Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Pvz., aš nesiimu nieko daryti, kad atrodyti jauniau, nei dietų kokių, plastinių op., injekcijų, brangių kremų. Tiesą sakant ir neplanuoju (nors... ką ten žinai, gal kada protas susisuks), pas mane kitokios veiklos pilna. Bet tai visai netrukdo paplepėt ta tema biggrin.gif
Gal atrodo kvailai, tuščiai, ką gi, tebūnie.
Dėl to, kad bijoma tik tol, kol neištinka didesnė bėda, tai ne visada.
Gyvenime patyriau su kaupu tiek fizinio (perėjau ligonines), tiek dvasinio skausmo, kad užtektų kokie trim žmonėm, tai pasimėgauti tais tuščiais dalykėliais man visai smagu. Tai kaip tam tikras žaidimas, užsimiršimas.
Nežinau iš tiesų ar išvis pavyks tos senatvės sulaukti biggrin.gif

Va, našta būti tai tikrai nesinori, bet juk tai taip pat ne 100% nuo mūsų priklauso, kad galėtumėm patys koreguot. Pvz., nebijosiu pasent, nebijosiu raukšlių, užtai Dievulis man duos greitą infarktą, o ne Alzheimerį - gerai būtų toks deal'as biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 02 birželio 2014 - 13:41
Apie ta vidini pasauli - Jis be konkurencijos - arba yra, arba ne. Ir jei moteris bus apsileidus ar galvos, kad isvaizda bereiksme, dar nereiskia, kad jos vidus bus nenugalimas. Visa grozio industrija - namu dizainas, drabuziai, kvapai - nera tustybe, tai labai gabiu, isradingu, nepakartojamu zmoniu sfera.

As irgi turejau daug visko gyvenime, niekam nelinkeciau, bet visada atrodysiu geriausiai, kiek galiu. Nes man tai komfortas, tai laisve, tai israiska, tai stprybe.

Moters meile sau, mumyse, dar yra tabu, o reziume, gyvenime - laiminga moteris pamatas.

Zinau, kad sveikata lb svarbu, bet zinau, kad net jei pereiciau chemo kursa, vaiksciociau su graziausiom skarom, pasidaziusi ir neleisciau ligai manes iveikti. As juk esu AS, tai kas esu ir noriu likti tokia. Visada.

Del jaunuoliu, tai vos pabaige dar nera cherry on the top, dvyliktokai - pats tas laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 02 birželio 2014 - 13:49
QUOTE(liomi @ 2014 06 02, 14:47)
Zinau, kad sveikata lb svarbu, bet zinau, kad net jei pereiciau chemo kursa, vaiksciociau su graziausiom skarom, pasidaziusi ir neleisciau ligai manes iveikti. As juk esu AS, tai kas esu ir noriu likti tokia. Visada.

Kai man buvo 19 ir viskam abejinga, susitraukus gulėjau ligoninėje, į mano palatą atvežė 43-jų metų moterį. Ji, tik atsigavusi po narkozės, išsitraukė ryškiai raudonus lūpų dažus, susišukavo, susimovė ant pirštų keletą žiedų ir pasakė: "aš nesidažius ir be savo papuošalų ir į grabą negulsiu" biggrin.gif
Mane tada ištiko lengvas šokas, bet ir tuo pačiu atsirado toooks noras paimt save už pakarpos ir keltis iš lovos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 06 02, 11:23)
ta tema kazkada su nereide rutuliavom cia... beje, kur ji?

berods pasikeitus ji nick'ą buvo, bet irgi seniai mačiau jau...
Atsakyti
Raudoni bateliai drinks_cheers.gif

cia neturi likti visi off hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 02 birželio 2014 - 14:39
QUOTE(raudoni bateliai @ 2014 06 02, 14:29)
Pvz., aš nesiimu nieko daryti, kad atrodyti jauniau, nei dietų kokių, plastinių op., injekcijų, brangių kremų.

bet tai jūsų kokie super geri genai, nes ir be papildomų priemonių atrodot vau mirksiukas.gif jei dar darytumėtės ką, tai visos iš pavydo numirtume biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 02 birželio 2014 - 14:38
QUOTE(evelinki @ 2014 06 02, 12:37)
bet tai jūsų kokie super geri genai, nes ir be papildomų priemonių atrodot vau mirksiukas.gif jei dar darytumėtės ką, tai visos iš pavydo numirtume biggrin.gif

ir asmenybe, ir grozis ir veikla - buna tokiu zmoniu wub.gif

Ir Jus Evelinki - pffff, pamenu kai lauketes - wub.gif
Atsakyti
Išlysiu iš tylių stebėtojų ir paoftopinsiu, dėl randų labai šaunus požiūris. Pati tokių turiu ir man jie tiesiog yra, nei gražu nei negražu, bet pasirodo kitus dažnai šokiruoja neslepiami randai ant moters...
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2014 06 02, 13:52)
Man tai tos ,kurios labai bijo pasent tokios tuscios atrodo...gal laikas atsigrezt i savo vidu ir ten paieskot kokiu vertybiu vietoj to,kad pries veidrodi skaiciuot rauksles..nezinau, gal as tiesiog jusu nesuprantu,nes ne ta amziaus kategorija ...puiku atrodyt jauniau nei tavo biologinis amzius ,o toks noras,kad visokie vaikai ,vos issirite is mokyklos suolo tavimi zavetusi ,tai man isvis nesuprantamas schmoll.gif
Papildyta:

sutinku su jusu daugeliu minciu sia tema  4u.gif

Aš tai nebijau tuščia pasirodyt, kad irgi pradėjau bijoti senatvės. Ne tai, kad bijoti, kad šiaip negražiai atrodysi, o kas vis labiau ryškėja savijautos ir išvaizdos skirtumas. Nes, kaip Liomi rašė, tu gali būti tokia pašėlusi, tokia visa wild ir jauna vidumi, bet atėjus tam tikram laikui veidrodyje būsi tik pašėlusi teta ar pašėlusi babcė, o ne vidaus ir išorės visuma. Oi, nu nemoku gražiai paaiškinti biggrin.gif Žodžiu man neužilgo 35eri, o aš vis dar jaučiuosi tokia malalietka, tik kad jau besiraukšlėjanti.
Atsakyti
Sutinku, Dilukai. Dar tas pasako, tai nera taip baisu, kai zmogus pats lb kompleksuoja, buna lb sunkiu atveju.

Man neteko kazkaip susidurt, bet as aplenkdavau - pirma juos parodydavau, man jie lb kietai atrode, tai ka ir besakysi biggrin.gif Gal, tik ligoninese, seseles - zinok, sijonuka ilgesni ar ka ir nesimatys, gi buna be ranku zmones lieka... biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 06 02, 15:41)
Ir Jus Evelinki - pffff, pamenu kai lauketes -  wub.gif

aš turbūt geriausiai atrodau, kai laukiuosi biggrin.gif paskui kažkaip jau meh cool.gif matyt hormonai suveikia gerai smile.gif

QUOTE(Marla @ 2014 06 02, 15:45)
Žodžiu man neužilgo 35eri, o aš vis dar jaučiuosi tokia malalietka, tik kad jau besiraukšlėjanti.

Marlita, hehe, parašei, kaip apie mane biggrin.gif ir reiks kraustytis pas Damutes nuo 35 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 02 birželio 2014 - 14:53
ir apie mane! As visai nesijauciu suaugusiuju pasaulyje, man dar toli doh.gif biggrin.gif
Atsakyti