Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Taip karšta, o jus su "zieminiais" batais unsure.gif
Nebent jus ne LT šiandien.
Bet visumoje derinys neblogas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu Liomi, kad ten daugiau portretiniu foto, imeciau kelias, tai jeigu tuo paciu linku paeisi i prieki galii uzmest aki 4u.gif pati dar mazai foto gavus 4u.gif
Diaina, nebent jus ziema skyletus avit biggrin.gif o jei rmt as ne Lt, pas mus silta, bet prie dzinsinio chalato/sukneles man sitie aulinukai pats tas, nesukaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2014 06 10, 22:02)
Aciu Liomi, kad ten daugiau portretiniu foto, imeciau kelias, tai jeigu tuo paciu linku paeisi i prieki galii uzmest aki 4u.gif pati dar mazai foto gavus 4u.gif
Diaina, nebent jus ziema skyletus avit biggrin.gif o jei rmt as ne Lt, pas mus silta, bet prie dzinsinio chalato/sukneles man sitie aulinukai pats tas, nesukaitau smile.gif

Derinys grazus, bet būtų dar gražiau, jei batai ne juodi būtų. Kažkaip nesižiūri juodi vasariniai pusbačiai vasarą. Norisi šviesesnės spalvos.
Atsakyti
Shievonne - liux, ranline puikus akcentas. ir batai nekliuna. is kur suknele? blush2.gif
o pati kokia daili, ne tik apranga stilinga, bet dar ir puosi ja savo dailia sypsena cool.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2014 06 10, 20:07)
Derinys grazus, bet būtų dar gražiau, jei batai ne juodi būtų. Kažkaip nesižiūri juodi vasariniai pusbačiai vasarą. Norisi šviesesnės spalvos.

drinks_cheers.gif visiškai nedera...o rankinė visai iškrenta iš bendro vaizdo schmoll.gif
Šį kart lrašovei mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Shievone kai pati tokia daili tai ir visi rubai nublanksta smile.gif
bet derinys puikus 4u.gif
Atsakyti
Kokia grazi Tu, Shievonne, och labai - kokios akys, oda, sypsena - ech grozi sparnuotas, sviesa, reto grazumo wub.gif

batai cia labai, ta juoda taip liuks visos trys spalvos, taip tinka, taip atsveria, taip originalu, kartojuosi - man tobula

Esi fantastiska wub.gif
Atsakyti
Aciu damutes 4u.gif
Patranka, haha pati prasovei, man dar tik 25+ tai tik saudau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif joke...bet, taip, nei vieno daikto is zaros tongue.gif
Jei apsirengta ne pagal tavo skoni - nereiskia, kad prasauta biggrin.gif

Liomi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shievonne: 10 birželio 2014 - 21:42
Šivon, gražu smile.gif
dar labai patiko sygytos ir RB melsvasis smile.gif
Atsakyti
Shievonne, labi patiko. "Chalatas" fainuolis biggrin.gif man spalvos irgi puikiai dera wub.gif
Atsakyti
Shievone grazuma bigsmile.gif o jau pati kokia fainuole-grazuole wub.gif ... Nu o dabar klausimuks apie antakius, nu ar jie tokie veslus is saves, ar piesti (tusuoti) ? Faina man tokie su kuo dazote ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shievonne @ 2014 06 10, 20:39)
Aciu damutes 4u.gif
Patranka, haha pati prasovei, man dar tik 25+ tai tik saudau biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif joke...bet, taip, nei vieno daikto is zaros tongue.gif
Jei apsirengta ne pagal tavo skoni - nereiskia, kad prasauta biggrin.gif

Liomi wub.gif

blink.gif ....ir kas kas tau 25+?! Ką ćia pasakyti tuo nori? g.gif o ZARA tai kas čia,nuodas? blink.gif
Taip,man atrodai visai su šiuo deriniu nevykusiai,taip ir pasakiau,kad MANO akimis,TU PRAŠOVIAI... Gali geriau 4u.gif
Atsakyti