pupkius 
taip sutinku,manau del islaidu ir pan.Na manau neapkrausiu ju,o jei paprasius but liudininkai issigas - nuraminsiu,kad nieko nepirktu ir pan.nebent patys ka nors sugalvos,na ziuresim
Mes irgi sveciu paprasysim kad su savo masinom atvaziuotu i sventes vieta,o kita diena issimiegojus galetu jomis ir grizti,taip sutaupysim ant transporto,o del jaunimo,na pagalvotume del autobusiuko,nes limo per brangu,o savu neturi.Del kainu tai jo... na as manau ir mes ir jus ka nors sugalvosim

o koki nori nuomotis masiniuka jaunavedziams?

man tai labai patinka nauji prabangus mersai,o vat vyrui patinka tos senos masinos,idomu kainos panasios ar skiriasi
Beje neatsakiau i
Pucio klausima del pakvietimu

manau dalinsime juos koki pvz. kovo menesi ir bandysiu pati darytis

o ka kitos mano ir kaip darys?
Papildyta:
QUOTE(Pučis @ 2014 06 07, 18:27)
Mažoji drauge, jeigu nerasiu batų,tai teks siūtis, bet tikiuos, kad per tiek laiko rasiu

Mes irgi imsim liudininkus, šiemet kaip tik jų vestuvės, tai tikiuos, kad vaikelio nesusilauks iki mūsų vestuvių

o jei ne,teks kažką kito galvoti. Ką jūs imsit į liudininkus, jaunus ar vyresnius?
Pas mus bus apie 40-50 žmonių, dar irgi reiks pakoreaguoti sąrašiuką, bet manau nemažai ir atkris

o dėl vaikų, bus keletą vaikų manau... bet jiems kainos už maistą mažesnės, o gal ir nebus, čia nuo tėvelių priklausys

geriau, gal be vaikų ir jiems patiems atsipalaiduoti būtų galima
Mes tai jei bus poros,manau imsim mikriuką , o sau kokį automobilį nuomosim, reiktų atsižvelgti į kainas

dabar draugai kur nomuos savo vestuvėm mikriuką porom,tai 500 lt
Mes dar turbūt imsim jį, kad naktį svečius išvežiotų, nes kaip minėjau, pas mane ne per naktį bus

pasiliksim dviese su vyru
Geras pastebejimas! Per metus gali kas nors uznesteti

va drauge labai nori

tai ziuresim. Liudininkus imsim jaunus draugus,kurie rudeni tuoksis,o apie ka tu galvoji?
O kodel manai,jog daug kas is saraso atkris?

man atrodo kad vaikams per pus kaina yra,o siaip kaip minejai atrodo galima ir nemoketi.
O keliom valandom tavo draugai nuomavo mikriuka ar cia visai dienai ?