Mažoji drauge, oho kiek klausimų

dar neapsispredėm dėl porų, man išvis labai sunku ką nors nuspręsti, kai maniškio nėra

viena prisigalvoju, bet nesinori daryti galutinio sprendimo,tai taip ir nieko konkretaus

O jeigu bus poros,tai turėtų būt 3-4 poros, o dėl suknelių, manau leisiu kiekvienai pagal savo skonį išsirinkti, tik pasakysiu, kokios spalvos (galvoju galbūt pastelines) ir, kad būtų iki kelių ir pan.

gražu, kai visos vienodos, bet dar pagalvosiu, šimtą kartų jaučiu keisis nuomonė

vat pernai kai buvom vestuvėse, ejom su ilgom geltonom suknelėm ir raudonais bateliais, tai aš kaip vargau kol batukus nusipirkau, tokiai mažai ir siaurai kojai beveik be šansų, tai kažkaip iš po to, nenoriu ir savo pamergėm užkrauti vargo, bet manau leisiu jom pasvajot ir kaip jos norėtų atrodyt.
Kaip fainiai dėl saldaus stalo, pas mane tuo turėtų pasirūpinti planuotoja, sakė turi daug visokių visokiausiu indų indelių, žvakindžių ir panašiai

bet jeigu kur nors nueinu, pamatau, ką nors gražaus,tai iškart užsinoriu ir jau ruošiuos pirkt
Geras pastebėjimas, kad didžioji dalis maišo šiuos ir kitus metus, ir man teko ne vieną kartą dar patikslinti ir pasiklausti iš naujo
O ką tu galvoji, ką kitos galvojat dėl pamergių?
P.S. Mažoji drauge, tikiuosi rasit ko norit! aš niekaip neprisiruošiu į sodybą nuvažiuot ir nuvežt avansą, gal dar niekas neužimė

Crist, kaip Renato kainos???