Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Nu nieko sau nedaug lotuliukas.gif , 5 sijonai vienu metu, ohohooo
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2014 05 18, 17:28)
Nu nieko sau nedaug  lotuliukas.gif , 5 sijonai vienu metu, ohohooo

3 sijonai, 2 sukneles. Ar cia daug? smile.gif
Atsakyti
Olimpiete, sveika prisijungusi. Su vienu deriniu nesismulkinai, taip sakant jeigu ateit tai su trenksmu, saunuole! biggrin.gif . Idomus jusu stilius labai. Bohemiska sakyciau. Man labiausiai patiko rankine- vokas.
Atsakyti
Olimpiete, labiausiai patiko trecioji foto, pirmoji labai faina, tik batukai man nelabai.
Olgunia, man labai patinka daug tos pačios spalvos deriny, jei tai butu dvi spalvos- butu derinimas, o kai daug tos spalvos- kažkas įdomaus, man labai labai wub.gif

Sigyta, nestandartinis derinys, įdomus, tik man bateliai nepatinka, nors jie ir tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margaretta: 18 gegužės 2014 - 19:17
QUOTE(Olimpiete @ 2014 05 18, 14:58)
Laba diena. Noreciau prisijungti ir pasirodyti. Drabuziu turiu nedaug, turimus derinus tarpusavyje taip, kad jausciausi pirmiausia gerai ir patogiai pati, o visa kita jau paskui. 

visi derinukai, labai gražūs, tik prie trečiojo varianto ilgo sijono keisčiau basutes, todėl, kad kojos per baltos biggrin.gif arba tada reikia odinukę nusimesti tik dėl to, o šiaip puiku visi ypač ta rankinė tame derinuke, kuri mažai matosi:) 4u.gif
Atsakyti
nesuprantu ko tie mano batai nusikalto ax.gif

http://www.russellan...and/invt/122983
Atsakyti
Sygyta, man tiktu cia visi batai - aukstakulniai, sportbaciai, guminiai, kittens, slepkes adidas - visi, tik man sie, tavieji nlb dailus 4u.gif loaferiai man grazus su uzdaru virsum labiau, ilgesniu priekiu.
Papildyta:
Olimpiete, visi sijonai - 100 balu!

Pirmam, batelius keisciau i visiskus aukstakulnius
Antrame - virsu i golfa
Treciame - basutes
Ketvirtas viskas puiku - batai ir palaidine - super thumbup.gif
Penktame rankine i didesne - izeminti viska 4u.gif

Ateikite dazniau friends.gif
Atsakyti
nieko nesupranti, dailus jie biggrin.gif biggrin.gif juokutis. skoniui draugu ner , kaip sakoma. as pasiimciau visu spalvu juos cool.gif
Atsakyti
Aciu visoms. Basutes turiu tik tokias siai vasarai ir dar vienas aukstesniu kulnu. Bet gal cia tiktu balerinos? Turiu pretty balerinas auksines, tamsiai rudas ir juodas, kaip manot.
Liomi, aciu uz patarimus, ypac del antro ir penkto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2014 05 18, 18:56)
nieko nesupranti, dailus jie biggrin.gif  biggrin.gif juokutis. skoniui draugu ner , kaip sakoma. as pasiimciau visu spalvu juos cool.gif

gal, foto neperdave grozio, bet jau derinys - as pusdieni galvojau apie ji wub.gif

Olimpiete, jei derinsite sijona ir balerinas, labiausiai jos tinka prie maxi arba ties keliais ir mini 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 05 17, 19:56)
Superinis 4u.gif  wub.gif
Mano vakar...

kelnes labai! wub.gif
Atsakyti
Kaip ir minejau temoj, kam virs 25 tongue.gif , " sustabdykit kol dar ne velu ( jei kas ne taip" )
user posted image
Atsakyti