Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(Stichija @ 2014 05 19, 11:07)
Kaip ir minejau temoj, kam virs 25  tongue.gif  , " sustabdykit kol dar ne velu ( jei kas ne taip"  )

Jus labai grazi, bet man šiame derinyje kliuva rankinė ir kaklo papuošalas. Kadangi suknute ir taip marga, as ant kaklo nieko nedeciau arba koki visai minimalistini, nekrentanti i akis. Apyranke gal kokia geriau butu is aksesuaru. O rankine abejoju ir del dyzio, ir del spalvos. Gal atsiras labiau nusimananciu ir dar patartu kazka. Jeigu gerai jauciates taip, kaip dabar yra, tai ir eikit, nesukit galvos smile.gif
Atsakyti
Olimpietes 1ir2 nepatiko.
geriausias 4. Treciai suknelei ilgio truksta, bet sukneles spalvu gama daili ir su rankine puikiai susigroja, tai derinciau koki cardigana, vietoj odinukes... basutes irgi keisciau

Stichija, geriausias turbut is jusu matytu wink.gif
Atsakyti
Stichija, man ir sis vienas graziausiu is jusu visu rodytu deriniu. Rankines gal ne tokios maxi noretus, bet ir si neblogai.
Atsakyti
Mrs.Patranka ir Sygyta grazu smile.gif

Olgunia viskas kaip ir suderinta, bet kazkas netaip, gal keisciau palaidine i vienspalve smile.gif

Olimpiete
Nr 1 - sijonas puikus, bet keisciau batukus
Nr 2 - nepatiko nei sijonas nei batukai
Nr 3 - viskas puikiai, bet truksta sijonui/suknelei ilgio
Nr 4 - puikiai
Nr 5 - keisciau rankine ir batus i lengvesnius

Stichija grazu, sukne kokia smagi, drasiai i trasa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 19 gegužės 2014 - 11:38
Aciu labai mergaites wub.gif uz komentarus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
unsure.gif

Sekmadienio rytinis, uzsiyvsanloreninau ( surasiau ka biggrin.gif ) sijona. Jo ilgis uzdengiantis kelius, fotografuoju is virsaus, truputi iskreipia.

user posted image

user posted image

4u.gif
Atsakyti
Liomi puikuma, kokie bateliai wub.gif
Atsakyti
Liomi...super!
Atsakyti
Liomi- lb lb lb puikiai! Bateliai kokie grazuoliai wub.gif
Atsakyti
Liomi, kaip gražu.
Atsakyti
user posted image

Ka merginos manote apie toki varianta. Vakareliui. baiminuos,kad neatrodyciau per daug vulgariai su tais tigriukais,bet apsirengusi jauciuosi puikiai. Idomi publikos nuomone smile.gif
Atsakyti
liomi - nezinau ar man patinka ar ne, bet derinys labai idomus thumbup.gif gaila neprimatau, kokie ten fruktai prie liemens nutupe lens.gif
Atsakyti