Gal kas turite atsiliepimų apie agurkus jaguar?
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 27, 22:47)
Gal kas turite atsiliepimų apie agurkus jaguar?
Tur būt su kailiu
QUOTE(amba41 @ 2015 01 28, 01:07)
Dėl kailio nepasakysiu, bet tipo labai derlingi. Tipo vienu metu nuo daugo skinama 20vaisių. Bet ar tikrai?
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 28, 00:12)
Dėl kailio nepasakysiu, bet tipo labai derlingi. Tipo vienu metu nuo daugo skinama 20vaisių. Bet ar tikrai?
Pagooglinau. Lt sėklų nerasta . Užsimaniusi buvau pabandyti jei jau taip gausiai dera. Iš kur čia tie jaguarai?
QUOTE(snaige123 @ 2015 01 28, 09:39)
yra lt kaune sekleleje
šiemet pirkau ir viena jau pasodinau 
Nu dėkui
Užkabino pavadinimas, agurku neišeina vadinti.
QUOTE(snaige123 @ 2015 01 28, 10:07)
Taip rusu
Dėkui Snaige123. Iš Aelitos Jaguaras priuot . Žavu. Kodėl gi nenorėti tokio apkibusio agurkais ?
Jaguar f1 seklelej nera
sendien buvau ,tai isiule МЕТЕЛИЦА f1,sake pernai patys augino ir labai patenkinti ,raso ,kad uraganinis derlius
QUOTE(vaidastep @ 2015 01 29, 12:24)
Jaguar f1 seklelej nera
sendien buvau ,tai isiule МЕТЕЛИЦА f1,sake pernai patys augino ir labai patenkinti ,raso ,kad uraganinis derlius 
Matyt jau pardavė. Nes pirkau aną pirmadienį, tai dar turėjo. Bet vis galvoju, kaip čia bus su jais. Ar tikrai tokie derlingi. Nes visada auginau pasalimo ir asker. Labai patiko, bet tuos įsiūlė, tai kaip nepamėginsi. Gaila, kad bandžiūsiųjų nėr...
Iki šiol agurkus augindavau tik lauke, bet šiemet pirmą kartą auginsiu šiltnamyje. Gal galite patarti, kokios veislės geriausios auginant šiltnamyje.
Ačiū