Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

Gal kas turite atsiliepimų apie agurkus jaguar?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 27, 22:47)
Gal kas turite atsiliepimų apie agurkus jaguar?

Tur būt su kailiu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2015 01 28, 01:07)
Tur būt su kailiu biggrin.gif .

Dėl kailio nepasakysiu, bet tipo labai derlingi. Tipo vienu metu nuo daugo skinama 20vaisių. Bet ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 28, 00:12)
Dėl kailio nepasakysiu, bet tipo labai derlingi. Tipo vienu metu nuo daugo skinama 20vaisių. Bet ar tikrai?

Pagooglinau. Lt sėklų nerasta . Užsimaniusi buvau pabandyti jei jau taip gausiai dera. Iš kur čia tie jaguarai?
Atsakyti
QUOTE(amba41 @ 2015 01 28, 10:30)
Pagooglinau. Lt sėklų nerasta . Užsimaniusi buvau pabandyti jei jau taip gausiai dera. Iš kur čia tie jaguarai?

apie derlinguma nieko negaliu pasakyti pirmi metai auginsiu

yra lt kaune sekleleje smile.gif šiemet pirkau ir viena jau pasodinau smile.gif

Jaguar

user posted image

O čia Metelica iš ten pat

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 28 sausio 2015 - 09:47
QUOTE(snaige123 @ 2015 01 28, 09:39)
yra lt kaune sekleleje  smile.gif  šiemet pirkau ir viena jau pasodinau  smile.gif

Nu dėkui smile.gif . Tai tada tikriausiai rusų selekcininkų jaguaras.
Užkabino pavadinimas, agurku neišeina vadinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amba41: 28 sausio 2015 - 10:03
QUOTE(amba41 @ 2015 01 28, 10:59)
Nu dėkui smile.gif . Tai tada tikriausiai rusų selekcininkų jaguaras.
Užkabino pavadinimas,  agurku neišeina vadinti.

Taip rusu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(snaige123 @ 2015 01 28, 10:07)
Taip rusu

Dėkui Snaige123. Iš Aelitos Jaguaras priuot . Žavu. Kodėl gi nenorėti tokio apkibusio agurkais ?
Atsakyti
Pernai šiltnamyje auginau 2 daigelius šių agurkų. Be galo derlingi, apkibę labiau nei paveiksliuke, mūsų šeimai jie labai patiko. Auginsiu ir šiemet

Agurkai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 28 sausio 2015 - 15:43
Jaguar f1 seklelej nera schmoll.gif sendien buvau ,tai isiule МЕТЕЛИЦА f1,sake pernai patys augino ir labai patenkinti ,raso ,kad uraganinis derlius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2015 01 29, 12:24)
Jaguar f1 seklelej nera  schmoll.gif sendien buvau ,tai isiule МЕТЕЛИЦА f1,sake pernai patys augino ir labai patenkinti ,raso ,kad uraganinis derlius biggrin.gif

Matyt jau pardavė. Nes pirkau aną pirmadienį, tai dar turėjo. Bet vis galvoju, kaip čia bus su jais. Ar tikrai tokie derlingi. Nes visada auginau pasalimo ir asker. Labai patiko, bet tuos įsiūlė, tai kaip nepamėginsi. Gaila, kad bandžiūsiųjų nėr...
Atsakyti
Iki šiol agurkus augindavau tik lauke, bet šiemet pirmą kartą auginsiu šiltnamyje. Gal galite patarti, kokios veislės geriausios auginant šiltnamyje. g.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti