Sveiki,
Dapirkau nepilnameciui bilieta. Parasiau laiska rainiui apie bookingo sujungima su jau esamu, atrase, kad sujunge, bet cekina daryt oro uoste.
Kas susiduret? Gal galit pakomentuot kas kaip?
QUOTE(dvynukiene @ 2014 08 25, 21:39)
Sveiki,
Dapirkau nepilnameciui bilieta. Parasiau laiska rainiui apie bookingo sujungima su jau esamu, atrase, kad sujunge, bet cekina daryt oro uoste.
Pasidarykit sau check in, nes kitaip reiks moket. O prijungtam nepilnameciui padarys nemokamai oro uoste. Mes taip darem, kai dapirkom viena bilieta vaikui.
Ryanair'e vaikai ir kudikiai eina atskirai nuo suaugusiuju. Turesite teise greiciau ilipti i lektuva (dazniausiai su arba iskart po priority boarding), o chekin'o jiems daryti nereikia, viska padarys darbuotoja kontroles metu 
o del saves, tute28 teisi - check-in'as oro uoste man atrodo kainos papildomus ~20EUR

o del saves, tute28 teisi - check-in'as oro uoste man atrodo kainos papildomus ~20EUR
QUOTE(dvynukiene @ 2014 08 25, 23:39)
Sveiki,
Dekui uz atsakyma:)
QUOTE(Dana_B @ 2014 08 26, 02:47)
Ryanair'e vaikai ir kudikiai eina atskirai nuo suaugusiuju. Turesite teise greiciau ilipti i lektuva (dazniausiai su arba iskart po priority boarding), o chekin'o jiems daryti nereikia, viska padarys darbuotoja kontroles metu 

kiek esam skridę, niekada nei su vaiku, nei su kūdikiu anksčiau nepraleido.

QUOTE(zuika/puika @ 2014 08 26, 10:22)
kiek esam skridę, niekada nei su vaiku, nei su kūdikiu anksčiau nepraleido.
Eina "priority" ir tada visi kiti. Skrendant iš Graikijos į Lietuvą po priority, toliau lieoė eiti tiem, kad savo rankinį bagažą registravo, ta prasme kam užklijavo tuos geltonus lipdukus.

Teisingai, nes vaikas nera tas pirmenybinis bilietas, priority reikia Nusipirkti

Mum yra pasitaike pora kaartu is Vilniaus i Dublina skristi, kai pasake, kad su vaikais eiti i prieki, bet siaip visada ta pati eile visiems.
Bukit gerutes
, pasakykit prasau jus man blondinei ar papildoma vaiko kuprinyte atitinkancia 35*20*20 reikalavimus galiu nestis kaip ir savo rankinuka?
aciu labai atsakiusioms

QUOTE(guce @ 2014 08 27, 20:33)
Bukit gerutes
, pasakykit prasau jus man blondinei ar papildoma vaiko kuprinyte atitinkancia 35*20*20 reikalavimus galiu nestis kaip ir savo rankinuka?
aciu labai atsakiusioms 

na, aš suprantu (neteko to daryti praktiškai), kad vaikas ( o koks jo amžius? bilietas kainavo tiek pat kiek ir jums?) toks pats keleivis kaip ir jūs ir turi tokias pat teise kaip ir visi kiti įprasti keleiviai
QUOTE(guce @ 2014 08 27, 18:33)
Bukit gerutes
aciu labai atsakiusioms 

Jei vaikas didesnis nei 2m, tai jam taip pat priklauso du rankiniai, mazas ir didelis.