Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai

QUOTE(Mičiko @ 2015 01 29, 21:18)
Matyt jau pardavė. Nes pirkau aną pirmadienį, tai dar turėjo. Bet vis galvoju, kaip čia bus su jais. Ar tikrai tokie derlingi. Nes visada auginau pasalimo ir asker. Labai patiko, bet tuos įsiūlė, tai kaip nepamėginsi. Gaila, kad bandžiūsiųjų nėr...

Ten kai paskleide tu veisliu doh.gif tai galva susisuko ,uzkibau at METELICA F1 ,del to kad pats pardavejas augino ir sake pats augalas auga i virsu ir tada daug sakojasi ,tai man patiko nes nepatinka kai po kojom makaluojasi sliaziantys ugliai ,as juos sumindau vis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2015 01 29, 20:26)
Iki šiol agurkus augindavau tik lauke, bet šiemet pirmą kartą auginsiu  šiltnamyje. Gal galite patarti, kokios veislės geriausios auginant šiltnamyje.  g.gif  Ačiū  4u.gif

Savidulkes. Man labiausiai patiko Pasalimo, posamonte, mandy ir vieną sodinu asker. Pastarasis ilgavaisis, bet žiauriai derlingas. Bet supjausčius marinavau su garstyčiom. Buvo skanus, traškus. Nesiskyrė nuo trumpavaisių. O vaizdas derlaius jo doh.gif Kas antrą dieną toks (o kai vaisiai ilgi, tai iš viso neraalus vaizdas):

[attachmentid=233864]
Papildyta:
QUOTE(vaidastep @ 2015 01 29, 20:58)
Ten kai paskleide tu veisliu  doh.gif tai galva susisuko ,uzkibau at METELICA F1 ,del to kad pats pardavejas  augino ir sake pats augalas auga i virsu ir tada daug sakojasi ,tai man patiko nes nepatinka kai po kojom makaluojasi sliaziantys ugliai ,as juos sumindau vis biggrin.gif

Jo, man ir juos siūlė. Bet šituos irgi bandę buvo, ir sakė skanesni, nors derlingumas panašus. Tai ir juos pasiėmiau. Žiūrėsim kaip čia bus.
Atsakyti
Mičiko, dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 29, 22:04)

Jo, man ir juos siūlė. Bet šituos irgi bandę buvo, ir sakė skanesni, nors derlingumas panašus. Tai ir juos pasiėmiau. Žiūrėsim kaip čia bus.

Man sake kam tau anie yra juk geresniu ir pasiule siuos lotuliukas.gif na ziuresim kaip cia bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidastep: 29 sausio 2015 - 21:46
QUOTE(vaidastep @ 2015 01 29, 22:45)
Man sake kam tau anie yra juk geresniu ir pasiule siuos lotuliukas.gif na ziuresim kaip cia bus biggrin.gif

Jau įsitikinau, kad jų marketingas ir rinkodara nemirtinga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 01 30, 00:44)
Jau įsitikinau, kad jų marketingas ir rinkodara nemirtinga  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba wink.gif
Gal kas patarsite... Noriu anksti uzsiauginti agurku, nors 2 daigelius smile.gif siltnamis nesildomas, tai iskart atpuola auginimas jame. Ar imanoma kambaryje ant palanges auginti? Kokie prieziuros ypatumai? Ir kada butu galima seti? Turiu ankstyvuju ilgavaisiu Saladin, kazin ar jie tinkami Siam reikalui?
Labai labai dekoju, jei kas nepatingesite ir pasidalinsite informacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jennyfer @ 2015 02 03, 17:06)
Laba wink.gif
Gal kas patarsite... Noriu anksti uzsiauginti agurku, nors 2 daigelius smile.gif siltnamis nesildomas, tai iskart atpuola auginimas jame. Ar imanoma kambaryje ant palanges auginti? Kokie prieziuros ypatumai? Ir kada butu galima seti? Turiu ankstyvuju ilgavaisiu Saladin, kazin ar jie tinkami Siam reikalui?
Labai labai dekoju, jei kas nepatingesite ir pasidalinsite informacija smile.gif

Aš pernai bandžiau auginti 2 daigus, paaugusius persodinau į žemių maišą po daigelį. Nieko gero nesigavo, man atrodo, kad jiems per mažai drėgmės buvo. Žinau, tany augino, ji ir viską aprašiusi yra http://tany.lt/index...age=vasario-22d
Atsakyti
Sveikos. Nusipirkau Beth alpha ,raso seti vasari- kova, o pasodint i nuolatine vieta balandi. Bet galvoju juk nusals... ar kazka netaip suprantu? Siltnamis nesildomas. Siaip si veisle man labai patinka,jau keli metai turiu tik sedavau daug velaiau. Patarkit prasau
Atsakyti
QUOTE(Jennyfer @ 2015 02 03, 18:06)
Laba wink.gif

Aš auginau pernai ant palangės 6 Asker daigus - valgėm balandžio mėn. Buvau ir nuotraukas įdėjus. Sėjau vasarį. Langai mano dideli, saulės daug. Tikrai nuskynėm nemažai skanių agurkėlių - pirmoj nuotraukoj matosi, kiek primegzta ant vieno daigo - visi užaugo normalaus dydžio.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sedka: 04 vasario 2015 - 09:40
Labai ačiū! Bandysiu ir aš smile.gif tik dabar galvoju gal veisle pasirinkti kita, gal ilgavaisiai nelabai tinka.
Atsakyti
Šiltnamy auginu kitas veisles. Ant palangės tinka Asker, nes jie mažiau reikalauja šilumos ir šviesos. Tiesiog, atsparesni. Bent jau man taip aiškino. Tikrai turėjau normalų derlių.
Atsakyti