Ačiū kas komentavot Margareta,aš 164-60,šiaip niekada nesistengiu lieknint savęs rūbais,nes kaip ir normalus svoris. Bet taip,neaukštas ūgis ir žemakulniai-stambina. Ačiū už nuomones,čia tik pradžia
Tai matot, Liada , kad tikrai storina, jus uz mane 1o kg lengvesne, o atrodot su tais rubais gal net storesne, gal kitom taip neatrodo, bet man taip rodo.
Labas rytas Nu tada tikrai nekas Margareta,matyt iš šalies geriau matosi,nes aš sau tai tokia pati su ja kaip visada šiandien pamėginsiu įdėt su ja ir aukštakulniais ir be švarkelio,ji trumpom rankovėm. Jei vis dar taip atrodys,reikės pamąstyt ar verta ją laikyt
Šiandien aš tokia..prasta kokybė,bet kadangi spalvos aiškios-gal nieko baisaus. Balerinos tos pačios,nes dera,o rankinės nerodau jau,nes irgi būtų ta pati
Šiandien aš tokia..prasta kokybė,bet kadangi spalvos aiškios-gal nieko baisaus. Balerinos tos pačios,nes dera,o rankinės nerodau jau,nes irgi būtų ta pati
Dirzas - labai blogai, ta sagtis... Mestinas lauk. O kas liko - visai ziurisi.
Ačiū,linamoq,tas diržas buvo kartu komplekte kai pirkau kelnes,jis dar su tokiais marinistiniais motyvais,mėlynom linijom,nes per patį šoną kelnių eina tokia pat mėlyna juostelė,tik jos nesimato čia. Bet pagalvosiu apie diržą,tik be jo kelnės liktų gan niūrios...