Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(liomi @ 2014 06 02, 17:32)
Papildyta:

Vis tiek nesuprantu,kur as diagnoze cia parasiau?As tiesiog daugiau zinau apie dilgelyte,nei jus,todel ir zinau,kodel jai grazu kaulai.
Atsakyti
Grožio supratimas labai jau individualus dalykas ax.gif vat, kažkam gražu kaulėtos kojos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 02 birželio 2014 - 19:25
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 06 02, 20:17)
Grožio supratimas labai jau individualus dalykas  ax.gif  vat, kažkam gražu kaulėtos kojos  smile.gif

ir tas kazkas nebutu to sakes, jei tam kam sake irgi nebutu grazu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 06 02, 20:27)
ir tas kazkas nebutu to sakes, jei tam kam sake irgi nebutu grazu  biggrin.gif

Man tai čia nieko keisto smile.gif nes man daug kas gražu, kas kitiem keista, kodėl biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2014 06 02, 17:27)
ir tas kazkas nebutu to sakes, jei tam kam sake irgi nebutu grazu  biggrin.gif

ir tam, kam sake, jos neatrodo kauletos, noretu kauletesniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 02 birželio 2014 - 19:39
QUOTE(liomi @ 2014 06 02, 19:38)
ir tam, kam sake, jos neatrodo kauletos, noretu kauletesniu  biggrin.gif

ar išprotėjai? blink.gif biggrin.gif tada jau būtų tik kauliukai, be jokio raumens ax.gif
Atsakyti
Man grazu labai laibos moterys, tokia bohema, toks mistiskumas, trapumas... jau nieko nepakeisi, man lb grazu, taip jau yra.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 06 02, 19:50)
Man grazu labai laibos moterys, tokia bohema, toks mistiskumas, trapumas... jau nieko nepakeisi, man lb grazu, taip jau yra.

tai kad tu tokia ir esi..laiba moteris tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 06 02, 20:50)

as ir laiba, kuda, perkarus ir dar kitaip grazioj formoj vadinama artimuju kurie visi nori kad pavalgyciau biggrin.gif Sveriu 49-50kg, ugis 164cm. Kojos kudos, islinkimai yra biggrin.gif Bet mielai dasideciau +3 arba +5kg ir buciau israiskingesniu formu gal biggrin.gif Mano nelabai patinka liesas veidas ir visi svorio svyravimai pasimato ant jo... paakiai patamseja, zandai ikrenta biggrin.gif (blyn skaitau pati ir isivaizduoju, kaip distrofike aprasineciau biggrin.gif ) ale taip nera viskas normaliai, bet namiskiui suksniai VALGYK DAUGIAU nervina jau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2014 06 02, 11:52)
Man tai tos ,kurios labai bijo pasent tokios tuscios atrodo...gal laikas atsigrezt i savo vidu ir ten paieskot kokiu vertybiu vietoj to,kad pries veidrodi skaiciuot rauksles..nezinau, gal as tiesiog jusu nesuprantu,nes ne ta amziaus kategorija ...puiku atrodyt jauniau nei tavo biologinis amzius ,o toks noras,kad visokie vaikai ,vos issirite is mokyklos suolo tavimi zavetusi ,tai man isvis nesuprantamas schmoll.gif
Papildyta:

sutinku su jusu daugeliu minciu sia tema  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ...pilnai sutinku...tuštuma galvoje,bėgti nuo savo metų...
QUOTE(*Salt* @ 2014 06 02, 14:58)
Keistas grozio suvokimas,nors nestebina,kai pamaciau,kas taip parase.

drinks_cheers.gif
QUOTE(liomi @ 2014 06 02, 18:50)

Vintažas lotuliukas.gif doh.gif
...liomi,sosto tau nebus biggrin.gif teks leistis ant žemės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 06 02, 18:22)
tai kad tu tokia ir esi..laiba moteris tongue.gif

nea 4u.gif

QUOTE(charizmaaa @ 2014 06 02, 19:29)
as ir laiba, kuda, perkarus ir dar kitaip grazioj formoj vadinama artimuju kurie visi nori kad pavalgyciau biggrin.gif Sveriu 49-50kg, ugis 164cm. Kojos kudos, islinkimai yra biggrin.gif Bet mielai dasideciau +3 arba +5kg ir buciau israiskingesniu formu gal  biggrin.gif  Mano nelabai patinka liesas veidas ir visi svorio svyravimai pasimato ant jo... paakiai patamseja, zandai ikrenta biggrin.gif (blyn skaitau pati ir isivaizduoju, kaip distrofike aprasineciau biggrin.gif ) ale taip nera viskas normaliai, bet namiskiui suksniai VALGYK DAUGIAU nervina jau  doh.gif  biggrin.gif

Jus lb gerai atrodote, duomenys - pffff. Tas valgyt, toks dalykas, pasiskirstyt gali ne visur hihihi.gif Nebent, Jus, tikrai, lb mazai valgote, kad namiskiai dar nepriprato, prie sudejimo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 02 birželio 2014 - 22:46
Ko gi jūs čia dabar biggrin.gif
Taigi čia ir yra tuštučių tema, fotkinamės prieš veidrodį (ar pozuojam draugei/vyrui/vaikui, etc.) ir aptarinėjam skudurus, verda aistros dėl kokio rankinuko ar batų, tai ko daugiau tikėtis iš mūsų, tokių nedvasingų lotuliukas.gif

Giliosios tyliai stebi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti