Nu nieko sau nedaug
, 5 sijonai vienu metu, ohohooo

QUOTE(Stichija @ 2014 05 18, 17:28)
3 sijonai, 2 sukneles. Ar cia daug?

Olimpiete, sveika prisijungusi. Su vienu deriniu nesismulkinai, taip sakant jeigu ateit tai su trenksmu, saunuole!
. Idomus jusu stilius labai. Bohemiska sakyciau. Man labiausiai patiko rankine- vokas.

Olimpiete, labiausiai patiko trecioji foto, pirmoji labai faina, tik batukai man nelabai.
Olgunia, man labai patinka daug tos pačios spalvos deriny, jei tai butu dvi spalvos- butu derinimas, o kai daug tos spalvos- kažkas įdomaus, man labai labai
Sigyta, nestandartinis derinys, įdomus, tik man bateliai nepatinka, nors jie ir tinka
Olgunia, man labai patinka daug tos pačios spalvos deriny, jei tai butu dvi spalvos- butu derinimas, o kai daug tos spalvos- kažkas įdomaus, man labai labai

Sigyta, nestandartinis derinys, įdomus, tik man bateliai nepatinka, nors jie ir tinka

QUOTE(Olimpiete @ 2014 05 18, 14:58)
Laba diena. Noreciau prisijungti ir pasirodyti. Drabuziu turiu nedaug, turimus derinus tarpusavyje taip, kad jausciausi pirmiausia gerai ir patogiai pati, o visa kita jau paskui.
visi derinukai, labai gražūs, tik prie trečiojo varianto ilgo sijono keisčiau basutes, todėl, kad kojos per baltos

Sygyta, man tiktu cia visi batai - aukstakulniai, sportbaciai, guminiai, kittens, slepkes adidas - visi, tik man sie, tavieji nlb dailus
loaferiai man grazus su uzdaru virsum labiau, ilgesniu priekiu.
Papildyta:
Olimpiete, visi sijonai - 100 balu!
Pirmam, batelius keisciau i visiskus aukstakulnius
Antrame - virsu i golfa
Treciame - basutes
Ketvirtas viskas puiku - batai ir palaidine - super
Penktame rankine i didesne - izeminti viska
Ateikite dazniau

Papildyta:
Olimpiete, visi sijonai - 100 balu!
Pirmam, batelius keisciau i visiskus aukstakulnius
Antrame - virsu i golfa
Treciame - basutes
Ketvirtas viskas puiku - batai ir palaidine - super

Penktame rankine i didesne - izeminti viska

Ateikite dazniau

nieko nesupranti, dailus jie
juokutis. skoniui draugu ner , kaip sakoma. as pasiimciau visu spalvu juos

Aciu visoms. Basutes turiu tik tokias siai vasarai ir dar vienas aukstesniu kulnu. Bet gal cia tiktu balerinos? Turiu pretty balerinas auksines, tamsiai rudas ir juodas, kaip manot.
Liomi, aciu uz patarimus, ypac del antro ir penkto
Liomi, aciu uz patarimus, ypac del antro ir penkto

QUOTE(sygyta @ 2014 05 18, 18:56)
nieko nesupranti, dailus jie
juokutis. skoniui draugu ner , kaip sakoma. as pasiimciau visu spalvu juos 

gal, foto neperdave grozio, bet jau derinys - as pusdieni galvojau apie ji

Olimpiete, jei derinsite sijona ir balerinas, labiausiai jos tinka prie maxi arba ties keliais ir mini

Kaip ir minejau temoj, kam virs 25
, " sustabdykit kol dar ne velu ( jei kas ne taip" )