur as Sicilijoje "nusipiesiu" tuos bilietus?

Bet dabar kita problema - skrendam i i Sicilija rugsejo 08 d - i prieki viskas OK, bet tipo i atgalinis skrydi leis registruotis tik rugsejo 12 d (nors skydis 19 d)
Nu be rysio

QUOTE(West @ 2014 09 03, 08:18)
Agha 20 kg 
Nu be rysio
... ar uztenka parodyti pdf pvz plancetkeej?

Nu be rysio

galite dabar nusipirkti vietas ir chekintis, ir viskas bus su ryšiu

PDF nepraeis.